28/2

Sista vinterdagen idag :D Imorgon är det vår :) Ska packa och fixa mig, sen skall jag och Vilse åka in till stan, till Finest Tattoo. Sen lär jag nog stanna i stan, för det är onödigt att åka hem på korta tiden som kommer vara kvar tills jag skall åka mot Norge :D Jag skriver kanske något mer sen när jag väl är på tåget. Men nu måste jag fixa allt så jag slipper stressa! Ha det så bra :)

Tar och säger...

God natt nu :) Ska se på The walking dead snart. Sen skall jag försöka sova, klockan kommer ändå vara 23.30 när den är klar. Usch längtar inte efter tågresan imorgon ^^ Men skall ta med mig nån film eller så och sen har jag internet så kan roa mig med datorn i sex timmar xD Skriver väl något inlägg imorgon, sen får vi se om jag gör det i Norge ^^ Ni får ha det så bra i alla fall :) 

Min mysiga morgonrock ;)
Sov så gott!

Imorgon...

Vid den här tiden så är jag i Norge! Är i Oslo 21.36! :) Sen är det ca 2 timmars bilfärd, men då är jag i alla fall med mitt hjärta :) Sen stannar jag till torsdag, men åker tidigt, eller vid 07.25 går tåget. Fast kan vara rätt så skönt att komma till Stockholm mitt på dagen sen. Imorgon innan jag åker iväg så skall jag med min bror till tatueraren. Han skall tatuera sig nån dag, men skall fråga de frågor och såna saker. Sen lär jag nog stanna kvar i stan, känns onödigt att åka fram och tillbaka. Får låna med mig pappas mac dator med :D Skönt, så jag kan roa mig med något på tåget ^^ Måste packa sen ikväll. Skall kolla på en serie med, The walking dead på tv 11. En zombieserie, shit vad bra den är :) Såg första avsnittet igår (repris) så idag går andra avsnittet av sex. Nä skall ta och göra lite annat nu! :) Ha det!

Färga håret...

Eller aa utväxten, mamma skall hjälpa mig! Skriver mer senare :)

Duschat...

Så nu är jag människa igen ;) Min moster skall komma på besök och kanske min kusin med. :) Trevligt! Fast nu måste jag ta och städa rummet, för det ser ut som "Hej kom och hjälp mig!" och så kan vi ju inte ha det! ^^ Fast det är inte så mycket egentligen, men ser alltid mycket ut ändå. Nä nu måste jag börja städa :) Höres!

27/2

Vaknade för en stund sedan, av att grannarna håll på att låta som vanligt. Har ätit frukost och nu väntar jag på att få gå och duscha, men min bror är där inne just nu, segobert!

På måndag...

Åker jag till Norge :) Biljetten hem är dock inte köpt än ^^ Men det skaffas imorgon, när Manuel har tittat på sitt schema. Fast jag kommer åka hem på torsdagen, men vet inte tiden än bara. Jag ska till ett ställe som heter Norefjell tror jag! På måndag åker även min syster till Norge, fast till Bergen. Fast hon skall flyga och jag skall åka tåg. Jag börjar bli rätt så trött, så ska snart ta och sova antar jag!
Sov så sött ^^

Hinder har...

Blivit min drog! ♥ Deras texter är bra! Ibland lite sorgliga dock ^^






Melodifestivalen...

Blir bara sämre och sämre. Blev däremot glad när Nicke Borg gick vidare, medlem i Backyard Babies! Annars har det mesta varit skräp, förutom swingfly som ändå hade en glad låt.





Hemma igen...

Jag och mamma var till centrum. Köpte lite presenter till kusinbarnen. Sen tittade vi mest bara runt, var äckligt mycket folk. Tänkte göra en cheescake, men tydligen så behövdes det 500 g philadelphiaost. Så fixar det imorgon, orkar inte gå ut och köpa mer nu. Är rätt så trött och seg.

Morgon...

Vakna tidigt första gångerna, sen gick jag upp vid 9, men då var ingen uppe än. Så gick och la mig igen. Sen kom jag upp vid 11. Då hade mamma kokat ägg :) Fast jag äter inte gulorna! Sen åt jag kallrökt lax med :) Nu ska jag fixa mig, sen skall jag och mamma vandra iväg till centrum eller nått sånt ställe! Höres!

Kär i...

En klocka! ÄLSKAR FÄRGEN! :D
Syskon den kan ni köpa till mig ;) I födelsedagspresent :D
http://aldora.se/klocka-chic-watch-p-2103.html

Sitter och...

Lyssnar på Hinder ♥ och dricker limeläsk ♥ Är rätt så trött, så ska snart ta och sova :) Imorgon skulle vi egentligen åkt till min kusin, men båda kusinbarnen är sjuka i magsjuka och halsfluss. Så då är det ingen ide att ses. Vill inte bli sjuk i magsjuka en gång till och halsfluss, fy fan vad ont det gör!
Sov så gott!

Har glömt!

Att nämna att jag nu har lov :D ÄNTLIGEN! Ska bli så skönt :)

Har suttit...

Och tittat på film med familjen, eller syster hade redan sett den, så hon gjorde annat xD Vi såg på "Dumma mej" Tycker dock inte om att de använder stavningen mej, stavas mig! Filmen var i alla fall superbra :D Satt och garva hela tiden typ ^^ Men barnfilmer/tecknade brukar vara roliga och bra :)

Hej hej!

Kom hem för en stund sedan. Pappa kom och hämtade mig utanför skolan, sen åkte vi vidare och tvätta bilen och byte bil med min gudfar. Sen åkte vi vidare med den andra bilen och skulle tvätta den med xD Sen in på maxi och handlade lite grann. Så har väl varit hemma i en halvtimme eller nått. Skoldagen har gått fort. Men nu skall jag äta förrätt! Ha det!

Guten morgen!

Har precis duschat, ska snart äta frukost. Låg och drog mig jättelänge i sängen innan jag gick upp med, så skönt! ^^ Idag slutar jag 16.50, har barn och fritidsämnen och svenska b. Så det blir att gå igenom mer om Piaget och hans stadier, för hur ett barn utvecklas. Sen skriva klart om vår leksak som vi gjorde. På svenskan ska vi förbereda oss inför nationellaprovet. Lite tidigt kanske, men det är bara för att vecka 11-14 ska vi vara ute på praktik och nationella är vecka 15. Jag mår i alla fall bättre idag, har ingen huvudvärk och mår inte illa. :) Nä, nu ska jag ta och äta frukost så jag slipper stressa! Skriver mer ikväll!

Ska se på...

The simpson movie nu. Har sett den förut ^^ Men känner för att se på tv, så då blir den bra!
Ska sova sen.
Sov så gott!

Äntligen...

Är alla skolarbeten klara inför lovet. Jag mår dock inget vidare, har haft huvudvärk i flera dagar och mår jätteilla. Känns hela tiden som jag skall spy och får uppstötningar! :( Buhu, kanske inte så mysigt att läsa om dock! Jag längtar massa efter lovet. På måndag skall jag förmodligen följa med min bror in till Finest Tattoo, så skall han prata med dem. Jag skall även passa på att fråga vad min tatuering kommer gå på, på ett ungefär, så jag vet hur mycket pengar jag måste börja spara. Vill helst tatuera mig på min 18 års dag, men kommer inte ha pengar till det. Vi skall äta pannkakor till middag, gott! xD Fast vi åt det förra veckan med, men känner mig sugen på det. Nä skriver mer senare, måste springa på toa nu xD

24/2...

Sitter i skolan och har svenska c. Skrev prov tidigare idag och fick veta min APU plats ^^ Skoj med praktik. I svenskan sitter jag och tar reda på skillnader kring svenskan och finskan. Efter svenskan har vi lunch, då skall jag och Sandra gå till Lilla Asien och äta, gott! :D Skriver mer ikväll! ^^

Mår illa...

Har gjort det hela dagen =/ Inget mysigt. Ska ta och föna håret och borsta tänderna. Sen lägga mig i sängen och plugga till mitt prov. Imorgon har vi en liten "speciell" dag. För vi fick vara lediga från lektionerna efter isvaken, så då ville min lärare att vi skulle komma halv tio imorgon och ha lektion. Egentligen börjar vi 11.15, så inte så farligt direkt.
Ni får sova så gott :)

Wiho! *Viftar med händerna, som jag har en flagga i dem*

Haha min rubrik xD Nä men jag har blivit klar med samhällsuppgiften och lämnat in den. Sen läste jag på online (skolans hemsida med information osv) att jag fick skrattyoga, haha vad skoj xD Låter lite mysko, men det är säkert roligt! Glad lär jag ju vara när det hela är klart! Jag har varit rätt så trött idag, sen jag kom hem från isvaken. Vet inte om det är den som har gjort en trött, eller ifall det är förskylningen. Imorgon har vi prov och det lär nog vara sista saken att göra innan sportlovet, så måste börja plugga till det, minns det mesta redan ifrån genomgångarna som tur är ^^ Mina indivudella val skall vara inlämnade imorgon. Dock så har jag bara bestämt mig för engelska b än, men lär nog välja samhällskunskap b. Nä jag tror jag skall lägga mig i badet en stund, lär nog vara skönt! Skriver något senare antar jag xD

Plugg...

Har suttit med samhällskunskapen i en timme nu kanske, börjar bli klar snart. Så fort jag hade skrivit klart om miljön och äntligen fick börja på ett nytt ämne (skola/utbildning) Så gick det hela fortare. Här är det lättare att skriva då vi i Ribbyskolan demonstrerade mot politikerna och deras beslut om nerskärningar. Sedan lite annat, här är det i alla fall lätt att skriva att politikerna inte bryr sig om vad vi i Haninge tyckte då. Nu vill det ju även riva en hel grundskola. I Jordbro. Känns ju bra! xD Eller inte. Så detta är jättelätt att skriva om. Däremot så måste jag ta en paus känner jag, ska nog sätta mig framför tv:n och titta lite på Cougar Town och The Middle :D Höres senare!

Stolt över...

Mig själv. Jag vågade hoppa i isvaken! Det var inte så farligt faktiskt. Var lugn hela tiden och sen gick jag in i bastun när jag väl hade kommit upp. Så nu ska jag snart ta och fixa lunch, orkade ju inte direkt åka in till stan för att äta och sen åka hem, när jag hade en väska som vägde femhundra kilo :P Sen måste jag skriva klart samhällskunskapen, för den skall in idag! ^^

Snart dags...

Att åka iväg och bada isvak. Jag har verkligen ingen lust. Jag mår illa för jag är så nervös. Sen har jag världens huvudvärk med, är förskyld. Det är 17 minus ute, så det kommer vara iskallt att ta sig upp ifrån vattnet, när vattnet är ca 4 grader.

Ska snart...

Ta och lägga mig och sova tror jag. Är jättetrött och känns bra att vara utvilad till imorgon, då jag skall bada isvak, fy fan, det kommer vara kallt. Tur att jag ändå kan ta en buss hela vägen dit, så jag slipper hålla på och byta. Sen efter isvaken så är lektionerna inställda och då ska jag åka hem och skriva klart min uppsats. Måste visualisera mig själv när jag hoppar i isvaken med ^^ Till mental träningskursen!
Sov så gott!

Paus...

Ska ta en paus i pluggandet nu ett tag. Är så himla trött och orkar inte tänka. Ligger på slutet nu med miljön i alla fall, så har jag bara skola/utbildning kvar att skriva om imorgon i såna fall. Pappa köpte semlor idag, så snart ska vi äta det! Gott, eller aa jag ska ta bort mandelmassan, sen är den god! ;)

Blä...

Allt är blä just nu. Eller samhällsuppgiften är blä rättare sagt. Har hållt på med den enda sen jag kom hem från skolan. Svårt är det och jag orkar inte sitta och tänka på sånt som inte intresserar mig ett endaste dugg. Nä jag har inte tid att skriva! Måste fortsätta med skit uppgiften! ^^

Stress...

Hade ställt klockan på 9 första gången, sen halv 10. Men lyckades somna om och vaknar strax efter 10! Så då var det bara till att duscha snabbt, nu sitter jag och slänger i mig frukost. Så jag sen kan börja klä på mig och föna håret och allt det där! Nä jag skriver mer senare! :) Ha en bra dag!

Långt...

Titta, på måndag, hur långt jag skall åka! Är väl kanske 50-60 mil eller något sånt?
Får sitta och lyssna på musik hela resan och kanske ta med mig en dator,
så kan jag sitta och roa mig med den en stund ^^ Hatar att åka i 6 timmar,
men längtar efter den som kommer stå där och vänta!♥

Pratat...

Med Manuel i telefon :) Blir alltid så glad då och hans skratt är så sött ♥ Han var påväg hem till Örebro, fast han fråga om han skulle åka hit, dock så tror jag inte att mina föräldrar skulle bli så glada om han kommer hit mitt i natten, så vi får ses om en vecka istället. Blir nog supermysigt :) Åka till Norge och vara med hjärtat :)♥ Åh, vill ha nästa måndag nu! För vi denna tid skulle jag vara framme för ca 2 timmar sedan ^^ Ska snart ta och sova med tror jag. Börjar halv ett imorgon, superskönt! Har samhällskunskap och svenska b ^^ Fram till 17.00, sen hem och skriva på samhällskunskapen och plugga iskunskap ^^
Sov så gott allihopa :)

Haha...

Jag orkade inte börja med samhällsuppsatsen, börjar imorgon istället. Skrev nämligen (eller min syster skrev mest) mitt personliga brev för en stund sedan. Skall skicka in det snart! :D Vill helst jobba någon annanstans denna sommar ^^ Så hoppas jag får jobbet :) Det är bara en vecka kvar av vintern, sen börjar våren :D *dansar runt av lycka!* Längtar massor till våren! Allt känns så mycket lättare när det är vår och sommar, sen kan man hitta på mycket mer saker att göra! Bara det att innan vintern är slut ska jag bada isvak, buhu! Fast jag lär nog vara sjukt stolt över mig själv sen efteråt! Inget som jag vill göra, men vill uppnå ett bra betyg i idrott och hälsa b.

Klar...

Med uppsatsen :) Skönt! Nu är det bara samhällskunskapen och sen har jag prov om Piaget på torsdag! Samhällsuppsatsen skall jag snart ta och börja med, ska bara vila en liten stund från pluggandet. Ska försöka att skriva klart om miljön idag, så jag bara har ett moment kvar att skriva om sen på uppsatsen. Tur att vi har eftermiddag så jag kan sitta uppe på kvällarna/nätterna och skriva på uppgifterna. När vi har förmiddag så får jag inte så mycket gjort. För när jag kommer hem så vill jag ta det lugnt och börja senare på kvällen, men då måste jag gå och lägga mig tidigt xD Haha, jobbigt det där! ^^

Hemma...

Matteprovet gick helt okej, hoppas jag ^^ Sen hade vi samhällslektion, om maktdelningen, inte så svårt direkt. Nu är jag hemma och ska börja med svenska uppsatsen. Sen måste jag ta tag i samhällsuppsatsen med, fast den är lite krånglig, men får hoppas att jag kommer på något bra.

Sista veckan...

Innan vi har sportlov! Skönt ska det bli. Snart ska jag iväg till skolan. Börjar dagen med ett matteprov och sen lunch, samhällskunskap och coachtid. Sen när jag kommer hem så ska jag skriva klart svenska uppsatsen och fortsätta med samhällskunskapen. Vi har rätt så mycket just, men det ska nog gå bra hoppas jag! Skriver mer senare, ha det :)

Måste bara...

Säga att jag tycker om Manuel jättemycket! Du gör mig alltid så glad :) Längtar tills vi ses ♥

Har skrivit...

En och en halv sida ca. Orkar inte mer just nu, gör nog klart den imorgon istället. Jag hoppas att min näsa är bättre imorgon eller förskylningen. Annars måste jag ha med mig en miljon näsdukar ;) Börjar känna mig rätt så trött, kanske inte konstigt när jag gick upp strax efter 8 idag så. Jag lär nog åka den 28 feb till Norge och stanna till 4 mars. Längtar!!! Fast längtar inte efter tågresan på sex timmar, sen åka från Oslo i ca en och en halv timme, till Norefjell tror jag det heter. Mysigt att vara på ett fjäll ändå, är säkert fint! ^^ Ska ta och fixa en macka nu och sen krypa ner i sängen tror jag.
Sov så gott! Dröm vackra drömmar ^^

Svenska b...

Ska sätta mig ner framför datorn och skriva en uppsats till svenska b. Uppsatsen handlar om barnböcker. Hur de har utvecklas från när vi själva var små och hur vi ser på pojk/flickböcker. Så det är inte direkt jättesvårt. Bara det att jag inte har någon motivation alls just nu till att plugga, kanske för vi har lov om en vecka? Eller kanske efter sommarlovet xD Tänk er, efter sommarlovet, så har jag bara ett år kvar. Sen är gymnasiet klart och jag kan börja jobba om jag vill. Dock lär jag studera på lärarhögskolan på direkten. Nu måste jag börja med uppsatsen! Tur att vi har eftermiddagsvecka så jag kan sitta uppe ett tag! Måste titta lite på matten sen med nämligen!

En vecka kvar...

I skolan, sen är det LOV!!! Fy fan vad skönt det skall bli! Vill inte veta hur hemsk denna vecka kommer bli. Prov och inlämningar och isvaken. Fy fan! Kan jag inte välja att snabbspola förbi denna kommande vecka? Sen så kan jag landa någonstans på fredag kväll - lördag?! Höhö. På lördagen skall jag iväg till min kusin och hans familj. Kusinbarnet har fyllt 6 år :O Helt galet vad tiden går fort och min kusin fyllde år två dagar efter honom. Så vi skall fira dem. Sen på sportlovet lär jag åka till Norge :) Längtar! Har aldrig varit i Norge, så det skall bli skoj och mysigt att träffa Manuel :) Ska snart äta middag antar jag. Sen ska jag sätta igång med plugget på allvar. Fattar inte den sista saken som jag måste förstå, så orkar inte lägga energi på det, men förhoppningsvis sen ^^ Uppsatsen SKA jag också börja med!

Vakna...

Runt 8 idag. Så då gick jag upp, har ätit frukost och ska nu börja med pluggandet. Har matte prov imorgon så kan vara bra att kunna det då xD Sen måste jag börja med svenska b uppsatsen, för den skall in imorgon klockan 00.00 ^^ Så skriver mer senare :)

19/2

Har ätit och tittat på melodifestivalen xD Låtarna var inte direkt någon höjdare. Sen fick jag presenter av mamma och pappa. De har köpt klänningar och t-shirts till mig och min syster. Så vi skall sedan bestämma vilka vi ska ha. Fast hon har inte kommit hem än, så får bestämma det sen. Har inte haft någon ork till att plugga. Så får se om jag bläddrar igenom matteboken lite innan jag skall sova sen. Så börjar jag med svenska uppsatsen imorgon. Går förhoppningsvis lagom fort att skriva :) Nä ska snart ta och sova. Är rätt så trött, blir väl så när jag är förskyld! 

Sov sött!

Blä...

Har blivit förskyld igen! :( Nyser hela tiden och snyter mig xD Städade lägenheten med förut. Sen har jag legat och tittat på tv. Mamma och pappa har landat för ca en timme sedan. Så de är nog snart här. Aja, jag har inget att skriva direkt! Ska krypa ner i soffan igen!

Sovit...

Som en kratta eller nått! Jag har vaknat hela morgonen av att jag inte har kunnat andas, hatar att bli täppt i näsan och ha en slemig hals, får fan ingen luft då! Hemskt! Orka att jag skall bli förskyld igen, har precis haft influensan liksom! Skriver mer senare, ska snart äta frukost, plugga och städa lite grann!

Vet att jag redan...

Har sagt sov gott, men skriver ändå xD Vill titta på en film, fast lär nog somna på direkten. Fast funderar ändå på att starta någon film och titta på. Mår äckligt illa med. Har på senaste tiden börjat gjort det igen när jag äter. Det kommer bara helt plötsligt, jag orkar inte! Försöker tvinga i mig mat även fast jag mår illa då. Jag hoppas det går över lagom snart i alla fall, hade såhär för några år sedan med, det höll i sig i över ett år typ. Fast då var det ännu värre!

Borde kanske...

Sitta och plugga just nu. Fast jag har ingen lust alls. Gör det imorgon istället! Får plugga matte och försöka göra klart svenska b uppsatsen! Jag hoppas jag orkar xD Till middag idag åt vi pannkakor, smält choklad, jordgubbar och grädde xD Det var riktigt gott. Mina syskon var nog lite skeptiska först till chokladen, men de tyckte om det! Bäst för dem ;) Imorgon kommer mamma och pappa hem, hoppas de har med sig presenter ;) Haha! Synd att de inte hitta några converse dock :( Men ska åka till London förmodligen i höst, där borde de vara billiga med! ^^ Ska nog snart ta och sova också, har ju inte sovit något idag efter jag kom hem från skolan xD Så är rätt så trött. Börjar känna mig lite små sjuk/förskyld med. Jobbigt!
Sov så gott! :)

Föräldrarna...

Kommer hem imorgon. Så nu ska jag gå in i köket och ta hand om ett berg av disk. Roligt? Nä, kan jag inte påstå. Fast det behöver fixas så på med bra musik, så kör vi xD

Idag...

Så gick vi igenom barnsutveckling som Piaget anser att de gör, fast bara 0-2 år idag. Sen efter det skulle vi konstruera en leksak som var anpassad till nån månad/år som vi hade pratat om. Jag och Sandra gjorde till en 4 - 8 månaders bebis, den blev väldig vacker och den passade perfekt till åldern 17/18 med :D Vi gjorde en skallra, som fick bli en ugglekatt. Och en ugglekatt ser ut såhär:
Väldigt vacker va? :)

God morgon...

Sitter och äter frukost och läste lite grann lite kommunikationen! Ska gå om ca 25 min. Så har jag två lektioner. Till 12.40 ^^ Skriver mer senare! Lyckades i alla fall somna lagom normal tid ^^ Så jag är faktiskt rätt så pigg för en gångs skull :)

Sitter här...

Nyduschad och med en ansiktsmask på mig :) Den är jätteskön, för den ger en kylande effekt sen på huden. Sen väntar tandborstning. Läsa lite på häftena. Sen förmodligen sängen, men kommer ha svårt att somna! ^^ Ni får ha en bra kväll!

Sov så gott :)

Har läst...

Igenom alla häften! Det sitter faktiskt redan rätt så bra i huvudet. Jag och bror min har lagat middag med, blev ris, kyckling, som blev perfekt tillagad ;) och currysås. Sen när vi hade käkat klart, så springer vi in i min syster rum och sjunger den där låten om grodorna, goackaka? Nånting, vet inte vad den heter. Fast ni kanske förstår ändå och sprang runt hennes bord samtidigt som vi sjöng och hon satt där och spelade xD Haha, hon fatta ingenting! Imorgon är sista dagen som vi är ensamma hemma på ett tag med förmodligen, eller i alla fall under en två veckorsperiod. På lördag eftermiddag/kväll kommer mamma och pappa hem! Så imorgon ska vi städa hela lägenheten och se till så det är fint. Får se hur sent jag somnar ikväll, har ändå redan sovit i tre timmar. Imorgon har vi dock första lektionen inställd, så börjar 09.20 tror jag! Jätteskönt :) Kan jag sova till 7 om jag inte duschar ikväll, då kan jag sova till halv åtta eller nått xD Har bara två lektioner imorgon, barn - och fritidslektioner! Slutar 12.40! Nä men nu ska jag göra något annat :) Kanske läsa igenom texterna lite mer osv.
Bilden kanske inte direkt har något med texten att göra ^^ Men men! 
Hade inget bättre att lägga upp xD

Hej!

Kom hem och somna i sängen i tre timmar, opsi :O Nu sitter jag och pluggat till mitt kommunkationsprov som jag har imorgon. Ska nog gå bra, det mesta som jag läser i häftena tycker jag stämmer så. Sen har jag samhällskunskap, svenska b/c, matte b och FSF (förskola, skola, fritidshem) Fast de är de inte lika mycket panik på, så det får jag göra i helgen, så lägger jag all fokus på kommunikationen idag. Vi har dock väldigt mycket att göra tycker jag! Fy bubblan ;) Måste fixa middag med, men får se när jag hinner med det! Nä har inte tid att skriva :)

16/2

Tågen gick inte mellan Älvsjö och Stockholm C imorse. Jobbigt! Så hoppade av i Farsta och tog tuben där. Kom i tid till skolan i alla fall som tur är :) Hade redovisning och jag tycker nog att det gick bra. Har två inlämningsuppgifter att ta tag i och två prov att plugga till. Blä! Men det skall nog gå bra. Sen åkte vi iväg till Riksidrottsmuseet. Jag tyckte det var intressant och läsa om idrottens historia. Fast ingen annan i min klass! xD Sen gjorde vi lite aktiviteter med. För att mätta styrkan, rörlighet, balans osv. Min rörlighet var det inget vidare fel på i alla fall. Man skulle sitta på en bänk och sträcka armarna framför sig och se hur långt de kom. En kvinna i min ålder brukar ligga runt 33 cm, jag kom till 53, höhö xD Nä snart ska jag äta middag sen väntar plugg! Ha det!

God morgon...

Sitter och äter lite fil. Känner mig lite små stressad med, tydligen har det skett en olycka mellan Älvsjö och T-centralen. Så inga tåg går där. Så får se hur jag tar mig till skolan, lång tid kommer det ta i alla fall, förmodligen hoppar jag väl av vid Farsta och tar tuben då. Men kommer nog komma försent då. Hinner inte med ett tidigare tåg heller, för min syster var i duschen när jag skulle duscha. Så denna morgon lär väl inte börja något vidare. Kommer försent till skolan och försent till redovisningen. Jippi! Hoppas tågen fungerar när jag skall åka om 40 min! Nä hinner inte skriva mer. Hej!

Trötter...

Ska snart krypa ner under täcket och sova. Är trött! Imorgon väntar redovisning! Hoppas det går bra :) Men det tror jag nog. Sen genomgång inför ett prov som vi skall ha på fredag, får se till att börja plugga på det imorgon, måste plugga matte med, har prov i det på måndag. Sen på idrotten ska vi iväg till riksidrottsmuseet. Haha, känns lite udda att gå på museum på en idrottslektion! Fast nästa vecka väntar isvak, inget mysigt! Men vad tusan, bara göra det bästa av situationen och känna sig stolt när jag väl har kommit upp och överlevt ;) Skriver mer imorgon istället :) Har heldag imorgon xD 

Sov så gott :)

Fy fabian...

Vad jag är mätt! :O Fick i mig några vårrullar och en och en halv kycklingspett och nån tugga ris xD Sen sa magen ifrån. Är äckligt mätt, har lust att spy nästan. Vilse skämtade om att jag hade förminskat min magsäck. Jag tror snarare att den blev van vid att inte få så mycket mat för några år sedan. Då åt jag inte så mycket, för jag mådde illa av minsta lilla. Som tur är så har det försvunnit! :D Fast jag kan inte äta så himla mycket, men mer än vad jag gjorde då. Nu ska jag ta och läsa lite efter bra rockbarer här i Stockholm, ska gå ut när jag fyller 18 nämligen :) Fyller det på en fredag, helt perfekt!

Haha...

Jag gör det som jag inte skulle göra. Nämligen sova! Somnade sen och sov i ungefär en timme, men det behövdes! Snart ska syskonen och jag gå iväg till centrum och käka thaimat ;) Namnam! Vilse bjuder, snällt! :) Jag hoppas jag lyckas somna ikväll! ^^ Har inte direkt så mycket att skriva, så gör väl det efter jag kommer hem från centrum :)

Lagom...

Trött xD Har lust att sova, fast det skall jag inte göra. Hade svårt att somna igår kväll och vaknade hela tiden under natten. Så idag måste jag försöka hålla mig vaken till tidigast 21.00. Skolan gick bra i alla fall. Ska ta och lägga mig på soffan och titta på lite program som jag tidigare har spelat in! Cougar town och The middle! :)

God morgon...

Fy fan vad jag är trött! Lyckades somna nångång strax efter 12. Sen vaknade jag stora delar av natten hela tiden. Nu sitter jag och tvingar i mig lite frukost. Sen ska jag fixa mig och brotta mig ut i kylan. Har två lektioner idag, svenska b och samhällskunskap, vet dock inte vilken som kommer först xD Fy vad det är segt med förmiddag, orkar inte gå upp såhär tidigt xD Imorgon har jag en timmes sovmorgon i alla fall :) Juste, det är exakt två månader kvar tills jag fyller 18 nu :D Längtar :) Nu måste jag sluta skriva, så jag inte behöver stressa :) Ha en bra dag!

Snart ska jag sova...

Sitter i sängen, är jag trött? Nä, inte direkt. Fast ska göra ett försök ändå till att somna. Kom på att idag fick jag papper om alla valbara kurser som vi kan välja bland, har tvåhundra poäng kvar att läsa av valbar. Bara det att jag har svårt att välja, vill läsa geografi, samtidigt som jag vill läsa samhällskunskap b (ifall jag vill bli so-lärare nångång i mitt liv) Sen lär psykologi vara roligt, men engelska b har jag redan bestämt. Så jag lär nog välja samhällskunskapen, bara för den känns mest nödvändig. Ser fram emot trean i alla fall, då läser vi både religion och historia. Historia är mitt absoluta favoritämne :D Religion är ett ämne som jag har rätt så lätt för med, sen blir det ett till so-ämne, för jag är rätt så säker på att jag tar samhällskunskapen. Åh längtar! Slipper matten i trean med! Ingen svenska heller. Det enda jobbiga är väl engelskan, allt annat känns bara roligt! :) Tror nog att trean kommer vara roligast av alla dessa åren! Fast har några månader kvar av tvåan fortfarande ;) Nä jag som inte skulle skriva något mer för idag, så skrev jag såhär pass mycket ändå! Nu måste jag ta och försöka sova :)
Sov så sött :)

Shit...

Jag somna runt 18 eller nått och sov till 20, nu har jag precis käkat middag, eller ja nudlar fick det bli xD Orkade inte laga mat och bror min har ändå gott och lagt sig. Får se när jag somnar inatt xD Jag tror det är influensan som jag hade förut, som fortfarande gör mig trött. Fast jag är fortfarande trött känner jag! Jag hoppas att alla får en bra kväll i alla fall, orkar förmodligen inte skriva mer för ikväll, är zombie xD
Sov så gott sen :)

Nu ska jag...

Lägga mig på soffan och titta på tv/vila en stund. Är jättetrött, ändå så sov jag i ca 7 timmar eller nått inatt. Har varit zombie hela dagen, hoppas jag piggnar till lite grann! :D

Alla hjärtans dag...

Denna dag är helt onödig enligt mig. Har aldrig tyckt om "Alla hjärtans dag." Varför inte ge kärlek till den man tycker om varje dag? Sen känns det inte så speciellt när alla firar denna dag, bättre att ha det på ett datum som känns speciellt för en själv. Var inne på Sabis och skulle handla lite mjölk, alla andra där inne sprang omkring med rosor och annat sånt där i sina korgar. Nä jag skulle inte uppskatta denna dag lika mycket, än ifall den man gillar överaskar en med att göra något gulligt/romantiskt. Känns mer som en dag då företagen skall tjäna pengar, helt onödig alltså! Fast det kanske bara är jag som tänker så! xD

Minus...

16 grader ute, fy fabian :O Har ingen lust alls att gå ut i detta pissväder! Fast jag måste. Nu ska jag ta och klä på mig och fixa mig innan jag går om ca 10 min ^^ Hörs senare idag :)

Sjukt...

Trött. Måste snart ta och sova! ^^ Sitter och tittar på two and a half men. Imorgon har vi mental träning, samhällskunskap a och matte b. Segt! Har ingen lust med förmiddagsvecka, gå upp 6 nästan varje dag! Fast att sluta halv ett är det inget vidare fel på ;)

Sov så gott :)

Metaltown...

Åh vill åka ner till Götet i sommar och gå på Metaltown. Bara för Avenged Sevenfold ska dit! Älskar det bandet! Synd bara att biljettpriset ligger på 1500 :- sen tågbiljetter, så det hela skulle ju gå på några tusenlappar xD Pissapa, kan de inte komma till Stockholm istället ;)

Ringar...

Åh, blir galen! Ser så mycket fina smycken på cocoo.se som jag vill ha!
Här är några av alla dessa fina ringar som jag vill ha ;)

För mätt...

Åt så jag blev alldeles illamående xD Mina syskon köpte pizza, bara för de är bakis ^^ Så jag åt en halv, men började må illa redan efter några tuggor xD Jag känner mig seg idag. Har ingen lust att göra något speciellt alls, men måste snart börja med matteläxan xD Fy fan vad tråkigt! Nä, den får vänta i några timmar till tycker jag ;)

I fredags...

Satt jag och Andrea och tittade om och om på laser turken, var första gången hon såg den nämligen och hon tyckte om den ^^ Så ju mer jag såg på den, desto mer tyckte jag att han liknar Bobby från mammas pojkar!

Åh...

Håller på och bli galen! Saknar Manuel jättemycket, hela tiden! Vill vara hos honom! Dumma Norge och dumma SJ! Ni ska bara veta hur lycklig han gör mig! Ifall mitt humör inte är på topp, så räcker det med att jag ser honom så mår jag jättebra. :) Ska bli så skönt när Manuel flyttar hem till Sverige igen! Längtar :)

Hemma...

Filmen var riktigt bra faktiskt! Fast mådde väldigt illa av en scen! Ni borde se den i alla fall, 127 timmar heter den. Orka, bror min har kompisar här, orkar inte med massa ljud! xD Är rätt så trött och vill förmodligen sova lagom snart. ^^ Skriver mer imorgon istället :) 

Sov så gott!

127 timmar...

Ska  jag se ikväll ^^ Den är baserad på en sann händelse. Sf skriver såhär:

"Den sanna berättelsen om äventyraren Aron Ralston som under en klättring råkar ut för en olycka och blir fastkilad i en bergsklyfta. Medan han svävar mellan hopp och uppgivenhet går han igenom sitt liv, sina framgångar, motgångar och tiden han fått spendera med de han älskar. Tankarna ger honom styrka och han fattar ett beslut: Han ska överleva."

Den verkar bra i alla fall! Så får hoppas på det.

Hej hej!

Har varit med Andrea sen igår eftermiddag typ ^^ Hon sov över här och vi satt framför youtube och hade skoj xD Titta om och om på laser turken, första gången hon såg den så. Idag fixa vi chokladmousse och maränger. Min bror ska nämligen ta hit lite kompisar idag. Själv ska jag iväg på bio lite senare med Andrea. Vi ska se 127 timmar. Hoppas den är bra ^^ Men snart ska jag ge mig iväg till ica och handla saker till middagen. Fast får skynda mig lite, ska åka med tåget om 3 timmar till stan, innan ska jag hinna handla och äta!

Hatar snö...

Jävla piss väder, gör en deprimerad! Vill ha sommar! Inte snö, eller kan nöja mig med vår till en början i alla fall ^^ Åker inte till skolan idag, så har helg redan nu ;) Men måste gå ut i stormen sen. Köpa lite mjölk och annat som behövs xD Fast väntar nog ett tag till, vädret kanske lugnar sig lite.
Såhär ser det ut utanför vårt köksfönster, fy fan!
Fast samtidigt som det är all denna snö,
så snöar det för fullt och blåser med, fast det syns nog inte!

Piss, piss och återigen piss!

Vaknar upp av ett sms. Sandra som säger att hon inte ska åka till skolan. Sen går jag in på sl.se och tittar hur förseningarna är. Pendeln är kraftigt försenad. Fast det var inte det värsta, utan inga bussar går. Kan knappast gå från Södra station till Västerbroplan, skulle ta minst en timme i detta väder, för det är storm ute! Prata med syster med, hon sa att jag skulle kunna ta mig till södra men sen skulle jag inte komma någon vart. Så det är väl bara att stanna hemma då, pissapa!

Klockan tickar på...

Snart ska jag nog lägga mig i sängen och sova :) Ska upp halv tio imorgon ^^ så ingen panik direkt. Imorgon har vi barn - och fritidsämnen och sen svenska b. Fast först lunch med Sandra :) Nä kan inte skriva mer fick världens törst efter vatten så måste springa och hämta det nu xD
Sov så gott :)

Snurra min jord igen...

Sitter och lyssnar på Kent - Pärlor, gillar inte Kent, men den låten gillar jag ^^ Imorgon ska vi äta lyxmat här hemma ;) Då blir det hummer :) Åh älskar hummer, det godaste som finns ;D Hummer, räkor och kräftor är riktigt namnamn ^^ Fy på mig att jag inte har tränat idag ^^ Fast i och för sig så fick jag träning när jag var ute och vandra i snöstormen ^^ Men borde göra lite situps i alla fall :) Så får se till att träna något innan jag tar och sover ^^ Imorgon börjar jag 12.20 och slutar 16.50, hoppas på att sl inte skall strula imorgon xD Haha, längtar till imorgon, just efter hummern ;)

Hemmagjord...

Pizza, fixade jag idag ;D Bror min hjälpte sen till att lägga på ingredienserna. Huvudet värker idag med, orkar inte med huvudvärk. Fast jag är väldigt van vid att ha det, har det minst en gång i veckan. Trötter börjar jag bli med, sov i ca 9 timmar, men är ändå helt slut. Fast jag läste förut på vårdguiden att jag kunde vara trött upp till tre veckor efter influensan. Så är väl kanske därför.

Förbannad...

Sluta kvart i tre och kommer hem nu. Först så var fyran seg på att komma, sen vid södra så står det att tågen är inställda. Då hoppar jag på fyran igen och åker till gullmars, där står jag och väntar på bussen som är skit seg på att komma. När jag väl kommer på den, åker den i typ snigelfart. Precis innan centrum, säger busschauffören att han måste vända. Då hoppar jag av och går i 20 min i snöstormen. Så jag är inte på något vidare humör! xD

Frukost...

Sitter här och slänger i mig frukost. Skulle gå upp vid 9 men går upp vid halv tio. Illa, ska gå vid tio nämligen ^^ Fast jag hinner ändå, men skönt att inte stressa. Har två lektioner idag plus lunch. Imorgon är det fredag med, ännu skönare ;D Så får jag helg sen :D Nä nu har jag inte tid att skriva mer, gör det senare ikväll istället.

Time to sleep...

Ska snart krypa ner under täcket och sova, tror jag. Är inte på något vidare bra humör just nu, så då är det väl lika bra att ta och sova! Huvudet värker för den delen med, har den gjort stora delar denna vecka, orkar inte!
Sov så gott :)

9/2...

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, kändes att musklerna var lite sega efter simningen tidigare under dagen. Så nu har jag ätit ett äpple och en rågkuse, gott :) Idrottsuppgiften är inlämnad också. Så nu sitter jag här och lyssnar på Ted Gärdestad, tycker han var/är bland Sveriges bästa artister, hans texter är så fina :) Lyssnar på musik på denna sida: http://listen.grooveshark.com Tycker den är bättre än Spotify, för denna sida har typ all musik! Det enda som är dåligt är att det inte funkar att spara sin spellista :O Fast slipper reklamen i alla fall ^^ Imorgon börjar jag 11.15 med svenska c, sedan har jag lunch, sen fsf (förskola, skola, fritidshem) Sen slutar jag, vi har egentligen samhällskunskap, men har redan redovisat. Så skolan tar slut 15.15 ;D Riktigt skönt!

Träna...

Ska snart gå iväg till bussen och åka iväg och träna ;D Skoj skoj! Älskar att träna. Fast lär nog vara lite små seg i och med att jag simmade imorse med ^^ Men skall nog köra kondition, armar och mage :) Sen när jag kommer hem väntar en idrottsuppgift, började med den i helgen, men har tre frågor kvar att svara på. Av massor av frågor ^^
Skriver senare :)

Hoho...

Började dagen med att åka till badhuset och simma med klassen. Med kläderna på, shit det kändes lite mer än när jag bara har bikini på mig xD Sen gjorde vi lite räddningsaktiviteter. Sen åt vi lunch, åkte till skolan, redovisade och sen grupparbete. Så kom precis hem. Skall snart börja med en kycklingwok, sen väntar nog gymmet :D

Lyssnar..

På Lifehouse och tänker på världens finaste ♥
"You steal my heart, and you take my breath away."

Jordisar...

Åt precis jordgubbar, med smält choklad och grädde, med mina syskon. :) Älskar jordgubbar, supergott! De var faktiskt rätt så söta för att vara denna tid på året med. Ska ta och träna lite nu, eller göra lite situps och kanske lite annat ^^ Sen väntar nog sängen. Har heldag imorgon, idrott första jag har, ska iväg och simma, med kläder på oss, så vi får känna hur det känns inför isvaken, bara det att då är det ca 25 grader kallare xD
Sov så gott :)

8/2

Fy fan, har städat lite grann i lägenheten och lagat middag. Nu värker mitt huvud mer än tidigare. Middagen blev god i alla fall xD Färsk pasta med scampigryta. Går väldigt fort att göra i alla fall, så det är skönt. Skönare att laga middag nästa vecka när jag har förmiddagsvecka, då är jag hemma runt halv tre eller nått. Så då äter jag inte supersent, nu hinner jag knappt iväg och träna liksom, för jag skall stå och laga middag och måste hinna med plugget också. Skulle hinna nu egentligen, gymmet stänger 22.00. Fast har ingen lust att träna med huvudvärk. Kan köra lite hemma istället eller nått. Situps och lite armträning, eller boxas på wii ;) Försöker komma på vad jag skall göra till middag imorgon, men just nu kommer jag inte på något. ^^ Är sugen på kyckling, eller lax ^^ Nä nu skall jag sluta prata goja :) Ha det bra!

Skola snart...

Fast innan det blir det lunch tillsammans med Sandra. Blir väl en sallad eller nått sånt, vi ska bara köpa på vi så. Är glad också, fick tag på polisen till min samhällsuppgift! :D Så nu har jag lyckas intervjua en person. Verkligen i sista sekund. Vi börjar med svenska b, har grupparbete. Känns som vi har grupparbete i varje ämne just nu, tråkigt! Segt att lektionen är ju lång som helst med! Fast både svenska b och samhällskunskapen är långa. Nu ska jag ta och fixa det sista innan jag skall gå, så jag slipper stressa! "Hörs" ikväll :)

God morgon...

Vakna för en stund sedan. Ska snart ta och äta frukost och fixa mig i ordning, innan jag går till skolan. Fast har ingen lust alls med skolan, för huvudet värker för fullt. Har redovisning senare idag. Har inte direkt pluggat på den, kan det ändå så. Nä jag har inte tid att skriva just nu, måste äta frukost nu! :)

Trött...

Är trött, skall snart ta och sova. Fast först väntar nog en dusch! Imorgon börjar jag 12.30 och slutar 17.00. Har bara två lektioner, svenska b och samhällskunskap, på samhällslektionen har vi redovisning med! Går nog bra. Hoppas jag. Äh, jag orkar inte skriva, är inte på humör xD

Haha!

Jag och mina syskon hade precis ätit klart. Så var det Vilses tur att diska. Så säger han, "Åh, varför måste jag göra allt?! (med en skämtsamton) Du får hundra spänn om du diskar!" Haha klart jag gjorde det då ^^ Skulle bli väldigt rik om jag fick hundra kronor för varje gång jag diskar åt honom!

Pust!

Jag har stått och lagat mat fram tills nu. Började typ kvart i sex eller nått. Potatisgratäng och baconlindad fläskfilé fick det bli. Så nu är det i ugnen och klart om ca 25 min! Fast det är roligt att laga mat i alla fall ^^ Sen vill mina syskon ha cream fresh? heter det så? franska örter, egentligen skulle det varit i själva formen som fläskfilén, men värmer den sen i en kastrull, är inte sugen på det xD Fast jag kan inte påstå att jag är särskilt hungrig nu när jag har stått och lagat såhär pass länge xD Hoppas det blir gott i alla fall! Nä nu skall jag sluta skriva strunt! Hej xD

Fick äntligen...

Betygen idag! Var fyra kurser som tog slut och jag fick tre MVG:n och ett VG. Kändes jätteroligt :D Fick mail precis från min lärare i svenska b, hade alla rätt på provet och fick vg (var högsta man kunde få) på analysdelen :D Jag som trodde det skulle gå riktigt dåligt i och med att jag hade missat flera lektioner när jag var sjuk och genomgångar. Pappa skicka också mail, de hade 30 grader, både i luften och havet! Vilket lyx alltså! :) Vill ha sommar! Ska snart börja med middag, blir fläskfilé, fy säger jag bara! ^^ Gillar jag inte, men det är de som vi har framme. Mina syskon gillar det i alla fall. Själv så mår jag illa av fläskkött. Funderar på att göra potatisgratäng till! Manuel som snacka om det igår, så nu blev jag sugen på det :D Nä nu skall jag allt ta och börja med maten! Är hungrig. Skriver väl senare antar jag :)

Sov sött...

Och dröm vackra drömmar! För det skall jag! Ska drömma om Manuel har jag bestämt ;) ♥

Fräsch ;)

Scruba precis ansiktet och hade på en mask med xD Så nu är jag len som en bebis! Snart borde min bror komma hem, då väntar tårta! Sen funderar jag nästan på att sova efter det. Ska kanske gå upp vid halv sju imorgon och åka iväg och träna innan skolan börjar. Börjar 11.15, så då hinner jag träna i lugn och ro, komma hem duscha och äta frukost. Fast får se hur sent jag kommer i sängs. Imorgon när jag kommer hem från plugget måste jag fixa till utväxten med, har inte haft ork att fixa den i helgen. Irriterande när inte en burk räcker! Imorgon väntar matte b, samhällskunskap a och coachtid.

Pluggat...

Iskunskap till idrotten. Fast har fastnat på två frågor, så de får jag göra nån annan dag, fråga nån kompis ifall de vet imorgon xD Annars får jag fortsätta leta i häftet. Vecka 8 skall vi nämligen hoppa i en isvak, längtar inte! Har ingen lust med det, men vi får ju basta sen efteråt i alla fall! Borde titta lite på matten med, sen räcker det med plugg för idag. När min bror kommer hem från innebandyn skall vi äta tårta med xD Köpte en fryst tårta :P Känns lite onödigt att köpa en stor tårta till bara tre personer. Är chokladmousse tårta i alla fall ;) Fast ingen gör godare mousse än mig ;) Haha! Säger vi!

Fy...

Vad jag är trött xD Sov en stund, men är fortfarande seg. Ska ta och städa rummet nu! Fast är inte så mycket att fixa. Mer att överkastet har åkt på golvet xD Och lite annat. Så nu skruvar jag upp musiken och kanske piggnar till av att städa xD Måste bli pigg i alla fall, för har lite skolarbeten att fixa med!

10...

Grader ute i solen :D Nästan elva :O Shit! Skönt :) På vår balkong är det 32 ^^

Helgen snart slut...

Tråkigt tycker jag, är så skönt att vara ledig ^^ Fast idag skall jag göra lite skolarbete. Sen så fyller min bror 22 år idag. Grattis! :D Sandra fyller också år idag. 18 år, så nu får du räknas som vuxen ;) Grattis :) Funderar på att baka scones, men får se ifall jag orkar. Fast det var länge sen jag åt det, så skulle vara gott. Får se om jag hinner iväg till gymmet med senare idag :)
Gammal bild på mig och min bror ^^ När vi var i "party"hissen på Gran Canaria. 
Mammas hand är också med, hon säger att jag har börjat blivit röd xD

Melodifestivalen...

Var verkligen som ett stort skämt xD Fast "Teddybears" bandet var ju bra, eller den sprider glädje ;) Sen var väl sångaren med i idol förut tror jag ^^ Känner igen honom väldigt mycket i alla fall. Men alla andra låtarna var riktigt dåliga! Pinsamt xD

Hinder - Lips of an angel

It's really good to hear your voice saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words it makes me weak


Tränat...

Åh vad skönt det var att äntligen börja igen, har varit sjuk rätt så länge så. Dock så kändes det lite grann i bröstet/hjärtat när jag körde motion. Fast benträningen gick hur bra som helst :) Fast det var två killar som skulle stå och glo på mig, jobbiga! Liksom fokusera på träningen och inget annat! Gick sen ner till Coop Forum, men gick in på port 73 först och köpte ett par skor ;) Haha, var bara tvungen blev kär i dem :) Även fast jag inte behöver dem egentligen. Nu ska jag se sista avsnittet av Legend of the seeker med! Sen kanske jag färgar håret igen ikväll, annars blir det imorgon!
Deichmann sko - 199 :-

5/2

God morgon! Vakna för en stund sedan. Har ni sovit gott? Det gjorde jag i alla fall :) Ska snart ta och äta frukost, sen drar jag iväg till gymmet tror jag :D Känner mig som gott som frisk nu så, kan köra lite försiktigt. Lär bli kondition och ben som jag tränar idag i såna fall. Jag tycker det är roligt att träna ben, eller jag tycker hela kroppen är rolig, förutom axlar xD Förmodligen bara för jag är svagast i axlarna. Sen kan jag inte så många övningar till det xD Måste nog gå till coop sen med och köpa en till hårfärg. En burk var för lite xD Var ett tag sedan som jag färgade utväxten så.
Nej nu ska jag äta frukost och sen bränna fett ;)


I’m here without you baby 
but your still on my lonely mind 
I think about you baby 
and I dream about you all the time 
I’m here without you baby 
but your still with me in my dreams 
And tonight it’s only you and me


:)

Var i centrum förut med min bror. Köpte örhängen i silver för bara 50 spänn perfa :) Är nämligen nickelallergiker, eller halsband funkar, men inte det andra. Köpte ett halsband med ^^ Sluta 11.45 idag, skönt :) Nu ska jag nog ta och färga min utväxt xD Var ett tag sedan så! Imorgon ska jag börja träna igen :) Börjar känna mig mycket bättre nu! Mamma och pappa sitter på flyget ner till Thailand nu, skönt för dem :) De skulle köpa converse till mig med om de hitta några :D Wiho! Sen skall jag laga middag lite senare ikväll, som jag lär göra de närmaste två veckorna.

Hej...

Jag är skittrött xD Haha, men så blir det när jag sitter uppe och pratar med finast :) ♥ Skulle egentligen ha åkt till Norge ikväll, men blir inte så. För hjärtat skall jobba så mycket, tråkigt :( Så får ses någon annan dag, längtar! :) Ska snart ta och klä på mig jackan och sånt, sedan gå till tåget, lär nog vara isbana hela vägen som det har varit de senaste dagarna, ser säkert ut som en gamling som går på gatan och knappt kan ta sig fram ;) Slutar 12.40 idag, inte så farligt direkt. Vi ska iväg till biblan också xD Orkar inte :P Men kan vara skönt att slippa skolan en liten stund kanske.
Ha en bra dag :)

Du betyder allt, hjärtat mitt! ♥

Så fin ♥

Vad hade du väntat med livet som varit,
du letade länge utan att se.
Förlåt för min rädsla, förlåt för min godhet,
jag borde satt gränser, det vet jag så väl.

Ohohohoh...

Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som lever inpå din själ.
Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som bryr sig...

Dagar du hade med vänner omkring dig,
du minns det med glädje, du minns det med sorg.
För när du försvann och gick bort dig i natten,
vi hade på känn vi som följde på håll.

Allt du försakat, hur du nu levde,
i världar av smärta, i rum utan ljus.
Nåt borde sagt dig, hur mycket mera
av kärlek du missat, i rädsla för svek.

Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som lever inpå din själ.
Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som bryr sig...

Ohohohoh...

Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som lever inpå din själ.
Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som lever inpå din själ.
Du får göra som du vill,
men aldrig förråda den,
som bryr sig...

Vad hade du väntat med livet som varit,
du letade länge utan att se.
Förlåt för min rädsla, förlåt för min godhet,
jag borde satt gränser, det vet jag så väl...

(Dagar du hade med vänner omkring dig,
du minns det med glädje, du minns det med sorg.
För när du försvann och gick bort dig i natten,
vi hade på känn vi som följde på håll)

Trött...

Haha, jag fattar varför jag är så seg som jag är, mätte precis mitt blodtryck och det låg på bara 100/60. Haha, väldigt lågt, man bör ligga kring 120/70 någonstans där. Höll på att somna på köksgolvet med xD Älskar att ligga på golv ^^ Är skönt för ryggen. Sitter och lyssnar på musik just nu, på Patrik Isaksson xD Såg honom på Allsång på Skansen, för flera år sedan! Fast jag gillar rätt många svenska artister, eller i alla fall såna som man har växt upp med. Idag på idrotten gick vi igenom teorin för hur vi skall bete oss när vi skall hoppa i isvaken vecka 8. Längtar inte efter det ^^ Så nästa vecka skall vi åka till Eriksdalsbadet och simma med kläder på. Känns lite mobbat, men men! Höhö de i klassen skojade om att vi skulle ha bastutävling, efter isvaken ;) Jag skulle lätt vinna då :D Jag som är finne i blodet och uppvuxen i en bastu ;) Höhö, nä nu skall jag sluta skriva, "pratar" ändå bara massa goja just nu :)

God morgon.

Klockan börjar bli rätt så mycket ;) Ska snart ta och gå till tåget och åka iväg till skolan. Slutar 16.00 idag. Känns lite segt när vi ändå ska ha idrotten i skolan och inte åka iväg någonstans. Känner mig lagom pigg, även fast jag somna rätt så sent igår xD Måste bli bättre på det ^^ Nej, jag hinner inte skriva mer :) Måste fixa mig i ordning! Så jag slipper stressa xD


Usch usch...

Istället för att träna, så la jag mig på soffan och titta på tv, fast jag sov i ca två timmar xD Var tvungen att gå upp och äta middag. Är fortfarande lika trött dock, skulle kunna lägga mig nu, fast då lär jag vakna om nån timme, eller mitt i natten. Kanske inte det som jag längtar efter. Imorgon är det heldag i skolan, först två lektioner plus programrådsmöte under dessa lektioner. Sen är det lunch i ca två timmar eller nått, sen börjar idrottsteori, om isvak. Hur vi skall gå tillväga när vi hoppar i osv, har ingen längtan alls efter det. Så imorgon slutar jag senast 16.00. Cougar Town och The Middle går ikväll, fast det får jag nog spela in, är jättetrött! Nä, skriver kanske något senare, är för seg för att tänka xD

Home...

Har kommit hem för ett tag sedan. Skolan var rätt så seg idag, precis som jag är xD Sedan åkte jag, Maria, Sophia och Sandra iväg och åt vid Svea Pizzeria xD Vi firade Sophia med som fyllde 18 för snart en månad sedan ^^ Fick lite presenter xD Hm, kanske ska iväg och träna med, men får se. Kroppen mår inte helt bra än, fast kanske funkar om jag kör lugnt!

RSS 2.0