Hejsan...

Var hos David från iförgår till igår. Sedan kom jag hem vid 19 tiden. Då kom gudfar hit. Så satt ute vid köket ett tag och umgicks. Fick julklappar av David med. En ljuslykta som är formad som ett hjärta, som man hänger vid fönstret, jättefin! :) Låg och tittade upp på den innan jag skulle sova igår och då började jag le hela tiden. Sedan fick jag ett presentkort med i Haninge C. Så jag får välja vilken butik jag vill. Fast däremot så kunde jag inte somna igår, somnade kanske runt halv fyra. För jag hade drömt en jätteäcklig dröm när jag var hos David och den kunde inte riktigt försvinna ut från min hjärna. Så jag började städa i mitt rum istället vid typ två på natten. xD Fast måste städa mer ikväll, ska iväg med pappa och handla lite nu! :) Hörs.

Ska snart tillbaka...

Ner till tvätten! Jag har inte hunnit skriva så mycket för jag fick vinterkräkan på juldagen. Var inte alls mysigt, nu tror jag dock att det ska vara lugnt, att jag inte smittar längre. I julklapp så fick jag ett säsongskort till DIF, lakan, presentkort på Ikea, skiva, Zelda spel osv, ifall någon ville veta. xD Aa och den där vinterbajsen -_- Den var värre denna gång än förra gången jag hade den. Gick ner två kg på ett dygn med. :S

Tvättstuga...

Jag ska ner till tvättstugan nu! xD Hoppas jag överlever där nere själv! ;)

God jul!

God Jul allesammans! Hoppas ni har en trevlig kväll. :)

Hejsan!

Jättelänge sedan som jag skrev! :O Idag fick jag jullov i alla fall. :) Fikade sen i stan med Maria och Sandra. Åkte till Handen och träffade Andrea, sedan vandrade vi hem till mig och gav varandra en varsin julklapp. Av mig fick hon en hoodie till mobilen och jag fick en Black Veil Brides skiva! :D Wiiie! Sedan la jag mig på soffan efter att Andrea hade gått och somnade och sov till typ halv nio på kvällen. :S Har gjort illa min handled nämligen, vet inte hur men har ont i den i alla fall. Så jag har fått värktabletter, men de ger mig bara massa biverkningar, t.ex. sömnproblem. Hade inte sovit så många timmar på natten innan och höll på att spy imorse av tabletten men lyckades hålla kvar det denna gång. Det är helt sjukt att det bara är tre dagar kvar till julafton?! Kan inte förstå det riktigt. xD Detta år har gått väldigt fort, bara ett halvår kvar till studenten med, till och med mindre, det är helt galet!
Vad har jag gjort under tiden som jag inte har skrivit då?
Jo jag har mest haft skola och varit hos David ♥ Sedan var jag till släkten i helgen, gav de julklappar och sådant, för vi firar inte jul däruppe hos dem, utan här hemma, blir bara familjen, men det kan vara skönt det med och slippa all stress kring allt.

Halloj!

Jag är sjuk, men skall iväg till skolan idag ändå. Har två prov i drama idag nämligen, så det är bara bita ihop och köra på. Dricker te just nu i hopp om att mitt halsont skall försvinna. Sedan tittar jag på klockan nu och inser att jag börjar få lite bråttom. xD Skriver mer senare! Hejsvejs!

En toppen helg...

Igår var jag iväg till bästa frisören Mira och färgade utväxten och klippte lite på topparna. Sedan iväg till moster, trevligt. På kvällen så drog jag vidare hem till David, vi lagade en jättegod middag och hade en mysig kväll. :) Sedan så stack jag därifrån på dagen idag och vidare till syster och gosade massa med hamstrarna! :D Nu är jag dock superförkyld, inte skoj, har inte tid med det. xD Men ska snart krypa ner under täcket och se på The walking dead. Sedan blir det till att sova! Imorgon har jag historia och engelska b. Sedan iväg till Emelies skola och få bruduppsättning, spännande! :) Ska bli så skoj att få prata med henne med! Ses alldeles för sällan!

Min lilla plutt...

Jag och syster köpte dvärghamster igår. xD Min heter Plutten, fast har den hos henne. ^^
Sen var jag till SACO mässan idag, galet med folk. xD Men det var en bra föreläsning om studieteknik, så den är jag glad att jag lyssnade på. Sen är den stora frågan, högskolan eller universitetet? Aja har ett tag till att tänka på det där. Nej nu måste jag fixa något att äta, ska snart iväg på yoga, ska köra det tidiga passet idag ville Linda. För min bror är ändå sjuk så, då blir inte gruppen så stor.

RSS 2.0