Wish me luck!

Ska iväg till plugget nu. Vi ska iväg och tälta, jag hoppas jag kommer tillbaka levande! ;)

Fan gör jag vaken!

Är sjuk och borde sova. Men orkar inte. Ska snart upp till plugget, för vi ska iväg och tälta så måste typ iväg. För att uppnå massa kriterier till Ledarskaps kursen. Suger! Men det är bara att bita ihop. Nej måste pallra mig i säng nu!
Sov så sött! :)

Börjar känna mig...

Förkyld! Orkar inte. Ska äta lunch snart, äggröra och lax. Sen upp till systers lägenhet och greja med massa saker. Mycket som ska fixas, men det börjar se riktigt fint ut! :)

Om en liten stund...

Kommer lönen! Jippi! ^^ Bara det att jag kommer knappt använda något av pengarna, utan ska spara det till London! :) Åker om 6 veckor och en dag! ;) Hade drama idag i skolan, min enda lektion på onsdagar, shit hur ska jag överleva? :O Det var jätteroligt! :D Imorgon har jag engelska b och sen barn och fritidsämnen. Innan det blir det pizzerian vid Skanstull med Maria och Sophia! xD På fredag ska jag till läkaren med, äntligen! Ska prata om min migrän och att jag aldrig har haft vattkoppor, så måste väl vaccinera mig eller nått sånt skit. xD För om jag skulle få det nu så skulle jag förmodligen behöva ligga på sjukhuset i några dagar, känns ju inget vidare. Och pissont ska det göra när man är i min ålder. :P
Nu ska jag snart ta och sova! Ni får sova så gott! :)
Juste är ju min skrattdag idag med! :D Bartolomeus har namnsdag, världens fulaste namn enligt mig. Börjar alltid garva för fullt då!

Världens sötaste reklam...

Haha Comhems reklamer är alltid så bra! xD Men denna är ju bara för söt! :)

Sorry...

Nu har jag varit dålig på att uppdatera! Har haft fullt upp med annat och helt enkelt inte orkat skriva. Skolan har som sagt börjat och idag hade jag engelska igen, har inte haft det på över ett år, men det gick bra! Imorgon ska jag ha samhällskunskap b, då är jag ensam från min klass, så får se hur det blir. Helgen var bra med föresten, träffade Andrea, vi åkte och handlade massa goda saker på Maxi, sedan åkte vi hem till mig, såg på tv och klockan blev mycket så hon sov över här. Jag är jättetrött just nu med, sov inte så många timmar inatt. Snart dags att sova tror jag, även fast jag börjar halv ett imorgon! xD

Mot skolan...

Nu ska jag gå till tåget och åka till skolan. Jag har börjat trean, känns jättekonstigt, för tiden har gått så fort. Nu väntas dock många roliga kurser tror jag, mycket SO blir det! :D Jippi!!! Mitt favoritämne, speciellt historia! :) Nej nu hinner jag inte skriva mer, har ingen lust att missa tåget direkt! xD Hörs!

Internet har legat nere...

Men nu funkar det! Kom precis hem från en joggingtur med min syster. Imorgon börjar skolan, helt sjukt vad tiden går fort. För tio veckor sedan fick jag lov, känns inte som det. Nästa gång jag är ledig är när jag åker till London (6/10-9/10) Ska bli så skoj! :D Nej jag orkar inte skriva något mer just nu!

Mot Rudan...

Ska träffa några gamla klasskamrater, vissa har jag gått med sedan 4-9 och andra 6-9, så det ska bli trevligt att få se några igen! :)

Kamelot - Abandoned

Så fin låt ♥

Hej...

Hemligheten igår var att vi (mina syskon plus Steffens kompisar) åkte in till en restaurang och satt och väntade på att han och hans tjej skulle komma. För hon hade lurat iväg honom och sagt att de skulle på bio, så han blev överraskad av att vi satt där. För planen var att vi skulle ha gått ut nästa helg. Dock så började jag bli sjuk på restaurangen men jag följde ändå med vidare till Patrick's. När jag kom hem så hade jag sån huvudvärk så att tårarna nästan kom, kändes verkligen som om hela huvudet skulle sprängas närsomhelst. Sen när jag vaknade imorse så gjorde det fortfarande ont, så tog en tablett och sen låg jag och sov väldigt länge, nu är den i alla fall borta, men känns fortfarande i bihålorna. Får se om jag orkar gå på matchen ikväll, ska ta och duscha nu och förhoppningsvis mår jag bättre sen! :)

Målat...

Idag har jag målat taket och lite väggar inne i systers kök! Men fick massa färg på mig, så ska snart ta och duscha! Imorgon ska jag iväg på "hemligheter" egentligen bara för en vis person det är hemligt för. Innan på dagen ska jag väl greja i lägenheten antar jag. På söndag är det fotboll igen med! :)

Köpt en tröja!

Denna fina kofta lär komma hem till mig på måndag skulle jag gissa på! 
Nelly.se för 399 :)

Halloj!!!

Shit vad jag är slut, har hållt på och grejat för fullt i systers lägenhet! Idag var vi på Ikea med, gillar inte det där stället. Vi fyllde tre hela vagnar med ett kök. Galet mycket, jag såg inte ens när jag körde den sen, haha! xD Gjorde rent taket i köket nu precis, är slut i axlarna! Imorgon tror jag att vi ska börja måla! Jippi!
Från igår, när det var världens oväder här, regnet öste ner, blixtrar och åska!

Hej!

Nu ska jag dra ner till bussen och åka till systers lägenhet. Höll på hela dagen igår med! Hinner inte skriva så mycket nu, för jag vill inte missa min buss! Vi hörs! :)

Min första intervju...

Och det gick väldigt bra! :D Var väldigt nervös hemma, men påvägen in till Gärdet och vid själva intervjun så var jag lugn. Han lät väldigt positiv med, så jag får se hur det blir. Sedan var jag på Ikea i en jäkla massa timmar, höll på att somna eller nått, tog liksom tre timmar att rita upp ett jäkla kök! Åh seg personal!!! Men Hasse Aro kunde de hjälpa fort och utan problem typ. Idioter! Haha, sen så kom vi hem vid 21 eller nått och åt middag. Sen har jag bara suttit och dött framför datorn! Ska snart ta och sova, för imorgon ska jag upp till Umo och sen till Lisas lägenhet och måla. Andrea ska komma och hjälpa till med, skoj! :D

Stadion idag...

Ikväll är det fotboll! :D Känns som det var jättelänge sedan som jag såg en match, missade matchen mot Helsingborg (4 juli) sen har det bara varit två bortamatcher. Idag möter DIF, gais, GGG - AAA - SSS GAS GAS GAS! Hata gais, hata gais, hata gais! Haha xD Den har jag och min syster kört några gånger idag! Sov till halv två idag, galet! Vaknade vid halv tolv först och var rätt så pigg, men lyckades somna om, fast kanske bra det ändå, för jag somna efter 6 igår så! Jag var för glad för att kunna somna, haha så kan det gå, men bättre det än ledsen! ;)

Uppe och svävar...

I det blå! :) Har haft en kanonkväll! Den avslutades mysigt med, hoppade av vid Skogås och en vis person kom och hämtade mig! (a) Skjutsade hem mig, tack så mycket! Vi var vid Sjätte tunnan typ hela kvällen, åkte vidare men hamnade där igen sen så! Nej nu ska jag snart ta och sova!
Sov så sött, det kommer jag göra! :)

Skönt...

Att ha sommarlov igen! :) Nu ska jag snart ta på mig skorna och dra in till Gullmars med min bror. Vi ska möta min syster och hennes ena arbetskollega. Så ska vi sätta oss och ha picknick. Vidare till Engelska kyrkan och se när Linda ska sjunga och efter det blir det utgång! :)
Ha en bra kväll! :)

Sista dagen...

På jobbet imorgon! Mår inget vidare just nu dock. Har ont i huvudet. Ringde till vårdcentralen idag och bokade en tid till doktorn så jag kan få tabletter mot migränen, har aldrig gått till någon doktor med den. Har ändå haft migrän sen jag var 12 eller nått. Ska även snacka om ifall jag ska ta vaccin mot vattkoppor, för jag har aldrig haft det och det är inte bra att få i vuxen ålder. Imorgon har jag inte direkt något planerat, ska titta på Smallville, det vet jag i alla fall! xD Sen på lördag ska jag iväg och se på när Linda ska sjunga, sedan blir det utgång efter det. På söndag vid 19.00 är det fotboll! Heja DIF♥
Är jättetrött och seg i huvudet, så ska ta och sova nu! Sov så sött allesammans! :)

3 dagar...

Av jobbet kvar! xD Var lagom dött idag, tråkigt! Ska snart åka iväg till Brandbergen och titta på min systers lägenhet, hon fick nyckeln igår! :) Men vi ska hålla på och renovera den innan hon flyttar, så kanske om en månad eller nått. Då ska jag vara där och hänga hela tiden. ;) Nu ska jag ta och duscha, ha det så fint! ;D

Fyra dagar...

Kvar hos Taxi 020. Tiden rusar verkligen iväg! Har snart jobbat sex veckor. Denna dag har gått fort, var rätt så stressigt idag och en otrevlig chaufför som gjorde mig på dåligt humör. :S Mer kan jag inte säga! Sen så ringde MySaftey, jag ska på intervju nästa tisdag! :O Så nervigt! Imorgon har jag haft min tatuering i 2 månader och då kan man visa den i solen utan att den ska ta skada längre! :) Jag älskar den och ska nog göra en till i höst! :)
Inte världens bästa bild, men på den ser ni i alla fall vart på kroppen som den sitter! :)

RSS 2.0