Ikväll blir det Edguy...

Ska iväg på konsert ikväll! :D Ska se ett band som jag har lyssnat mycket på senaste tiden, nämligen Edguy :) De spelar på Tyrol, så en liten scen blir det, men jag tror det kommer bli helt awesome! :D Har suttit igår och just nu och lyssnat på deras låtar och Tobias Sammet är en riktigt duktig sångare. Ska bli kul att få se de live. :)

Derbyseger nummer två...

Idag vann DIF i hockeyn med! ;D Känns jävligt bra. Däremot så är jag inte direkt så insatt i hockeyn, men klart att en seger mot aik alltid är nice! Skrev precis klart två loggböcker med till praktiken, vette fan alltså hur de blev, min hjärna är inte på topp just nu, har knappt fått en blund på två nätter så. Längtar till fredag när det är fotboll igen! :D Och söndag då är det Edguy med, så jävla skoj denna vecka kommer bli känner jag! :)

Inget SM-guld...

För aik! :D Åh världens skönaste seger känns det som! Helt underbart att se bollen rulla in i aiks mål! Sedan känslan efter det är otrolig, man bara skriker av glädje och kramar om varandra, helt galet, lyckorus genom hela kroppen! Haha roligt när ajk skriker SvFF och vi svarar Fotbollsmördare! Det är stort ändå att vi som hatar varandra så, sjunger en sång ihop, för att visa vårt missnöje. Sen den sista stunden på matchen var jag så äckligt jävla nervös, så där som man alltid blir på derbyn, speciellt när vi bara hade 1-0! När slutsignalen går så skriker alla "Inget SM-guld för aik" hela vägen ner till tuben, sedan fortsatte vi att skrika där och lite andra hatramsor om aik och även ramsor om DIF! Kliver av vid Fridhemsplan och då är det mest bara Djurgårdare, så ser vi två aikare! Ställer sig alla och pekar på dem och skriker "En råtta svart och gul, fy fan vad han är ful, fy fan vad vi hatar aik, fy fan vad han är ful!" Så går de tillbaka in på tuben igen, haha xD
Däremot så blev jag riktigt jävla förbannad, när vi kommer till råttis, så tror vi först att aiks firma står där, för alla började springa iväg, men det var polisen som attackerade oss, med batongen och pepparspray! :O Jävla idioter som bara vill hävda sin makt.
Nej inatt kommer jag sova så jävla underbart! :D Match på fredag igen, sen på måndag! Åh kommer bli så bra! KÄMPA DJURGÅRDEN! ♥

Underbar musik...


Har inte orkat...

Skriva något. Men kan ju dra veckan som har varit lite grann. Förra lördagen var jag till Mira (min frisör) på Söder, färgade och klippte håret, blev jättebra :) Sedan träffade jag Andrea! :D Vi åkte iväg till Gullmars sen efter att ha vandrat lite i stan och hälsade på min syster och Linda när de jobbade. Åkte iväg till Lisas lägenhet sen och det har blivit riktigt fint. Sen kom jag hem och jag var helt död, hade jättehög feber, låg på köksgolvet och hela köket bara snurrade. Sen gick jag och sov. Sov i 12 timmar sen till söndagen och under söndagen sov jag mest hela dagen bara. Missade fotbollsmatchen då med, DIF - Trelleborg. DIF vann! :) Härligt det i alla fall. Sen på måndagen försökte jag få tag på någon doktor och det var fan i mig inte lätt ska ni veta. Klockan 21.10 fick jag tid hos en tillslut borta vid Ringen. De tog ett blodprov på mig, för att få fram mitt sänke eller vad det heter. Jag hade 47, man ska ligga under 8 när man är frisk, så har en kraftig infektion i kroppen, jättemysigt! :) Så jag har bara varit hemma och dött i en vecka typ. xD Igår var jag ute en stund dock, skönt var det att få komma ut en stund och njuta av solen! Sen på kvällen så var jag ute på en promenad själv i mörkret och med musik i öronen! Mysigt! Kom hem och sätter på massa 90 tals musik, helt plötsligt rusar min bror in på rummet och börjar slå mig och springer sedan därifrån igen, så springer jag efter, då kommer mina syskon och brottar ner mig i soffan och kramar mig, sedan reser vi oss upp och dansar någon jättevacker dans till Spice Girls. xD Haha awesome! ^^ Sen satt jag och garva åt egentligen ingenting hela kvällen/natten.
Idag så gick jag iväg till centrum först för att hämta ut nya p-piller, sedan vidare till ÖB och sen till Coop Forum, så fick en rätt så bra promenad idag. Sen kom jag hem och gjorde middag. Klyftpotatis, ryggbiff och kantarellsås fick det bli! ;D Imorgon börjar min praktik ska bli jätteskoj! :) Ska vara på Kungsholmen, hos en förskoleklass/fritidshem. Ser jag fram emot, sen är det ju även derby imorgon! :D GAH kommer bli så skoj! ^^ Men nervöst är det alltid också. Nu ska jag snart sova, ska upp vid 05.30 imorgon så. Jättemysigt.

Sov sött...

Nu ska jag ta och sova. Halsen kliar som bara den! Gah jobbigt alltså! Ska in till Söder imorgon och klippa mig, har tid vid halv elva redan. Så blir rätt så tidig uppstigning imorgon.
Sov gott :)

God morgon...

Jätteskönt att vara sjuk alltså -_- Piss irriterande! Mitt immunförsvar måste vara det sämsta någonsin. Imorgon ska jag iväg till frisören och klippa mig/färga håret. Jag hoppas jag mår bättre då.

Hej!

Snart ska jag ta på mig skorna och gå till Andrea(s) skola! ^^ Sedan ska vi gå runt i centrum. :) Trevligt det alltså! Mindre än en månad kvar tills jag åker till London nu med! :D Åh kommer bli så skoj!

Halloj! :D

Sorry att jag har varit lite off på senaste tiden. Har varit sjuk så har inte orkat suttit och skrivit några inlägg direkt. Snart ska jag ta fram symaskinen och göra en t-shirt till en tubtop. Imorgon ska jag till vårdcentralen och få vaccin mot vattkoppor, har aldrig haft det. Så då ska jag ta första sprutan imorgon mot det. Kom på en ny idé till en tatuering med. Har alltid tänkt att jag ska ha en blå ros mellan skuldrorna, nu är jag sugen på att istället sätta typ tre stycken på överarmen. Fast ha två röda och en mörkblå! Tror det skulle bli fint, men måste ha pengar till tatueringen innan jag kan göra den! Fast ska tänka lite till på saken innan jag bestämmer mig för att jag vill ha så. Är inte direkt bara att tatuera sig, utan då sitter den där för resten av livet! Men någonting med en ros kommer garnterat i alla fall! :)

Grym cover...

Igår så tittade jag runt lite grann på youtube och så hittade jag denna:
Hans röst är riktigt bra! Älskar orginal låten, men han är duktig med!

Köpt en klänning...

Från nelly, som jag har tänkt att ha i London! ♥ Fem veckor kvar tills jag och min syster åker dit! :D

RSS 2.0