31/7...

Shit imorgon är det redan sista sommar månaden. :O Tiden går fort. Idag var det inte världens roligaste dag på jobbet, mycket gnäll och stressigt stora delar av dagen. Sedan kom jag hem och drog iväg till ÖB en snabbis, föräldrarna bad mig köpa några muggar som ska ut till landet. Kom hem och gick och handlade lite saker till middagen med mitt hjärta. Blev tomatsoppa idag. :) Älskar det! Imorgon efter jobbet ska jag iväg och äta med David, hans familj och släkt. Hans kusin fyller nämligen 18 år, så då ska vi fira honom. :)
Spelade lite gitarr ikväll med, bläddrade igenom notboken och det gick faktiskt bra! ;D Woho!

Slut...

Är helt slut i kroppen, älskar det! Då är det tecken på att jag verkligen har gett allt på gymmet, fast det gör jag alltid, annars känns det onödigt att ens gå dit. xD Körde 9,4 km på inlines maskinen och sedan blev det armar och avslutade med mage och stretching, sedan tog jag och min finaste en promenad hem. Kom ut ur duschen för en stund sedan och ska snart se till att käka något, sedan får vi se om vi ser ett avsnitt av Alcatraz sen ska jag sova! :) Näst sista veckan på jobbet nu också.
Sov så sött!

Skulle ha tränat...

Igår, slutade med att jag fick gå till akuten istället, efter inlägget så började jag med maten, då slant kniven när jag hackade lök och rakt in i mitt finger, de behövdes dock inte sys utan räckte med tejp, tack och lov för det. Sedan var min älskling söt och bjöd mig på pizza till middag istället. :) Efter vi hade ätit så däckade jag på soffan, och fy fan vad mitt finger gjorde ont med, just nu känns det lagom okej, men gör ont i själva handen dock.
Såhär såg/ser det ut nu! xD Nej nu ska jag svälja sista tuggan av frukosten, borsta tänderna och klä på mig. Sedan väntar en sista dag på jobbet för den här veckan! :)

Halloj...

Har varit hemma ett tag nu från jobbet, ska snart sätta igång och laga middag. Det blir pasta och köttfärssås idag, namnam! Sedan antar jag att jag ska iväg och träna. Det ska bli jätteskönt med fredag imorgon med, så snart är det helg! ;D Sedan har jag bara två veckor kvar att jobba, efter det blir jag ledig i tre veckor, sedan är det dags med högskolan. Nej nu ska jag börja med maten här! :)

Tränat...

Kom hem från SATS nyligen, har hunnit tagit en dusch, körde på "inlinesmaskinen" och sedan blev det ett stenhårt benpass. Nu ska jag käka lite och se på ett avsnitt av Alcatraz, sedan ska jag sova, gud vad skönt! :D Längtar efter sängen. Imorgon väntar som vanligt en dag med jobb.
Sov så sött! ♥

Idag fyller...

Min bästa vän Andrea 19 år! :) Ska iväg på middag dit vid 16.00, sedan får vi se om vi ska ut eller inte. Sitter i Davids soffa förtillfället medan han spelar x-box. Jätteskönt med lördag också, kunde sova ut och behövde inte rusa upp ur sängen idag. xD Utan kunde ligga kvar och somna om om jag så ville.

Wiii!

Jag var och tränade med älskling precis på SATS, fy fan vad skönt! Körde först kondis, cykel 5 km och sedan typ en inlines liknande maskin 5 km. Efter det körde vi armar och mage, sedan självklart stetching. När vi var klara så gick vi hem och det tar väl ca 15-20 min, men det var lite tungt i benen att gå efter detta gympass. ^^ Imorgon ska jag upp klockan 6 som vanligt och åka iväg och jobba. Sedan på jobbet så kommer jag få en leverans! :D Min Macbook air! Wiho! Skulle egentligen ha fått den idag men de hade inte portkoden plus att ingen är hemma om dagarna just nu. Ska snart käka ett ägg och sedan blir det duschen och sova med mitt hjärta! :) ♥
Sov sött! :)

Mys...

Mitt hjärta kom hem igår kväll från Norrland! :) Har passat på att mysa massa med honom! :D Det har inte hänt allt för mycket idag utan vi har varit runt lite och handlat, sedan varit hemma och sådant. Lyssnat på massa bra musik! ;D Jag har inte så mycket att skriva om för tillfället kanske märks. :) Men ni får sova så gott i alla fall! :D

JAG KOM IN!!!

Jag kom in på Förskollärareprogrammet på Södertörn till hösten! :D Wiiii!

På kvällen var vi iväg till min bror och grillade, namnam! Älskar det, fick grillad kyckling! :D
Hinner inte riktigt skriva nu, måste sova, så ni får sova så gott allihopa! :) ♥

Pust!

Denna morgon började med kaos i tågtrafiken! Precis vad man vill när man är trött och bara vill komma fram till jobbet! :) En resa som egentligen tar 35 minuter tog idag 1 timme och 20 min, pga växelfel tydligen. På jobbet var det väldigt lugnt idag, lite segt när det inte händer så mycket. Kom hem och åt middag, sedan iväg till gymmet, cyklade en mil sedan ett tungt pass för benen, lite magträning och stretchning blev det med. Kom hem och badade och åt Kesella hallon! Den är så god och perfekt mellanmål! :) Nu ska jag ta och sova tror jag, borde dock föna håret först, men har ingen energi kvar alls typ. xD
Blött hår. xD Juste! Imorgon får jag veta om högskolan också, ifall jag kommit in eller inte, jag är dock 99,9% säkert på att jag kommer in! :)
Sov så sött! ♥

Skogspromenad...

Det fick bli en promenad i skogen som tog ca 35 minuter med mamma. :) Hade ingen energi alls till att träna idag efter jobbet men tvingade mig ut på en promenad, sen innan jag bestämde mig för att gå så "skrek" kroppen efter det med så. Nu ska jag nog ta och koka mig ett ägg eller något sådant, sedan blir det sängen för imorgon väntar en ny dag på jobbet. ^^
Sov så gott! ♥

Hejsan!

Imorse åkte mitt hjärta iväg från mig igen, denna gång skulle han upp till Norrland och träffa massa släktingar, men han kommer tillbaka någongång till helgen! :) Jag har jobbat idag, en hade med sig sin son till jobbet, som kanske är runt 4-5 år och han och jag skulle pyssla, så söt! Var så pass lugnt på jobbet så hann faktiskt göra det, vi gjorde en taxibil blev det och han blev nog överlycklig för sin bil. Jag funderar på att gå ut och springa eller någonting, vill i alla fall röra på mig känner jag.
Försökte ta en bild där man kunde se min tatuering! :)

Halloj!

Sorry för att jag har varit lite seg med uppdateringen, men har haft migrän i över ett dygn och mitt hjärta har kommit hem från Italien, men ska åka iväg till Norrland imorgon. Så passar på att njuta av tiden med honom! :)

God morgon...

Har varit vaken ett tag nu, har tagit ett skönt bad på morgonen och nu sitter jag och äter frukost, Kesella fick det bli! :) Gud så gott! Sen ska jag åka och träna har jag tänkt. :)

Snart ska jag...

Sova förmodligen, klockan börjar bli rätt så mycket, i alla fall för mig som gick upp vid 6 imorse. Stack iväg till gymmet och körde ett stenhårt pass, benen darrade efteråt, då har jag kört slut på det mesta av energin! :D Sedan möte jag upp systeryster och vi handlade lite saker på Hemköp, sedan vidare till video butiken och hyrde en film, Neighbor For Sale, heter den. Det skulle vara en komedi, men nja vet jag inte om jag håller med om, men den var bra för det. :) Imorgon tänker jag nog träna också på morgonen när jag vaknar, ser redan fram emot det! Börjar kanske redan bli träningsnarkoman som jag var för några år sedan! ;)
Sov så gott! ♥

Woho!!!

Det är helg! Det känns riktigt skönt, ska snart packa väskan och dra iväg till gymmet, sen kommer min syster hit och då ska vi se på film. ^^

Gymmat...

Var iväg till gymmet som sagt var och körde ett konditions-styrkepass i lite mer än en timme. :) Sedan kom jag hem och tog ett härligt bad så nu är jag redo för sängen. ^^ Gud vad skönt med fredag imorgon, en arbetsdag till denna vecka sedan helg! Vilket innebär att ingen klocka ska ringa för att väcka mig! :D Fick reda på att jag ska jobba fram till vecka 32. Då blir det 6 veckor totalt.
I helgen blir jag helt själv här hemma, jag tycker det ska bli skönt dock! Det blir bara fram till söndagen så, alldeles lagom stund att vara själv på, kommer ändå ha rätt så mycket att göra på lördag med, ska förbi Davids lägenhet och städa och sådana saker, nu när jag har tid, vi hann inte innan han skulle sticka iväg till Italien.
Nej sängen nu! Sov så gott! :)

Drar iväg...

Och tränar nu! :) Blir kondition, rygg och mage tror jag. ^^
Skriver mer när jag väl kommer tillbaka hem! :)

Jobb jobb jobb

Idag har jag haft jobb och det gick bra, var en rätt så lugn dag, är ofta lugnt på kontoret när det är strålande sol ute. Sedan när jag kom med tåget var jag upp till älsklingens lägenhet och vattnade våra blommor på balkongen och hämtade lite smutstvätt som jag hade kvar, för hade tvättstugan sen nu på kvällen. Blev klar för en stund sedan, nu ska jag alldeles strax ta och sova, för imorgon är det återigen jobb sen ska jag iväg och träna på kvällen! :D
Fick veta att jag kanske ska jobba fram till vecka 33 istället för 31 nu, men får reda på det imorgon. Aja det innebär mer pengar i alla fall! Nu ska jag sova! Sov så gott! ♥

Snart...

Dags att sova, eller aa borde väl ha legat i sängen för ett tag sedan! Såg på Djurgården - Göteborg och mitt kära Djurgården vann med 3-2 :D WOHO!!! Toppenkväll, sen har jag hört från min älskling, han har skickat bild på pizza och glass, från Italien! Deras mat är så himla god! Var på Sardinien för snart 6 år sedan (shit vad tiden går fort) och där minns jag hur gott allting var, ska lätt åka tillbaka någon dag! :) Har världens lust att åka iväg någonstans sen när jag har jobbat klart i augusti, men får se hur det blir med det. ^^
(Sardinien när jag var där)
Sov så gott! :) Imorgon ska jag upp klockan 6 till jobbet! xD

3/7

Halloj! Det gick bra på jobbet igår, första dagen men jag har jobbat där fyra somrar tidigare så jag kom in i det på direkten. Det var mycket att göra igår, så mycket att jag väl fick migrän när jag kom hem...-_- Och vaknar upp med skiten. Erbjöd mig dock att komma in till lunchtid, men min kollega tyckte att jag skulle vila istället så jag blir bra. Dock så mådde jag toppen runt lunchtid och hade kunnat jobba. xD Min bror flyttade igår med så hjälpte till lite grann, men inte allt för mycket, kroppen orkar inte direkt när man har migrän. xD

:(

Nu har min älskling åkt iväg mot Arlanda och flyget till Italien går 17.10. Vi ses tidigast på natten mellan söndag/måndag om en vecka, lång tid! Vi har aldrig varit ifrån varandra så lång tid. Jag ska snart ta bussen och åka iväg till min syster. Min bror ville att jag skulle hjälpa honom sen med att packa, han har precis fått nyckeln till sin lägenhet. Ska packa ihop mig nu och sen börja röra på mig.

RSS 2.0