Natti Natti...

Nu skall jag ta och plugga lite teori, eller vägmärken, sedan skall jag sova! Hörs imorgon! Har heldag imorgon, så börjar 09.05 och slutar 16.20 borta i Brommaplan, segt! Tar lång tid att åka hem därifrån!
Sov så gott! :)

Tråk...

Kurs! Det var en utdragen kurs. De bara repeterade allt som de sa om och om igen typ. Sedan ställde de frågor. Pappa kunde alla och var bäst på trafikreglerna än de andra där inne, fast det är väl inte så konstigt när han jobbar med att köra bil hela dagarna ^^ Så nu skall jag börja studera teorin för fullt. Sedan kommer jag övningsköra med pappa och 10 lektioner på bilskolan har där jag bor och 10 lektioner inne i Odenplan efter dessa tio. Så man blir lite varm i kläderna innan man hoppar in och kör bil i stan ^^ Ikväll har jag nog tänkt att ligga och plugga vägmärken innan jag skall sova så man börjar få någorlunda koll på dem! :) Innan jag kan börja övningsköra måste jag dock först få körtillståndet, sedan gå och göra en synundersökning och skicka tillbaka pappret och sedan få tillståndet klart. Fast det känns väldigt nervöst, eller just det där med att koppla och det att gasa lär ju inte vara så svårt, utan det är hur man startar bilen och hur man gör då som förmodligen är det krångliga ^^

Skall snart iväg till...

Bilskolan! Skall gå på någon kurs som man behöver gå på ifall man skall börja övningsköra. Fast det känns lite läskigt att börja övningsköra ^^ Läxförhöret blev uppskjutet idag i skolan! Skönt, så nu har vi det på torsdag istället ^^ Usch, är väldigt trött också, blev inte så många timmars sömn, plus att jag mådde illa från dess att jag gick och la mig och vaknade med det också. Jobbigt! Åh, är inte super pigg på att gå någon kurs idag, men det behövs! Får gå och lägga mig normal tid idag.

Kommer vara arg på mig...

Själv imorgon! För när jag vaknar kommer jag vara dödstrött. Skall upp strax efter 6. Sedan skolan. Orkar inte, har knappt pluggat till läxförhöret heller. Sedan klockan 16.00 skall jag på en kurs hos bilskolan. Den kommer säkert vara boring ^^ Fast det kommer bli lite små läskigt att börja övningsköra :O Sen så måste man lära sig alla trafikregler och plugga teori, tråkigt ^^ Haha, men det är behövligt att ha ett körkort :P Nä nu måste jag börja tänka på att sova!

Sov så gott!

Skola, sim och julklappsletning!

Idag så har jag varit i skolan! ^^ Sedan var jag, Sophia, Maria, Sandra, Denise och Adam på Skanstull och åt! Så nära och bra till simhallen ^^ Sedan åkte jag till Slussen där syster jobbade idag. In till T-centralen och handlade två julklappar, en till bror min och en till Conny. Till föräldrarna har vi redan bestämt vad vi skall göra så det går inte direkt att köpa! ^^ Så nu är det bara syster, ena kusinen och ett kusinbarn! Sedan är jag klar tror jag :) Var förbi hobby butiken Panduro i stan också. Köpte ett kors. Det är egentligen tänkt till att ha som halsband, men jag skall göra det till en ring. Måste bara hitta en ringstomme! För de var slut där, men de kanske har det i Farsta C med lite tur. Annars får jag beställa från internet. Sen åt jag och syster på Kungshallarna, jag åt på Taco bar! Blev en nacho tallrik. Fast jag har verkligen känt mig som alla dessa storbloggare idag ;) Haha, för först var jag inne på NK för att titta om de möjligtvis kunde ha en hoppboll, sedan åt jag Taco Bar ;) Det är ju så deras liv ser ut typ xD HAHA! Skall snart ta och titta på Paradise Hotel på tv6 play. Sedan måste jag plugga och sen pensionärsjävlar och sova! ^^
Detta kors köpte jag! Skall nog köpa svarta små pärlor och limma fast också ^^

Sova dags...

Nu skall jag krypa ner under täcket och sova! Måste läsa några sidor ur en skolbok med. Imorgon är det dags för förmiddagsvecka. Börjar 08.00 och slutar 12.25, sen blir det lunch och sedan simma. Efter det skall jag möta upp min syster vid Slussen efter hon har jobbat så skall vi åka in till t-centralen och leta julklappar :) Hoppas jag hittar något! ^^
Ni får sova så gott! :) Hoppas alla hade en bra första advent!

Hemma...

Pust! Har varit på Ikea sen strax innan 10.00 imorse och vi åkte därifrån runt 17.10. Slutade jobba runt 16.00. Sedan kom pappa och mamma med bilen och vi gick en sväng idag med och tittade. Jag fick två nya kuddar, vilket jag verkligen behövde till min säng! Så jag lär nog sova hur gott som helst inatt :) Sedan köpte de mest ramar. De skall typ ta kort på mig och mina syskon och ge bort som present till mormor/morfar och farmor. Sen lite ljus och två lyktor som vi har på balkongen jättefint :) Sedan så åkte vi till Maxi. Så nu äntligen har jag kommit hem! :) Är helt slut i fötterna efter att ha stått en hel dag nästan. I Stockholm har det snöat så himla mycket idag! Har säkert kommit minst 30 cm eller nått. Det är mysigt med snön under julen, men annars är den bara jobbig tycker jag ^^ Föredrar sommaren, fast vintern är mysig med alla ljus som man tänder. Nä nu skall jag ta och fixa lite på rummet eller vila ett tag ^^ Får se vad jag hittar på! Filip och Fredrik börjar 20.00  och det måste jag se! xD
Innan jag skulle gå imorse så såg det ut såhär där ute på gården! Massa snö!

Är riktigt trött...

Sov inget vidare inatt och jag sov inte så många timmar heller. Så skall snart ta och sova. Imorgon skall jag till Ikea igen, får se när jag väljer att sluta ^^ Runt 13 skulle jag gissa på som idag.
Min adventstjärna :) Tycker den är riktigt cool



Utanför fönstret! Det snöar för fullt ute dock, som inte direkt syns på bilden.



Sov så gott alla! :) Glad advent eller vad man nu säger i förskott! ^^

Ikea, hem, laga mat...

Jobbade åt Rädda Barnen idag på Ikea med min bästa vän :) Fast det hände inte direkt så mycket där vi stod. Sedan kom mamma och vi gick runt alla tre och tittade lite grann. Jag köpte tre julklappar, till kusinen + hans fästmö, moster och ena kusinbarnet! Sedan köpte jag en ljusslinga till mig själv och ett ljus. ^^ Så tre av typ en miljon julklappar är i alla fall klara nu! :) Nästa vecka lär jag handla resten! Jag orkar aldrig vänta hur länge som helst med att köpa julklappar. Brukar ofta köpa dem i mitten av november, så är lite sen iår :O Orkar inte direkt julpynta mitt rum iår, men har i alla fall en jättefin julstjärna. Fast jag vill inte byta gardiner detta år, tycker om de som jag har för mycket ;)

En månad sedan...

Som det tog slut mellan mig och Conny :( Fast jag känner inte att jag mår bättre, knappt ett endaste dugg. Det enda är väl att man inte gråter hela tiden över det. Jobbigt är det fortfarande. Varje dag, varje sekund så tänker jag bara på dig. Jag vill ha tillbaka det som varit. Har aldrig mått så bra som jag har gjort med dig och jag älskar dig något så enormt. Det gör så ont i mitt hjärta och saknaden bara växer och växer för var dag som går. Jag vill så gärna att du någon dag skall känna samma som jag gör igen. Fast jag inte borde, för det kommer bara såra mig ännu mer i slutändan förmodligen.
Nej nu måste jag sova! Skall upp kvart i 8 imorgon och jobba på ikea!
Sov så gott!

-

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste Could it be worse?

Äntligen...

Hemma! Det är svinkallt ute! 10 minus grader ute! Inte konstigt varför jag frös om benen så mycket när jag gick hem. Köpte dipp till kvällen och chips, för att vara onyttig och morötter för att kompensera det onyttiga ;) Ska snart hoppa in i duschen, sen blir det middag. Sen blir det väl tv hela kvällen. Lär gå och lägga mig tidigt idag också! Skall gå upp runt 07.45 imorgon så. Nu kallar duschen på mig! Skriver sen!

Guten morgen!

Snön faller ute och termometern visar - 7 grader ute! Kallt, så jag får klä på mig varmt ;) Skall gå om 15 minuter ca till tåget. Får hoppas att det inte är förseningar! Skall först äta lunch innan skolan börjar. Lektionerna börjar 12.30 och vi slutar 17.00, lite segt att sluta så sent på en fredag men det brukar gå ganska så fort ändå :) Nu måste jag klä på mig och borsta hår/tänder osv! Skriver ikväll :)

Kanske borde...

Fundera på att krypa ner under täcket, läsa lite och sedan sova. Börjar halv ett imorgon :) Det är väldigt skönt! Sedan brukar aldrig fredagarna vara så jobbiga. Har barn och fritidsämnen samt mental träning. I helgen skall jag jobba för rädda barnen på ikea. Skall även köpa lite julklappar där sedan, till äldsta kusinen och hans ena barn. Så i helgen får jag ingen sovmorgon, tråkigt ;( Fast det är roligt att kunna hjälpa till! :) Tror att jag blev klar med min idrottsuppgift också, så skall lämna in den imorgon på online. Fast vi har fram till 00.00 på oss så. Nä nu måste jag ta och förbereda mig för sängen! :) Skriver imorgon/idag istället! :)
Fick en blå orkidé av pappa senast vi var på maxi, tycker den är jättefin :)

Sov så gott!

Tvättstugan...

Usch, jag har haft sån träningsvärk i ryggen så det var lite jobbigt att ha tvättstugan idag, med tanke på att man skall böja sig osv. Sedan kom vi upp runt halv tio, då hade ingen ätit middag än. Fast vid den tiden var varken jag eller mamma sugna på mat, så jag gjorde scones till alla istället. Nu sitter jag och Sophia och diskuterar på msn, hur hemskt det var med den där 14 åriga flickan som jag skrev om igår kväll. Ska snart titta på paradise hotel. Sedan måste jag nog ta och läsa lite ur en bok till svenska b. Måste komma på ett ämne att argumentera om också. Fast jag kommer inte riktigt på något bra! Får se vad det blir.

Hemma...

Hade bara två lektioner i skolan idag, plus lunch mellan dessa två. ^^ Vi gjorde inte så mycket direkt, vi gick in lite på retoriken i svenska c och den andra lektionen fick vi jobba med sånt som vi har kvar att göra. Så jag satt och funderade lite på mitt träningsupplägg till idrotten. Så nu måste jag fortsätta med det sedan har jag tvättstugan om tre timmar, suger! Sen lär det väl bli mer plugg och se på paradise hotel på datorn sedan. Det är de sköna när man har eftermiddagar, spelar inte riktigt någon roll när man går och lägger sig ^^ Nä nu måste jag börja plugga *Gråter* Tråkigt, men om tre veckor är det jullov :D

Jag blir så arg!

Tittade precis på uppdrag granskning. Handlar om en 14 år flicka som blir såld till över 100 män, i tre månaders tid. Socialen får hela tiden in anmälningar men skiter totalt i det, sedan när reportern frågar de på förvaltningen kan de inte ens svara på frågorna, de tar för fan inte sitt ansvar, blundar bara för problemen. Typ som "Ifall vi inte låsas som att det finns, så kanske det försvinner" Sedan att polisen väntar hela 11 månader från dess att anmälningen kom in, med att ta in de två andra flickorna som har sålt henne. De har sedan en massa namn och hallickarna kan peka ut flera av männen som har haft sex med 14 åringen, så skiter de i dessa män och menar på att de inte finns några bevis. Det som är hemskt är att hon blir till och med gravid med ett av dessa äckel, får göra en abort! Hon klarar inte av att krama sin pappa under denna period heller, när de besöker honom på fängelset. Nej fy, jag blir så ledsen så jag har lust att gråta. Hur kan unga tjejer göra såhär mot en ännu yngre tjej?! Tycker att alla borde titta på avsnittet... här kan ni se det

Usch...

Jag mår skit illa :( Inte roligt inte! Skall snart ta och sova tror jag, är trött. Somnade förut på soffan. Fick reda på att min moster och kusin + kusin med familj skall fira jul med oss :) Roligt! Så nu måste jag köpa julklappar till ännu fler ^^ Till kusin-barnen är det lättast att komma på, det är bara att köpa någon leksak så är det klart ^^ Lite klurigare med de andra ^^ Jag börjar 11.15 imorgon och slutar 15.10, sedan vid 19.00 så har jag tvättstugan, tråk! Nä nu måste jag gå och dricka vatten, kanske hjälper något mot illamåendet!
Sov så gott! :) Gå inte vilse i alla snö! ;)

Skit väder!

Usch, jag gillar verkligen inte minusgrader, kyla, isande vindar och snö! Bussen kunde inte ens stänga dörren, så vi stod där väldigt länge. Sedan åker den en hållplats, stannar öppnar dörren, samma problem. Fast denna gång så valde jag att gå av bussen, för det var närmare till tågstationen därifrån, fast som tur var så kom en annan buss som också åker till Stockholm Södra. Sedan var pendeln försenad, orka! Morgonen var också jobbig, fick stressa på slutet, för jag kom på att jag var tvungen att skriva ut ett papper, samtidigt som jag skall skriva ut det och tända en lampa så går en säkring! Då måste jag hålla på med den skiten med. Sedan så lyckas jag tillslut skriva ut mina papper, klär på mig. Men jag glömmer min mobil hemma! ÅH! Hatar det, för då blir man ännu mer stressad. För då hade jag ingen koll på vad klockan var osv. Nu har jag bara lust att gå och sova, är jättetrött. Har pajat mitt knä igen som vanligt typ. Så idag blir det inget gym måste vara hemma och vila kroppen. Körde ändå boxning i nästan två timmar idag på idrotten. Roligt, fast det var där jag pajade knät.
Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu! Jäkla massa snö har det kommit.
Det enda positiva är väl att snön ljusar upp allt grått och mörkt.

Hemma igen...

Jag lagade middagen förut. Gjorde en kycklinggryta med curry och ris till, det blev gott. ^^ Sedan åkte jag iväg med papir till Maxi och handlade. Har fortfarande huvudvärk, eller den började komma tillbaka när jag åt middag, så mitt huvud är lite tungt :( Jobbigt! Vintern har verkligen nått Stockholm nu också! Det är kallt och det snöar ute! Inte mysigt alltså, då kommer snart all kollektivtrafik sluta fungera som vanligt xD Då skyller jag allt på min syster *nananan* Hon jobbar i SL-Center så ^^ Fast då blir hon arg, muhahah! ^^ Om en timme börjar Cougar Town, får se om jag orkar titta på det eller ifall jag spelar in det, känner mig väldigt seg i huvudet just nu! Imorgon har vi vår första och enda heldag denna vecka. Har alltid heldag på onsdagar, för då har vi idrott, så vi skall hinna åka till alla idrottsplatser. Imorgon börjar vi med idrott borta i Bromma, segt! Tar nästan en timme ditt bort, hatar det! Fast det tar väl 10 min till skolan sedan med t-banan! Vi skall ha styrketräning och andra saker. Sedan har vi lunch och sedan har vi två lektioner. Då skall vi sitta och diskutera några texter som vi skrev förra veckan eller något sådant.

Mätt...

Åt precis middag, nu skall jag åka iväg till Maxi! Skriver mer senare :)

Huvudvärk...

Kom aldrig iväg till badet ändå, mitt huvud värker som bara den! Hade velat vara hemma idag egentligen, men måste till skolan och hålla en debatt! Nu skall jag ta och äta frukost!

Dags att...

Sova :) Imorgon skall jag gå upp vid 8 och sedan åka iväg och simma, skall banne mig se till att orka gå upp! Så därför går jag och lägger mig någolunda tidigt ;) Hörs imorgon :)
Sov gott! :)

Tränat...

Har tränat, kom hem runt halv åtta någon gång. Sedan åt jag middag och tittade på Biggest Loser. Vad duktiga alla hade varit :) Vet inte riktigt vad jag skall skriva, men min träning har också börjat ge resultat, har gått från 83 cm i midjan till 77 på ca 2,5 vecka :D Det är riktigt bra tycker jag! :) Roligt när man ser att det händer saker med kroppen. Imorgon skall jag palla mig upp ur sängen och åka iväg och simma innan skolan ^^

22/11

Hej, kom precis hem från skolan. Vi fick sluta lite mer än en timme tidigare idag, för ena lektionen var inställd, så då fick vi börja med svenska b när vi skulle ha haft den andra lektionen. Dagen var väldigt lugn. Senare ikväll skall jag iväg och gymma :) Imorgon hoppas jag på att jag skall orka upp och åka iväg och simma innan skolan. Nu skall jag ta och äta något är hungrig! ^^

Ska lägga mig...

I sängen och titta lite på tv innan jag skall sova. Funderar på att gå upp lite tidigare imorgon och antingen gå ut och gå, eller köra yoga. Beror på hur trött jag är imorgon. Veckan som kommer har jag eftermiddag. Så jag börjar 11.15 och slutar 17.00, lite segt xD Fast det är skönt med sovmorgon :)
Sov så gott! :)

Städat...

Idag har jag städat, pluggat och färgat min systers hår. Vill egentligen fixa mer på rummet, men vet inte riktigt vad. Hittar väl alltid något att fixa ^^ Nästa helg, skall jag jobba på Ikea. Skall hjälpa rädda barnen. Dela ut ballonger till barn och ge information. För Ikea skänker tio kronor till varje sålt gosedjur, till Rädda barnen och Unicef, så fem kronor var. Förra året köpte jag en liten råtta/mus för 9 kr, då skänkte de 10 kr ändå ^^ Så det är bra. Ska passa på att handla lite där då med. Skall köpa en vas till mina plastblommor som jag köpte förut, sen får vi se. Har sätt en jättefin bild som jag vill köpa, men det känns lite onödigt att köpa sånt innan man har flyttat, men vi får väl se hur jag gör.

Hej!

Vaknade för lite drygt en timme sedan. Sov jättebra inatt :) Gick inte och la mig när jag sa att jag skulle göra det igår. Mamma och pappa ville spela domino, så då gjorde vi det. Sedan satt jag och tittade på resor till London. Vill veta hur mycket det kommer kosta på ett ungefär. Hoppas året går fort, för jag längtar verkligen efter att resa, men det blir någongång i okt - nov 2011, förmodligen. Skall åka med syster, sedan ville kanske min bror hänga med. Sedan kom jag nog i säng runt halv ett och då läste jag ^^ Så det blev inte direkt så tidigt. Ska nog ta och städa lite mer på mitt rum idag. Orkade inte fixa så himla mycket igår, när jag började känna mig sjuk, idag känns det bättre. Måste skriva en logg till idrotten senare med. Fast jag orkar inte börja just nu, får städa lite först sen kan jag börja med den tråkiga uppgiften. ^^


Ska ta och lägga mig i sängen...

Känner mig inte helt på topp just nu. Kanske ska ta och rita lite grann, annars ska jag väl läsa eller något. Sedan skall jag sova. Om jag vaknar någolunda tidigt imorgon så kanske jag åker iväg och simmar också. Vi får väl se hur jag gör.

Sov så gott!

Hemma...

Var förut till centrum. Sedan kom jag hem och gjorde en sen lunch. Tomatsoppa ^^ haha, det är gott. Nu skall jag ta och städa mitt rum, eller i alla fall skrivbordet, för kläderna på golvet fixade jag före jag gick iväg. Idag skall vi äta fläskfile (blä) Mår illa av fläsk. Sedan kantarellsås, det är gott! xD Och hummer! :) Fast det är fryst hummer men det går säkert bra. Vi brukar äta färskhummer på nyår :) plus oxfile och potatisgratäng. Namnam vad gott. ^^ Nu skall jag börja städa så att jag kommer igång med det!

God morgon! ^^

Jag vaknade för ca en timme sen. Skönt att få sova ut. Idag skall jag ta tag i lite skoluppgifter, tråkigt. Sedan skall jag städa rummet. Mitt skrivbord ser hemskt ut! Kanske blir en promenad till centrum sen också, fast jag skall inte handla något, följer bara med som sällskap. På torsdag så får jag lön xD Sedan studiebidraget på tisdagen veckan efter. Då skall jag börja handla julklappar. Få se vad jag köper för något till familjen ^^ Lär nog köpa något till Conny med, sedan får vi se hur långt pengarna räcker. Nu skall jag ta och byta om och bädda sängen och lite sånt ^^

Äntligen hemma...

Först var jag i skolan. Hade en väldigt slapp dag idag. Vi hade ett läxförhör, sedan hade vi skapande. Vi vek lådor och jag förklarade hur man gjorde med sockermålning. Sedan åkte vi iväg och åt lunch. Gick och simmade i en timme. Pappa kom när jag hade simmat en halvtimme och simmade. Sedan åkte vi iväg till mammas jobb och hämtade henne. Åkte till maxi och handlade. Jag fick silica tabletter. De skall vara bra för hur, hår och naglar. Får se om de funkar, de var billiga i alla fall ^^ Sedan kom jag precis hem och jag är jättetrött. Ikväll skall vi äta räkor! Så gott :) Har längtat efter det i månaders tid :)

Sova dags...

Skall ta och lägga mig nu. Efter skolan så skall jag iväg och simma. Såhär blev färgen föresten:







Får se om jag fixar lite mer imorgon! Blev så sent idag.

Sov så gott! :)

Pluggat...

Har precis skrivit klart en utvärdering till skolan. Nu har jag ett läxförhör att plugga till bara, fast jag kan det mesta redan om det. Det är väl ändå bra att läsa igenom det. Nu skall jag ta och färga några rosa slingor i håret. Har fortfarande kvar hårfärg från förra gången. Färgerna som man köper på shock går nämligen att spara! :) Det är bra. För färgen tvättas ut efter några tvättar nämligen. Sedan sliter inte deras färg på håret, det är också bra. Skriver mer senare!


Hej!

Konserten var bra. Papa Roach var tusen gånger bättre denna gång än första gången som jag såg dem! :) Disturbed var bra, men de spelade inte Meaning of life?! =S Konstigt, det är en av deras bästa låtar enligt min mening. Sedan skulle jag och min bror åka hem. Först missar vi tvärbanan och går till tunnelbanan. Går av vid Medis och går till Södra Station, där ser vi att det inte går några pendeltåg längre, första skulle gå 05.22. Så vi orkade inte åka tillbaka till Gullmars för att ta en nattbuss hem som typ tar 40 min. Så då blev det taxi. Kom hem 01.20. Gick och la mig och när klockan ringde så blev jag arg, för det kändes som om man precis hade somnat. Hade två lektioner, som var ganska så slappa som tur var. Fick veta att jag skulle leda sockermålning med min klass imorgon också ^^ Gjorde det på min APU. Fast det är nog lättare att förklara för folk som går i andra ring ^^ Sedan gick jag till vi. Var sugen på tomatsoppa. Så köpte lite grejer till det och åkte hem och fixade. Sedan tittade jag på tv och somnade. Skönt! Nu har jag lite plugg som jag måste ta hand om lite senare, men det går nog lagom snabbt att fixa får jag hoppas på. ^^



Sockermålning ^^


Snart dags...

För en lektion i skolan (Idrott och hälsa b) sedan blir det konsert :D
Så detta blir nog det enda inlägget idag, för jag kommer hem så sent och då måste jag sova! :)

Så god morgon
Och
Sov så gott! :)

Tv-dags snart...

Skall ta och göra en kopp te tror jag och en rågkuse, sedan skall jag krypa ner i sängen och titta på Cougar Town och The Middle. Sedan skall jag nog ta och sova. Börjar 13.30 imorgon. Har dock tänkt att gå upp lite tidigare och antingen ta en powerwalk eller göra yoga. Sedan har jag en skoluppgift som jag måste skriva klart. Hinner inte träna på eftermiddagen. För direkt efter skolan så får jag äta middag i stan, sedan åka iväg till Hovet och se på  bland annat Disturbed och Papa Roach! YEAH! Skall bli roligt. Konserten tar dock slut ca 00.10, så kommer väl hem någongång efter 01.00 och måste gå upp runt 07.30, har tur att den första lektionen är inställd ^^ Annars hade jag varit som en zombie hela dagen i skolan ^^



Sov så gott! :)

Hemma igen...

Kom precis innanför dörren. Idag körde jag ben och mage. Var lite svårt att välja vilken kroppsdel som skulle tränas idag, i och med att jag simmade igår, så då tränar jag ju hela kroppen. Så det kändes lite i benen på benpressen, från simningen igår. Nu måste jag ta och äta middag, men är inte direkt så hungrig, åt en sen lunch hemma hos Sandra + Sophia och Maria. Sedan blev det en frukt före och efter träningen. Så funderar på att koka ett ägg mest. Fast jag får väl se, hur jag gör.



Längtar efter våren!

Drar iväg...

Till gymmet nu! xD Skriver mer ikväll :)

Trötter

Shit vad jag har garvat! Tittade på pensionärsjävlar. Alltså när gamlingar står och bråkar med rullatorn och grejer, då kan jag inte hålla mig för skratt. HAHAHA! ^^ Skall ta och krypa ner i sängen nu, idag lär jag nog förhoppningsvis somna på direkten! ^^ Efter jag har läst dock.

Sov så gott, idag får ni vara grodanboll! ^^

Så seg...

Efter skolan så gick jag och simmade i en timme, 1,5 km. Sedan åkte jag till Gullmarsplan och möte min syster som jobbade där idag, så åkte vi tillsammans hem med bussen. Hoppade av vid centrum och gick till biblioteket. Var tvungen att låna en bok som en författare som har fått nobelpriset i litteratur, lånade en som en japan hade skrivit, tror han fick priset 94. Sedan skall vi göra ett argumenterande tal ifall vi tycker att det var välförtjänst eller inte. När jag sedan kom hem från regnet och rusket så drack jag en varmchoklad med grädde ^^ La mig på soffan med täcket runt mig, tittade på tv och sov i säkert över en timme, tills de säger att det är middag. Kan inte direkt säga att jag hade världens matlust men det funkade. Skall gå och lägga mig tidigt idag tror jag kanske. Vi får se ^^ Kanske vaknar till snart, för jag sov pissdåligt inatt. Kunde inte somna, sedan så vaknade jag av att alla gick upp på morgonen. På onsdag är det konsert ^^ WOHO! Skönt att vi har fått sovmorgon på torsdag, eller kompledigt har vi fått från första. För konserten lär säkert sluta runt 00 - 01. Så då får jag i alla fall lite sovmorgon, börjar väl ca. 9.45 då :) På onsdag har jag bara en lektion, idrott. Då börjar jag 13.30. Haha, slappt!

It's time to sleep...

Eller snart i alla fall. Idag så gick jag och mina syskon in med frukost på sängen till pappa. Sedan var jag och mamma iväg till centrum. Köpte en ring =) Saknade en på tummen, tappade min kära tenring för någon månad sedan =/ Fast det känns fortfarande ovant att inte ha någon förlovningsring på sig på vänsterhanden. Tror alltid att jag har tappat den när jag känner på ringfingret, sedan kommer man då på. Denna vecka som kommer nu så har jag förmiddagsvecka. Så imorgon skall jag iväg och simma efter skolan, wiho! ÄNTLIGEN! :D Skall bli så skönt. Sedan blir det gymmet på tisdag. På onsdag har vi idrott i skolan, fast jag tror att vi kommer ha teori, för nu skall vi ha vår första Idrott och Hälsa B lektion. Sedan på kvällen skall jag på konsert med bror min, en klasskompis och brors kompis. Sedan får vi se vad som händer, eventuellt så skall Conny komma upp i helgen. Fast vi får väl se hur det blir, annars kanske vi sticker iväg på ett museeum till som vi såg haha ^^ Sedan bestämde jag och min syster att i september/oktober 2011 skall vi åka iväg till London över en helg! =D För då har jag hunnit jobba och fått min lön, då jävlar skall jag shoppa snygga rockkläder. Eller jag hoppas att de har många rockbutiker, men det borde dem :) De mesta av alla märken som finns i rockbutikerna här, känns som om de kommer ifrån England så. Åh! Alchemy England, det var det märket som jag köpte min ring ifrån, de har jättesnygga smycken och kläder! :)

Nu måste jag ta och sova snart :) Skall upp klockan 05.45 imorgon så, inget roligt ^^
Sov så gott era små leksakstroll! (ni vet de som satt förut på pennor när man var mindre) ;)

God morgon!

Vaknade vid 10 idag med, var som en vandrande zombie då ^^ Nu är jag någolunda pigg i alla fall! =) Skall ta och titta lite på Legend of a seeker, sedan måste mina syskon vakna så vi kan gå och köpa trisslotter till pappa ^^ Sån bra fantasi har vi. Skulle ha köpt det igår på hemköp vid Åhléns, men då var de slut, dåligt!


Terrakotta!

Museet var faktiskt rätt så intressant att gå runt och titta på de olika sakerna och att det var så välbevarat var oroligt! :) Sedan fixade jag middag, blev tacos. Kollade på What happens in Vegas. Den var bra faktiskt! =) Fast missade lite i början på den.



Tog rätt så mycket foton, men han närmast tror jag var en typ av general och sedan blev det lägre rang på dem eller hur det nu va ^^ Tog rätt så mycket foton, men orkar inte lägga upp dem nu, för jag skall snart ta och sova!
Sov så gott era terrakottasoldater ;)


Hej!

Vaknade runt halv tio idag. Sedan har jag städat lite på rummet, måste ju så någolunda fint ut när farmor kommer idag. Vi skall möta henne, moster och ena kusinen i stan runt 14.00. Så skall vi äta något och sedan börjar utställningen klockan 16.00, hoppas att det är roligt! :) Men det blir det säkert. Sedan funtar vi på att gå en sväng på Östasiatiskamuseet, har aldrig varit där så det kan nog vara roligt att gå runt och titta lite där med. ^^


God natt...

Jag skall nog lägga mig i sängen och titta lite på Blues brothers, blev sugen på att se början på den när de blir jagade i varuhuset (hoppas jag minns rätt nu?!) Efter att Olle och Weise uppträde med en låt därifrån i idol! ^^ Skriver väl mer imorgon I guess :)



Sov gott era små änglar (Zahra du får vara en loppa) ;)

"Only love, only love can leave such a mark,
But only love, only love can heal such a scar"


5 veckor kvar...

Tills jag har jullov! Tiden går så jäkla fort alltså! Kurserna med för den delen, tror att det är 4 kurser eller nått sånt som tar slut nu till lovet. Jag har inte gjort så mycket idag egentligen, åkte till skolan och hade lektioner. Kom hem tittade på tv, åt middag, gick till ica och handlade lite gottis ^^ Sedan blev det en kväll framför idol och alltså Jay jävlar vad han är grym! Hoppas att han kommer gå långt, för han har en så jäkla bra rockröst så det inte är sant. Älskar den! :) De andra idolerna var väl varken dåliga eller bra direkt idag :O På onsdag är det konsert :) Längtar jättemycket, skall få se Papa Roach för andra gången :) Och Disturbed! Två grymma band! De andra banden är nog bra, eller Adept har jag lyssnat lite på och de gillar jag. Sedan har jag hört Buckcherrys "Crazy Bitch" och den är bra. Sedan var det något band där det var en tjej som sjunger. Brukar aldrig gilla när tjejer sjunger, men hon hade inte en sådan där "typisk" tjejröst. Utan lite fylligare röst, mycket bättre. Sedan de andra banden var skit band, ett grisband och två growlband? Tror jag det stavas :P Haha! Nä skriver kanske mer senare :)

God natt! :)

Jag skall snart ta och sova. Skall upp runt 8 imorgon, så skall jag åka iväg och simma innan skolan! Ifall jag inte har migrän när jag vaknar ^^ Har haft ont i huvudet de senaste dagarna, jobbigt. Skall bli skönt att få komma iväg och simma igen. På lördag skall vi iväg till Östasiatiska museet och se på utställningen terrakottaarmén. Skall nog bli roligt att gå och se på! :) Imorgon har vi en ganska slapp dag i skolan, för på fredagar har vi bara barn - och fritidsämnen samt mental träning, alltså inget ansträngande direkt! :)



Jättegammal bild på mig och Conny! ^^ Var från första gången vi träffades :) Shit vad nervös jag var den dagen! Får hoppas att det någondag blir vi igen! Det är det enda jag vill just nu ^^

Sov så gott era tomtenissar ;)


Får man inte längre komma med åsikter i skolan?!

Usch vad arg jag är på en lärare i skolan! Jag får inte föra fram mina egna tankar och åsikter?! Utan man skall bara tiga och vara nöjd. Trodde skolan skulle lära elever att få säga vad man tycker och tänker, för vi bor ändå i Sverige där vi har demokrati! Fast det kanske hon har missat? Eller så klarar hon inte av när någon elev vågar gå emot hennes åsikter! Usch, vill skriva lite värre ord om henne, men det hjälper inte direkt. Jag sa i alla fall till henne vad jag tyckte om en sak som hon har sagt att vi skall göra, då fick man bara till svar "Jag tror jag svimmar." Jävla kärring! Så glad att jag snart slipper ha henne något mer, bara fem veckor kvar, sedan slipper jag ha henne i något ämne! Tror hela klassen är glada för det! För vår coach är bäst på att lära ut i barn - och fritidsämnena! Nä skulle kunna skriva mer skit om henne, men det tjänar jag knappast något på. Skall istället skicka ett mail till min coach och undra om vi inte har rätt att säga vad vi tycker längre.


Skola snart...

Skall börja klä på mig och lite annat sånt. Sedan skall jag ta tåget som går 10.16. Börjar 11.15, har tre lektioner och slutar 16.50. Denna vecka har gott fort! Jätteskönt! För jag vill ha helg, men jag vill inte ha förmiddagsveckan som väntar ^^ Det är så segt att gå upp på morgonen när det är jättemörkt ute och inne. Nej nu skall jag börja göra mig i ordning så jag slipper stressa! Skriver ikväll! :)

ÄNTLIGEN!!!

Är jag klar med alla inlämningsuppgifter! Känns jätteskönt! :) Dock hur bra de blev vet jag inte. Fast jag kunde inte komma på något mer att skriva på t.ex. vår debatt, fast fick ihop en och en halvsida i alla fall! Sedan fick jag med allt som stod i instruktionerna. Vilket var viktigt i svenska b:n och på vilket sätt man lyfte fram sina argument. Sedan kommer vår coach i barn - och fritidsämnena bedöma innehållet på den. Nofa:n orkade jag inte ens läsa igenom utan lämnade bara in den, bryr mig helt ärligt inte hur det går i den kursen om jag får ett vg eller ett mvg. Spelar inte så stor roll, så länge jag får ett vg så är jag nöjd. Jag är jättetrött och funderar nästan på ifall jag skall gå och lägga mig snart, för det känns som om klockan är efter 00.00 eller något liknande. Denna dag har verkligen slitit på krafterna. Att först hålla i en redovisning inför alla andra på programrådet och att förbereda den med sitt programråd. Sedan skriva en uppsats och när jag väl kom hem så blev det plugg, plugg och återigen plugg. Fast det sägs att tvåan är värst. Så får väl hoppas på det. Inte för att mitt program är så himla ansträngande men det märks en stor skillnad mellan ettan och tvåan. Fast snart är det bara en termin kvar av tvåan! Woho! Sedan kommer man bara räkna ner till studenten ;) Längtar så mycket! Fast jag kommer förmodligen aldrig lämna skolan, kommer jobba inom den så, fast då får man lön för att vara där. Sedan tycker jag att det är jätteroligt att vara med barn och få lära ut saker till dem på ett eller annat sätt. Mitt jobb lär aldrig se likadant ut varje dag, utan varje dag kommer något nytt hända. Då blir inte jobbet så enformigt, vilket jag tror är viktigt för att man skall trivas och orka göra ett bra jobb ifrån sig. I alla fall när det gäller mig, för jag vill alltid ha utmaningar, det är inte roligt att göra saker som man redan kan. Oj oj oj, nu blev det massa babblande.

Jag känner förresten inte riktigt någon sorg längre över att jag och Conny inte är tillsammans längre. Dock så har ett starkt hopp väckts inom mig. Det är att han någon vacker dag skall hitta tillbaka till mig! :) Jag tror inte att det är helt omöjligt att han gör det, genom det som vi har skrivit till varandra. Fast jag skall inte hoppas på för mycket, för då blir jag bara sårad, men det är bättre att känna hopp än sorg, eller hur? :)

Nä nu skall jag göra något annat, kanske skall sova, eller så tar jag och tittar lite på tv, jag skall ta det lugnt i alla fall, för det har jag gjort mig förtjänt av efter allt pluggande som jag har gjort idag! :)



Sov så gott... hm... vet inte vad jag skall kallar er för idag! ;)

Hej!

Lång dag i skolan idag, så nu är jag väldigt trött. Programrådskickoffen gick bra, vi fick prata lite om vad vi tycker att man skall ha med sig när man väl kommer ut i arbetslivet osv. Sedan hade vi lunch. Sen började mina vanliga lektioner, då skrev jag på en uppsats som jag har i natur och friluftliv a enda fram tills dagen var slut. ^^ Nu skall jag titta lite på mitt repotage, sedan vet jag inte riktigt vad jag hittar på! :)

Upp tidigt...

Imorgon, så nu är det dags att försöka sova! :) Hann en liten bit på min debattartikel i alla fall, sedan tittade jag på Couger town och the middle på femman! Nä nu skriker sängen efter en ;) Haha!

Sov gott alla rumpnissar! xD

Fy!

Vilket jävla piss väder vi har här i Stockholm och förmodligen stora delar av Sverige. Blåser skit mycket. På morgonen regnade det, sedan övergick det i snö och nu regnar det igen. Så jag gick till gymmet idag och tränade armar. Dit så var det väl helt okej att gå. När jag väl gick hem dock så gick man i stora vattenbölar/slask. Så fötterna blev alldeles blötta. Piss väder! Imorgon börjar jag skolan vid 9.00, skall ha programrådskickoff! Får väl se hur det går. Egentligen så ville jag simma före skolan. Fast nej då, skolan är duktiga på att göra om i mitt schema ^^ Nä nu måste jag skriva lite på min debattartikel tror jag, den skall vara inlämnad på torsdag. Redovisningen gick väl bra antar jag också ^^ Nä jag skriver väl mer senare! :)


Trötter...

Shit, jag måste snart ta och sova. Har varit i tvättstugan till största del hela kvällen. Sedan tittade jag på pensionärsjävlar, haha! Roligt program, typiskt min humor. ^^ Måste fixa lakan i sängen också, tråk! :( Har ingen ork till det. Imorgon skall jag vara lite tidigare i skolan, så skall vi förbereda oss till vår redovisning som vi kommer ha imorgon. Får väl se hur det kommer gå. Känner mig inte super förbered. Fast det löser sig nog. Sedan har jag utvecklingssamtal vid 17.30, segt!!! Så imorgon kommer jag komma hem sent :( På onsdag hade jag tänkt att simma innan skolan, nu när vi ändå inte skulle ha idrott på morgonen. Fast då får jag istället ett mail om att vi skall ha programrådskickoff, orka! Jag vill simma! Inte gå på sånt xD Så då blir det heldag ändå på onsdag. Får väl hoppas på att jag kan simma i helgen. Kanske orkar på fredagen, beror på hur mycket plugg vi har nu.
Nä nu måste jag nog bädda sängen, innan jag blir allt för trött. Sedan skall jag ta och titta på paradise hotel!^^

Sov så gott! :)

Vandrat...

Kom hem för ett tag sedan. Var ute och vandrade med skolan i hellasgården. Blä tråkigt! ^^ Eller det var kallt, när jag gick utanför dörren så var det - 7. Iskallt! Vi gick 8 km ^^ Så det gick ganska fort. Jag är sjukt trött, för jag sov inte så bra imorse, vaknade av alla möjliga ljud, irriterande!


Hej

Imorgon börjar skolan igen :( Buhu, veckan går så fort. Nu jäklar skall jag kämpa mig igenom skolan fram till jullovet! Det är väl ca en och en halv månad kvar :D Skönt! Kommer ha jättemycket plugg denna vecka. Fast den ena uppgiften är jag klar med typ. Skall skriva en debattartikel, ett referat om naturen och ha en redovisning. Sedan kommer vi säkert få mer uppgifter. På tisdag har jag utvecklingssamtal också. Så då kommer jag förmodligen komma hem vid 19.00, segt! Imorgon har vi idrottsdag, så skall bort till hellasgården (typ) Hatar att åka dit! Tycker inte om att åka buss, eller inte i 45 min i alla fall ^^ Så skall vi ha vandring där. Sedan på kvällen har jag tvättstugan, ännu mer segt. Måste plugga också till redovisningen. Nä usch, jag orkar inte tänka på morgondagen ^^ Jävla skit att mff tog guldet också. Ville hellre att hif skulle ha gjort det. För man känner inget hat mot det laget som man gör mot danskarna ^^ Sedan är jag stolt över Djurgården som lyckades ta en tionde plats, för det var deras mål denna säsongen. Fast de hade lika gärna kunna slutat på en sjunde plats. För tre lag framför Djurgården hade samma poäng, fast DIF hade sämre plus och minus statisk. Skall bli intressant att se hur nästa säsong kommer bli! Heja Djurgården! Nu jävlar skall vi vinna ;) Borde väl ta och lägga mig i sängen och försöka somna, för jag skall väl upp strax före åtta imorgon. Fast jag är inte så trött egentligen, har gått och lagt mig runt 1 - 2 varje natt och gått upp runt 10 - 11. Så vi får se hur det går ^^ Har haft svårt att sova något vidare bra denna vecka med. Nä jag skriver mer imorgon istället! :)



Sov så gott alla! :)

7/11

Tio dagar kvar tills jag skall på konsert! :D Filmen jag såg på igår var jättebra! :) Number 23 som visades på fyran. Har varit ute och gått i skogen och matat ankor ;) Nu ska jag ta och äta något litet till lunch. Fast jag är jättesugen på våfflor :O Fast en kanske man kan få unna sig. :)



En bild från tåget, vid centralen. Mälaren och en kyrka jag har tappat namnet på just nu!



Haha, jag tyckte det var coolt att Texas Longhorn hade Duff öl (simpsons ölen) Så min systers kille tog det, för att testa.

Min mat var jättegod föresten, åt hummer, oxfile, majskolv och pommes. Allt var grillat, inte pomfriten då ^^

Hemma...

Kom hem för ett tag sedan. Jag, mamma och syster vann på boule. Sedan gick vi till texas longhorn och jag åt hummer och oxfile! Jättegott! Nu skall jag krypa ner i sängen och fortsätta titta på number 23! :)

Sov så gott!

Precis duschat...

Om en timme skall vi sitta på tåget in mot stan! :) Borde äta någonting med vet inte riktigt vad. För middagen blir väl tidigast vid halv 6 och jag har bara ätit en macka än så länge. Jag har mest bara legat och dragit mig i sängen och tittat på tv, kom på att jag hade spelat in Crouse avsnitt i somras. Så måste se klart på serien ^^
Vi hörs nog ikväll hinner inte skriva så mycket mer! :)



Älskar denna bilden på mig :) Var två år och på Kreta!

...

Jag skall nog snart ta och sova. Fast jag är hungrig, har knappt ätit något idag. För de gjorde ingen god mat till middag, gillar inte musslor och häleflundra. Sedan känner jag mig ganska nedstämd idag, har gjort det hela dagen. Fast jag vet inte riktigt vad det beror på. Fast alla människor har väl sina up and down. Imorgon skall familjen ut och spela boule, får väl se hur det går, har bara sån jäkla träningsvärk vid brösten, så skall bli intressant att se hur ont det kommer göra varje gång jag skall kasta. Sedan skall vi äta någonstans. Nä nu skall jag gå och lägga mig och känna den där saknaden efter Conny som kommer varje kväll när man ligger ensam i sin säng. Skriver väl imorgon!



Ni får sova så gott!

Burr!

Kom precis in från att ha varit ute och på ica. Det var ganska kallt ute nu. Tycker inte om kylan och mörkret är bara mysigt på kvällen när man tänder ljus typ. Bara det inte börjar snö snart så gör det inget. För den behöver bara komma på julafton sen kan den smälta bort ^^ Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, för jag har datorkartongen kvar på rummet. Skall nog fixa lite på rummet nu!



Ta mig tillbaka till Sardinen ♥
Fast det är inte så himla varmt där såhär års! :(


Morgon morgon!

Shit jag hade ingen lust alls att gå upp ur sängen idag. Det var så varmt och mysigt under täcket. Har en jobbig träningsvärk i brösten. Inte snällt alltså. Så jag får se om jag åker iväg och simmar ändå. För när man väl är i vattnet känner man inte av den direkt. ^^ Nä nu skall jag ta och äta lite! :)

It's time...

Skall snart ta och lägga mig, just för att jag inte vill vakna allt för sent nu när man börjar skolan på måndag. Skönt att ha en dator som fungerar normalt också :) Fick en Acer. Tycker att Acer gör bland de bästa datorerna. Har haft dell, den var väl okej. Sedan har jag haft hp de senaste och de har bara gått sönder efter typ ett halvår? Men Acer har alla i familjen och de fungerar perfa, samma sak med mammas bärbara, hennes är fan bättre än en stationär :O Imorgon skall jag kanske åka iväg och simma, skall höra med Nick om han vill följa med då! Nä nu skall jag ta och sova! Höres imorgon!

Sov gott!


Wiii!!!

Jag fick en ny dator av mamma och pappa! :D Snälla dem är. För jag höll på att dampa helt på min dator, ville kasta ut den genom fönstret varje gång den stannade och jag tror den gjorde det 10 gånger idag mellan typ 11 - 16. Illa alltså! Gick bra med tränaren, fast hon lärde mig inte direkt så mycket nytt, för jag gjorde redan allt rätt. Hade hoppats på att hon skulle visa mer fria vikter och inte så mycket på maskinerna, för jag tycker inte om att köra dem, det är roligare att köra med hantlar. Fast jag har rätt till att ha en personlig tränare en gång till gratis, då kan vi gå igenom mer om hantlar osv. Nu håller jag på att lägga över alla mappar och sånt som jag hade på min förra dator till denna och det går sjukt segt! Ena mappen är nämligen på över 50 gb! ^^ Skriver mer senare kanske :)


Haha! ^^

Är äntligen klar med kvittona, skall äta en frukt nu, sen om lite mindre än en timme skall jag iväg till gymmet. :) Får se hur det går har nämligen träningsvärk i ryggen och i ena armen! Fick hem sweden rock katalogen idag och jag ville ha saker för över 3000 spänn ^^ haha! Tur att det snart är jul då, för jag skall önska mig sakerna så kanske jag kan få något av dem :) För jag blev helt kär i tröjorna :D Haha! Annars får jag hoppas på att de finns kvar så får jag köpa dem i omgångar!

Woho! Buhu!

Woho är att jag har gjort mer än hälften av kvittona ^^ Buhu är att min dator håller på och hänger sig hela tiden, skit irriterande! Plus att Nick vet inte ens vad som är fel med den, vem skall då kunna veta? :O Klockan 18.00 ikväll skall jag ha en personlig tränare, roligt! Hoppas den lär en något bra då ^^

Hej!

Idag skall jag ha en personlig tränare på gymmet :) Vilket är bra så jag kan få lite mer tips på fler övningar som jag kan göra. Jag vaknade ca kvart över tio och låg och drog mig till nästan elva. Jätteskönt :) Jag skall snart jobba lite (prickar av taxikvitton och ser att allt stämmer) Sedan måste jag nog städa i köket om jag inte vill ha en arg mamma när hon kommer hem ;) Skoluppgifter måste jag nog också göra :( Jag tycker inte att det är snällt av de att skall bomba oss med uppgifter ena veckan och den andra har vi inte en enda! Usch jag är fortfarande trött, känner mig jätteseg och har träningsvärk! Nä nu måste jag sätta igång med arbetet! Hörs om ett tag :)

Dags att sova...

Ska ta och gosa ner mig i min mysiga säng nu :) Har suttit och tittat på unga mödrar och sms:at med Conny. :) Även fast vi inte är tillsammans längre så är vi vänner, vilket jag tycker känns bra, för jag vet inte vad jag skulle göra utan honom :O Vi har varit med om så mycket tillsammans ändå. Nä nu måste jag sova klockan är mycket och jag vill vakna någolunda tidigt! :)



Det syns inte så bra, men det är utanför på gården :) Tycker det är mysigt med ljusslingan som är i trädet :)

Sov så gott! :)

Mitt rum...

Tänkte ta och visa några bilder på hur mitt rum ser ut :) För det är många av mina kompisar som aldrig har varit här i lägenheten ^^



Den stökiga delen ;)



Mitt skrivbord, ser också ganska stökigt ut, men det kan ibland se värre ut ;)



Fönstret



Min favoplats, sängen ^^

Hej :)

Har varit med Sandra, lagade lunch till oss och Nick. Sedan bakade vi muffins och spelade x-box 360, Dead or Alive. Roligt roligt^^ Fick ett mail från skolan idag också, de vill att jag skall vara med i programrådet och jag har tänkt på det innan, för man får rekommendationsbrev och kommer träffa människor från yrkeslivet, låter ju lite spännande. ^^ Så jag svarade nu att jag kan tänka mig att ställa upp. Vet inte riktigt vad jag skall göra ikväll, lär nog titta på unga mödrar ^^ Sedan skall jag även se på paradise hotel :)


Städat...

Har jag gjort och duschat. Skall gå om ca 20 - 25 min och möta Sandra. Det är första gången hon är hemma hos mig nämligen ^^ Sedan skall vi förbi ica, vill ha chokladbitar i muffinsarna ^^ Sedan skall jag även köpa grädde så jag kan göra en carbonara till lunch, gjorde aldrig det i måndags, för då orkade jag inte ^^ Jag lär väl skriva mer ikväll eller nått :) Så vi hörs då!

Vaknat...

Usch jag vaknade först av att klockan ringer, fast då ville jag inte gå upp, så ställde den på 10.00. Fast då får jag istället sms lite senare och i vanliga fall kan jag somna om ifrån dem, men idag gick det inte för jag var så kissnödig också! Jobbigt. Nu skall jag ta och duscha, sen äta frukost och städa rummet innan Sandra kommer hit :) Vi skall ta och baka, blir muffins tror jag, gott gott :) Tråk väder det är ute föresten, regnar för fullt sedan igår kväll :(


Ska ta...

Och sova. Klockan börjar bli mycket. Har suttit och tittat lite på unga mödrar och på paradise hotel. Imorgon kommer Sandra hit :) Vi skall baka! Roligt :D Måste hinna städa rummet innan hon kommer bara ^^ Fast det är inte så himla mycket att städa, det är mer lite kläder som jag har slängt på golvet!

Vi hörs imorgon gott folk! Sov gott! :)

Ritat...

Kom precis hem från gymmet, tränade axlar och rygg. Det var en sån töntig kille där som ville visa sig ball för mig eller något, vette fan. Jag stod i alla fall med de fria vikterna, så tar han upp en tio kilos hantel och skall typ stå där och visa titta vad stark jag är. Haha, jag tittade inte ens på honom, han kan försöka när han börjar ta lite tyngre tyngder, ifall han vill visa sig stark. För 10 är inte direkt så mycket. Jag lagade middagen idag, blev köttbullar och vegetarisk lasange! Det blev gott, fast pappa gillade inte getosten, så nästa gång har jag i mozzarela så lär alla gilla den ^^ Jag blev helt plötsligt jättesugen på att spela the sims 3 :) Brukar ha perioder när jag spelar det. Ibland så kan jag spela det i några månader, sedan tar jag ett uppehåll på många månader och sedan kan jag vilja spela det igen.
Här är en bild på teckningen jag gjorde föresten, fast är nog inte riktigt klar än men jag blev lagom nöjd:



Drar...

Iväg till gymmet nu! Skriver mer senare! :)

Pinsamt...

Haha, var i centrum precis och köpte en tröja och lite mat. När jag väl skulle ta på mig min jacka och fixa till luvan så tar jag upp armarna och då åker min tröja ner :O Så jag visar bh:n. Haha pinsamt. Fast västen som jag hade över täckte nog ganska mycket av det ändå. Så det var pinsamt. Nu skall jag ta och titta lite på tv tror jag om det gå något bra. Sedan skall jag göra maten om en liten stund. Skall göra köttbullar (hemlagade) och en vegetarisklasange. Hoppas det blir gott :)

Guten morgen!

Har ni sovit gott? Det gjorde jag i alla fall. :) Jahapp vad skall man hitta på idag då. Lär väl fortsätta rita. Sedan funderar jag på att laga middagen. Fast jag vet inte vad jag vill göra med köttfärsen som de tog fram. Någonting skall jag väl komma på. ^^ Ikväll skall jag och mamma gå till gymmet. Ska nog träna axlar och rygg idag. Jag skulle vilja ta en promenad också, fast det ser nästan ut som att det regnar ute och det ser iskallt ut^^ Haha. Nä nu skall jag läsa lite runt bland recept på saker som man kan göra med köttfärs, så jag kan få lite inspiration :)


Dags att...

Sova strax. Skall läsa några sidor ur Samurai Deeper Kyo. Måste snart köpa nya böcker, ligger på bok 23 och har till och med volym 25 hemma av 38. Så får se till att köpa några i veckan om jag känner att jag har pengar till det just nu. Annars får det bli i slutet av månaden. Har suttit och spelat tvspel, Halo Reach. Jag och min bror var på lag och vi vann alla gångerna mot syster och hennes kille ^^ Wiho! Sedan har jag mest bara suttit och ritat. Rita känns som en ganska bra sak för att tänka på lite annat, för då lägger man bara fokus på bilden. Har gjort en vinge, sedan en människa, bara det att den där vingen passar inte riktigt in på henne, för jag har ritat kroppen fel, fast jag är nöjd med både vingen och människan så vill inte sudda ut något! :O Får se hur jag gör med bilden imorgon istället ^^



Sov så gott!

Still broken...





Is this the final scene in our tragic play
Too many curtains remain to fall
There's no reason left to stay in this play
We move backwards against the wall
Conversation's over, communication's down
The monologue is taking over

I'm still broken
I took you in with arms wide open
My colour fades to gray
There's nothing left to say
Now it's all dead

Are these the final cries of our aching souls
(Aching souls)
How come yours don't make a sound
With broken wings we're falling faster as we go
(as we go)
But somehow we don't touch the ground

You had me torn to pieces
You got inside my head
That I'll be here until it's over

I'm still broken
I took you in with arms wide open
My colour fades to gray
There's nothing left to say
Now it's all dead
(Now it's all dead)
(I'm still broken)

I'm still hopin'
That we can find the words unspoken
My sense's about to brake
How long are we to wait
'Til it's all dead

I will find you, you will find me
How can we live?
If it's all dead

I will not cry
I will not brake
I will not force
'Til it's all too late
I will find you, you will find me

How can we live?
If it's all dead

I'm still broken
I took you in with arms wide open
My colour fades to gray
There's nothing left to say
Now it's all dead
(Now it's all dead)
(I'm still broken)

I'm still hopin'
That we can find the words unspoken
My sense's about to brake
How long are we to wait
'Til it's all dead

Tv...

Jag har mest bara pluggat och tittat på tv idag ^^ vädret är så tråkigt, bara grått och nu mörkt. Snart blir det mer tv-tittande förmodligen. Sitter och lyssnar på musik på spotify och håller på att skissa på en vinge. Haha ^^


Repotage...

Nu har jag skrivit ihop en grund eller hur jag skall förklara till mitt repotage. Skall typ bara komma på en bra rubrik och hitta en passande bild. För den första delen som skall in är bara ett utkast, så kan inte fixa klart den än. Måste ta och äta lunch snart, funderar på att göra en carbonara. Bara för det går fort att göra. Här kan ni läsa om mitt recept på det. Ikväll kommer Nick hit också, så då lär min syster bli happy. ^^


God morgon...

Gick och la mig ganska sent, typ vid 02.00 eller nått. Vaknade lite då och då under morgonen, gick tillslut upp strax efter 11, haha, shit länge sen jag sov till så sent. Brukar senast vakna vid 10. Åt frukost och sedan gick jag och duschade. När jag har kommit ut ur duschen och skall klä på mig, börjar det ringa på dörren och de stoppar en nyckel i låset. Så jag springer ut där i bara handduk. Så var det grannarnas släkt som hade gått till fel våning, så hon säger typ OJ, och något på ryska. Haha. Jag funtar nästan på att börja skriva på mitt repotage idag, är på  humör för att göra det. Så förhoppningsvis så börjar jag att fixa på det. Ska nog träna senare ikväll med när mamma kommer. :)


RSS 2.0