Magsjuk :(

Fan, helvete, skit! Nu är jag också magsjuk :( Hur roligt är det, att vara magsjuk sista dagen på året? Jag orkar inte sitta uppe! Så ifall jag inte skriver mer idag så,
Önskar jag alla ett Gott Nytt År! :D

Mindre än...

24 timmar kvar på detta år! :O Känns helt mysko! Känns som det precis blev 2010! Jag hoppas dock på att 2011 blir ett kanon år :)

Trevlig dag...

Med alla kompisarna :D Med de första så fikade vi och vi pratade och skrattade en hel del. Saknade den gamla klassen med gjorde vi ^^ Jätteroligt att se alla också, var ett tag sedan man såg dem :) Sedan åkte jag in till stan, var där dock lite tidigt så gick in i nån enstaka butik, köpte ett par byxor :) Fast jag har haft dem förut men de gick sönder, nu var de på rean så passade på :) Träffade upp några tjejer ifrån klassen :) Så gick vi och åt middag ^^ Sen var det dags för bio. Sophia och Sandra har fått för sig att en som jobbar där på bion liknar Bert, han från filmen ni vet? ^^ De tyckte att jag skulle gå fram till honom och fråga om han var singel och ifall jag kunde få hans nummer ^^ Haha, men jag ville inte såra honom :P Sedan såg vi på Due Date, rolig film :) Lite galen ^^ Dagen har varit superbra i alla fall :) Har skrattat jättemycket ^^

Blä...

Klarade bara av halva passet ^^ Sen sa kroppen ifrån. Var visst för tidigt att börja :'( Jag som vill träna! Aja något fick kroppen i alla fall :P Om ca en timme skall jag gå till tåget, så väntar några kompisar på tåget :) Och den sista väntar i Farsta ^^ Roligt :) Så nu kan tiden gå fort! ^^ Får se om jag hinner skriva mer eller om jag gör det senare ikväll när jag kommer hem. Förmodligen lär det bli sen när jag kommer hem från stan ikväll :)

God morgon...

Solstrålar ;) Jag vaknade runt 11 :) Skönt! Dock så blev jag väckt i natten, så jag sov väl i två timmar efter det jag sa god natt och somnade runt 5 ^^ Idag har jag massa roligt som väntar :) Skall träffa massa kompisar, första gänget skall jag fika med :) Så roligt att få se alla och prata med dem :) Sedan skall jag in till stan och möta upp några andra, vi skall äta middag och se på Due Date :) Roligt! :D Men nu är jag jättesugen på att träna, så jag tänker köra ett yogaprogram, orkar inte bry mig att jag är lite små förskyld, måste träna nu!!! Har haft världens sug efter det hur länge som helst och idag känner jag att jag måste få göra det ^^

Skall ta...

Och sova nu :) Är rätt så trött! Kan vara bra att vara utvilad imorgon med när man skall träffa alla vännerna :) Skall nog ta och bläddra några sidor i en manga med :)


Sov så gott! :)

Morgondagen...

Kommer bli så rolig :D Först vid 14.00 skall jag möta några av mina kompisar som jag inte träffar så ofta, Zahra, Elise, Sule och Emelie :) Har saknat de massor! Så skall vi fika och det lär väl bli en hel del prat och skratt :) Sedan bär jag av mot stan och möter upp Maria, Sophia och Sandra :) Så skall vi äta middag och gå på bio, Due Date :) Lär nog få en jätterolig dag/kväll med vännerna :)

29/12

Inte många dagar kvar på detta år nu! 2010 har egentligen varit ett ganska pissigt år, många vänner som har mått dåligt osv. Men det har ändå haft sina bra stunder med :) Fast det är väl så med nästan alla år? Att det går i bra och dåliga perioder. Det är även lättare att fokusera på allt det dåliga oftast och det är lätt att glömma det som har varit bra tyvärr. Jag hoppas dock på att 2011 skall bli ett super år :D Men det tror jag, då blir jag 18 ^^ 17 känns som en onödig ålder ;) Vi åt pizza till lunch idag, så gott! Har inte ätit det på hur länge som helst :O Fast orkade knappt halva, så det får bli lunch eller något imorgon med ^^ För till middag idag blir det kalkon :) Så gott! Älskar kalkon! Har städat lite grann, är väl mest skrivbordet som ser ut som "hej kom och hjälp mig" xD

Haha, min lugg är alltid ivägen ^^ Därför jag håller handen som jag gör ;P
Skjortan som jag har på mig är ny och köpt på Cubus :)

Saknar dig M! ♥

God morgon!

Vaknade för ett tag sedan. Måste verkligen börja vända på dygnet! Tror det kommer gå lättare från och med nu ^^ Idag händer inget speciellt direkt. Skall nog städa mitt rum. Imorgon skall jag träffa Elise, Sule och Zahra så skall vi fika i Farsta :) Sen på kvällen bär det av mot stan. Skall på bio med Maria, Sophia och kanske Sandra och Adam :) Roligt! :D Skall bli kul att träffa sina gamla klasskamrater :) Men det är även såklart roligt att träffa de som man går tillsammans med just nu ^^ Nu skall jag ta och duscha! Sedan skall jag städa tror jag ^^ Så då skruvar jag upp musiken xD Då blir det alltid mycket roligare att städa, eller hur? :)

Trött ^^

Är supertrött ^^ Måste ta och sova :) Har gått och lagt mig runt 5 eller nått de senaste dagarna :O För jag har pratat i telefon med en viss person :) Fast idag åkte han tillbaka till Norge för att jobba :( Så då får vi prata på Skype, annars låter det väldigt dyrt ^^ Ska ta och lägga mig i sängen och titta på lite tv nu :) Går massa komedi serier på tv just nu ^^ Roligt :)
Sov så gott :)

Conny skicka...

Denna historia till mig över msn:

Under alla år som Britta och Bertil varit tillsammans hade Bertil alltid velat älska med lampan släckt. Efter 20 år tröttnade Britta på att ständigt treva sig fram i mörkret och tände! Hon såg till sin förskräckelse att hennes man använde en dildo och utropade: - FÖRKLARA DET HÄR! VARFÖR HAR DU ANVÄNT EN DILDO UNDER ALLA DESSA ÅR?
Lugnt och sansat sa Bertil: - Jag förklarar dildon om du förklarar
varför vi har 5 ungar
Under alla år som Britta och Bertil varit tillsammans hade Bertil alltid velat älska med lampan släckt.
Efter 20 år tröttnade Britta på att ständigt treva sig fram i mörkret och tände!
Hon såg till sin förskräckelse att hennes man använde en dildo och utropade: - FÖRKLARA DET HÄR! VARFÖR HAR DU ANVÄNT EN DILDO UNDER ALLA DESSA ÅR?
Lugnt och sansat sa Bertil: - Jag förklarar dildon om du förklarar varför vi har 5 ungar
Haha, rolig ju :D

Julklapp :)

Fick mina julklappar av mina syskon och Nick idag :) Älskar tröjan! :D Och min ring är tillbaka :D
Tröjan har jag redan visat men ni får se den igen ^^
Och ringen ser ut såhär :)
Detta kommer ifrån Sweden rock, de har jättesnygga kläder och smycken :)

Nej!

Nu är min syster också sjuk :O Jag vägrar att bli magsjuk! ^^ Hoppas jag slipper, man kan vara immun mot det så ^^ Hoppas jag är en av dem :) Var iväg till centrum och lämnade tillbaka en bok och en film ^^ Sedan in på apoteket och handlade värkisar till familjen ^^ Om en timme ca skall jag gå till ica med min bror. Min julklapp har kommit från dem :D Wiho! En ring och en tröja :) Ringen har jag haft förut, men tappade den när vi hade brandövning i skolan en dag =/ Den sitter lite löst på tummen även fast det är XS xD De gör verkligen för stora storlekar :P Skall gå på bio nångång i veckan med Sophia, får se om Maria och Sandra kanske också följer med :)

Hurru Elise, när skall vi allihopa på bio då? xD

Idag kommer Nick hit också, stackars han som kommer när nästan alla här är sjuka xD Får hoppas att han slipper bli sjuk ^^ Min ena kusin hade tydligen gått ner 6 kilo pga magsjukan :O Stackarn!

Hakuna Matata

Vad är motto?
Ingen aning, men det rimmar på lotto! xD

Så fin



Så fin text ♥

Körkortstillståndet....

Har kommit! :D Åh, vad läskigt, jag får sätta mig framför ratten och övningsköra nu om jag vill :O Lär väl börja när pappa och jag är friska ^^ Fast roligt också, men jag kommer säkert vara väldigt skraj i början. När man inte är säker på hur man gör ^^ Motorvägen och sådana vägar där man kan köra fort lär vara lättast, det svåraste är nog när man skall få igång bilen och tänka på kopplingen och växlarna osv ^^ På en motorväg så är det mest bara att gasa ;) Fast att köra inne i stan kommer också vara lite små läskigt ^^ Men det skall nog gå :)

Blä!

Jag börjar bli sjuk :( Orkar jag verkligen inte med ju :O Ska ta och klä på mig ^^ Har fortfarande morgonrocken på mig efter att jag duschade ^^ Jag hoppas att detta bara är något som håller i sig idag och sedan försvinner! För det är inget roligt att vara sjuk! xD

Shit...

Såhär sent har jag inte vaknat på år och dar :O Vakna strax efter 13 ^^ Fast jag får skylla mig själv, låg och pratade i telefon ett bra tag igår natt, mysigt :) Jag känner i alla fall inte av någon magsjuka än :) Bara att det kliar i halsen ^^ Nu måste jag ta och äta frukost :) Kanske orkar visa kläderna som jag köpte igår sen ^^

Conny tyckte...

Att jag skulle lägga upp denna bild, så okej då! ^^

Hej...

Kom precis hem från stan :) Har handlat ett par jeans, två stickade tröjor, skor, skjorta, underkläder osv. ^^ Så nu är jag nästan helt pank ^^ Har väl ca 600 spänn kvar. Här hemma mår alla dåligt, förutom jag och min syster. De har typ någon magsjuka :O Läskigt, det vill inte jag få! De vi firade jul med har också det. Hm... hoppas jag slipper, orkar inte!

Sängen kallar...

Är jättetrött :) Skall ta och sova. Kanske läsa lite innan :) Imorgon skall jag åka in till stan vid 10.31 och möta min kusin, så skall vi gå runt bland butiker :) Roligt, hoppas vi hittar något :D Annars har jag sett lite grann på olika hemsidor som jag vill ha xD
Sov så gott :)

25/12

Kan ni tänka er, om en vecka är det ett nytt år. Fattar inte vad 2010 har tagit vägen. Tiden har bara sprungit iväg ^^ Fast jag längtar efter ett nytt år. Fyller 18, skall tatuera mig, ta körkort hoppas jag, åka till London, gå ut på krogen ^^ Och andra saker :) Längtar massvis efter sommaren också! Vill ha värme, grilla, bada, sola, vara på landet, äta jordgubbar ^^ Åh! Våren och sommaren är det bästa ^^ Fast hösten kan vara fin den med, när löven får sådan vacker färg :) Jag är super sugen på jordgubbar, som man doppar i smält choklad och grädde :) Fast jag tror inte direkt att det finns några fina jordgubbar att köpa såhär års. Sedan har väl alla butiker stängt just nu ^^ Imorgon skall jag och min kusin in till stan, så skall vi titta i lite butiker :) Hoppas på att kunna hitta ett par jeans eller två, som inte är så dyra. När rean drar igång imorgon så ^^
Jag bor i min nya mössa typ ^^

Wiho :D

Är jätteglad för mina julklappar som jag fick :) Fick ett säsongskort också, fast i en tidig födelsedagspresent ^^ Min kokbok som jag fick av mamma och pappa lär jag använda en hel del tror jag :) Den var jättefin, hade 1800 recept i sig om allt :D Blev sugen på sommaren när jag bläddrade igenom den, när man kom till avsnittet Grillat. Bästa som finns :) Fick även en ryssmössa, eller vad de kallas för? Från JC, som jag hade visat för mamma ^^ Slipper man frysa om kinderna :) Längtar efter min tröja som jag skall få av syskonen plus Nick med :D Den är jättesnygg ^^
Älskar sådana här religiösa bilder, där de antingen ber eller är sorgsna. Funderar på att tatuera in något liknande också ^^

Hoppas ni har haft...

En bra jul :) Själv har jag haft det! Ätit massa rökt lax xD Fick en mössa, 2500 kr, kokbok, lakan, örhängen och godis ^^ Sedan skall jag få en tröja och en ring från mina syskon och systers kille. Fast de hade inte kommit än. Jag har ingen ork direkt att skriva, är ganska trött. Efter att ha sprungit och lekt pirat hela dagen med ena kusinbarnet ^^ 

GOD JUL! :D

Hej :)

Har varit med Andrea :) Vi gav varandra julklappar, men hon köpte ett halsband som jag redan har ^^ Haha, snacka om att hon vet vad jag gillar :) Hon blev nog glad för sina presenter med! Hon fick ansiktsmask och ett vitt nagellack som hon hade önskat sig av mig :) Vi lagade lunch med, blev tomatsoppa bara för det går fort ^^ Sedan var jag iväg till tandis! Skulle ta bort tandsten! Hon ville lägga på bedövning? För det där lilla, kändes ju knappt ett piss. Fast ilar lite i tänderna just nu ^^ När pappa kommer hem skall vi iväg till maxi och stångas med alla andra människor, blä ^^ Vi skall handla julmat och sånt. För orka åka dit ännu senare i veckan, nä! :)

Titta på denna ^^

Haha, Conny länkade denna konstiga reklam? till mig. Helt mysko är den ^^


Imorgon...

Skall jag först träffa Andrea :) Så skall vi ge varandra julklappar och kanske ta en fika eller nått sånt trevligt :) Vid 13.10 har jag tid hos tandis, blä! Skall ta bort tandsten, så det är inte så farligt i alla fall ^^ Sen iväg till Maxi och handla julmat, usch! Är jag den enda som inte gillar julmat? Jag äter typ bara köttbullar och lax, under hela julen. Allt annat är inget vidare gott ^^ Sen blir det väl till att börja städa och fixa, så det ser okej ut i alla fall i mitt rum ^^ Men får ju hjälpa till med resten med. För kusinen plus hans familj kommer och moster och en till kusin :) Så då måste det se någorlunda okej ut ^^ Får hoppas på att kusinbarnen blir glada för sina julklappar ^^ Syskonen är lättast dock ^^ Deras handlade jag typ först också ^^
Jättegammal bild på mig och Andrea, vi kanske var runt 13 år eller något sådant ^^

Slagit in...

Julklappar ^^ Har fortfarande någon kvar att slå in. Resten har min syster ^^ För det är bättre att köpa ihop, så man kan ge något fint, istället för något billigt och tråkigt och flera saker ^^
Vad önskar ni er i julklapp? :)

Skaffat...

Den nästsista julklappen :) Skönt :) Var mest bara in och ut ifrån centrumet, visste ändå redan vad jag skulle köpa så ^^ Ska snart slå in julklapparna med ^^ Har inte slagit in än enda en, så det kanske är dags att börja? ^^ Är ändå julafton om fyra dagar :O Shit alltså, vart har detta år tagit vägen? Aja, det får gärna bli 15 april nu, så jag fyller 18 ^^ Sen hösten då jag, syster och kanske min bror sticker iväg till London över en helg! :D Jag längtar så himla mycket efter det. Har alltid velat åka dit så ^^

Ut i kylan...

Skall gå till centrum och handla en present till min bästis Andrea :) Vet redan vad jag skall köpa, så det lär nog gå ganska fort :) Sen har jag bara Nick kvar. Men hans åker jag in den 23 och köper. Skall bara köpa någon souvenir från Sverige. Då finns det Drottninggatan och hela Gamla stan, så hans blir också lätt ^^ Vet att han vill ha en osthyvel med träskaft ^^ Fast Nick kommer inte hit förrens den 27, så det är ingen panik! ^^ Nä nu skall jag gå ut i kylan till centrum :)

God morgon...

Orkade aldrig skriva igår :O Fast jag gjorde ändå inget speciellt, mer än att jag mest lyssna på musik och titta på tv ^^ Vaknade för en stund sedan ^^ Skall snart ta och äta frukost antar jag :)

Hemma...

Är verkligen sjukt trött ^^ Gick upp runt halv nio, hade råkat somna om ^^ Så mamma kom in och väckte mig. Sedan så åkte vi upp till landet. Sov en liten stund på soffan hos mormor och morfar ^^ Och i bilen hem, men är fortfarande helt död ^^ Nä jag är inte på något skrivhumör direkt, skriver senare i stället :)

Borde nog...

Ha legat i sängen och sovit för ett tag sedan. Men jag orkar inte ^^ Skall upp runt 8 imorgon och åka upp till landet ^^ Ska träffa lite släktingar :) Kan nog bli roligt! Sen på julafton kommer min äldsta kusin med familj hit, så mina söta kusinbarn :) Plus moster och en till kusin :) Blir nog en stimmig och mysig jul tillsammans! Tycker om alla i mammas släkt så :) Inte för att jag ogillar någon på pappas sida, men det känns som om de på mammas sida är lättare att prata med ^^ Men imorgon så träffar jag lite av båda släkterna. Många bor uppe i Hallstavik så då passar man på att säga hej till alla. Eller mammas sida är det mormor och morfar och ena kusinen ibland. Men pappas sida så bor alla där ^^ Haha, vilket tråkigt inlägg detta måste vara, va? :) Men så kan det gå med farbror blå ^^ Nä nu är det bäst att jag slutar^^ 

Sov så gott alla fina :)

Bättre sent än aldrig...

Att uppdatera menar jag med då ^^ Jag hade julavslutning idag :) Efter den drog vi iväg till Slussen och åt på Taco Bar. Sedan blev det en fika inne i Gamla Stan :) Fast Sandra fick typ äta upp halva min cheesecake ^^ Försöker verkligen tvinga i mig mat! Men idag är jag stolt över mig själv. Lyckades äta frukost, lunch, fika och middag ^^ Dock så höll jag på att spy =/ Jag hoppas verkligen att detta går över snart, för det är inte direkt superroligt. Sedan när jag kom hem så sov jag en stund, satt först nästan och sov vid skrivbordet ^^ Haha grymt trött alltså ^^ Så då la jag mig i sängen. Efter det så började jag med AMS uppgiften. Blev klar med den för ca 20 minuter sedan. Fy fan. Har ingen aning om hur det gick med den, men men ^^ Inlämnad är den i alla fall ^^ SÅ NU ÄR DET LOV! :D Överlycklig typ ^^ Skall bli så skönt att få sova och ta det lugnt. Fast imorgon skall jag upp vid 8, för då skall vi sticka upp till släkten! Men sen blir det sovmorgon :)

Frukost...

Sitter och äter lite fil. Skall åka till skolan 09.31. Börjar 10.30. Hoppas allt är i tid! Efter avslutningen skall jag, Maria, Adam och Sandra iväg och fika :) Lilla Sophia kunde tyvärr inte =/ Haha, jag är rätt så trött ^^ Gick och la mig ganska sent^^ Jag kan inte riktigt förstå att jag är klar med halva tiden i gymnasiet^^ Känns dock jätteskönt :) Fast jag älskar min skola för det mesta :) Tycker Jensen Västra är superbra! :) Nä nu skall jag se till att jag får i mig min fil ^^ Sen börja göra mig i ordning ^^

Avslutning och julmys imorgon...

Imorgon har vi julavslutning! Vet ni vad det innebär, förutom att man är ledig? :) Jo att jag är klar med halva tiden av gymnasiet :) Känns skönt! ^^ Vill bara bli klar så jag kan studera vidare och sedan börja jobba :) Efter avslutningen skall jag, Sandra, Maria (kanske Adam?) Han svara inte på smset så får väl reda på det imorgon ^^ Iväg och fika på något härligt ställe :) Jag fikar nästan aldrig ^^ Så det skall bli roligt att sitta ner och prata med vännerna :)

Käraste ägodelen

Hänger på min vägg ^^ Och det är Oasis autografer och en liten hälsning från Andy Bell :) Basisten i fd. Oasis, som numera heter Beady Eye^^

Pappas mormor...

Fyller 101 år idag :D Shit, så gammal hon är alltså ^^ Äldsta någonsin i släkten. Dock har svårt att tänka mig att jag skulle ha någon chans alls att bli så gammal. Om jag nu ens vill fylla 101 år. Gjorde syntest idag också. Mina ögon fungerade fortfarande ^^ Haha, så nu skall jag skicka in pappret till Transportstyrelsen imorgon. Så kan jag snart börja övningsköra, läskigt :O Imorgon har vi julavslutning :) Skall bli så skönt med lov! Måste snart göra en uppgift till AMS:en Om jag gjorde den sista uppgiften bra så skulle jag förmodligen få MVG i kursen :) Fast jag har ingen lust alls att börja med den ^^ Har i alla fall sett på filmen som vi skall skriva om ^^

-

"When I close my eyes, All I can see is you"

Sugarcult. Min nya "drog"

Jag har suttit och lyssnat på Sugarcult hur många dagar som helst nu typ ^^ Älskar det bandet :) Men texterna kan vara ganska sorgliga dock!





Skulle kunna lägga upp många fler för jag älskar typ alla deras låtar, som jag har hört i alla fall ^^

Woho!

Idag var min sista lektion för detta läsår :D Imorgon är jag ledig och på fredag är det avslutning :) Längtar massa efter att vara ledig och kunna ta det lugnt. Imorgon skall jag åka upp till Hallstavik. Skall förbi mormor och morfar med och ta bort snön ifrån taket där båten står ^^ Trevligt att träffa dem, var senast i september eller något sånt. Sedan skall vi till pappas mormor som fyller hör och häpna 101 år :O Kanske skall följa med pappa min till SATS innan vi åker med. ^^ Skall ha tvättstugan ganska snart. Segt! För jag är alltid supertrött de gånger vi skall ha den ^^ Skriver väl mer senare ikväll :)

Hej...

Vaknade för ett tag sedan... har hunnit och duscha. Nu sitter jag här och tvingar i mig två knäckebröd. Fast det går lättare att äta idag i alla fall :) Bra det! Skall ta tåget 13.01 in mot stan och sen ut till Bromma med t-banan. Fy fan. Jag skall leda lektionen idag, eller idrottläraren skall också hjälpa till. Men hon bad att någon skulle leda för hon har ont i sina knän. Så idag så blir det *trumvirvel* FOTBOLL :D JAAA! Äntligen kommer vi få spela det ^^ Har inte gjort det någongång på Jensen ^^ Kommer dock säkert vara hemma runt halv 6, blä! Sen är det tvättstugan klockan 19.00 - 22.00. Längtar inte efter det^^

Tappat matlusten =/

Har inte varit sugen på mat sen i lördags? :S Fattar inte varför. Så just nu så sitter jag och tvingar i mig en smoothie, bara för att få i sig någonting. Men jag har inte ens kommit halvägs än på den och hat ätit i snart 40 min :S Aja, får hoppas att det blir bättre snart, för såhär orkar jag inte ha det ^^ Vid lunchen så tvingade jag i mig maten med, fast åt upp det mycket fortare i alla fall ^^ Haha, trevligt var det på lunchen också ^^ Vi åt på svea pizzeria, fast jag åt dock någon pastarätt med kyckling. Åt med Maria, Adam, Sophia och Sandra :) Aja, nu skall jag ta och tvinga i mig resten av smoothien ifall det går ^^

Slapp dag...

Höll mitt tal idag och jag tror nog att det gick bra ^^ Sedan så hade vi som en julavslutning nu med coachen, hon är nämligen ledig de sista dagarna. Så vi lekte lite lekar och annat sånt ^^ Det var typ allt som vi gjorde idag. Sedan så fick vi även reda på att vi är komplediga imorgon ^^ Så nu börjar vi 14.20 - 16.20 med idrott ^^ Dock borta i Bromma, inte lika roligt ^^ På torsdag är jag ledig och på fredag har vi julavslutning :) Åh, vad skönt det skall bli med lov :)

Bästa ICA reklamen på ett tag ^^



Garvar lika mycket varje gång jag ser denna reklam ^^

Hemma ^^

Slutade typ kvart i tolv idag, för då blev jag klar med mitt prov. Vette fan om jag kommer få g ^^ Blev så osäker när jag väl satt där inne. Lärarna höll i ett luciatåg på 10 min ^^ Och en manlig lärare var lucia detta år med ^^ Haha! Denna dag kändes väldigt slapp ändå. På svenskan satt jag bara och läste och sedan titta på lucia saken, fritidskunskap och en långrast under den, sen matte prov på typ 20 min! Sedan så köpte jag lunch på vi och lagade här hemma istället. Vill komma igång med mitt tal till svenskan så, men först måste jag äta upp min soppa ^^

God morgon!

Snart dags att ta tåget in till Stockholm Södra, sedan ta fyran till skolan ^^ Har svenska b nu på morgonen, tråkigt! Sedan är det fritidskunskap, där skall vi ha en kort redovisning. Sen väntar det läskiga för dagen! Jo nämligen Matte b prov! Sedan blir det väl lunch med vännerna på något ställe i stan och sen dra hem och skriva mitt svenska b tal, som jag förhoppningsvis börjar med idag ^^ Nä nu skall jag gå och föna håret så jag kan gå sen ^^

"Wiho"...

Säger vi, orkar inte med skola imorgon ^^ Prov och redovisning lockar inte så mycket ^^ Men jag slutar i alla fall 12.25 så det är ett plus :) Men jobbigt att börja gå upp tidigt ^^ Längtar tills på fredag, för då har vi äntligen avslutning :) Skall bli så skönt att få vila upp sig, behöver det känner sig ^^ Man blir rätt så sliten av allt plugg, eller stressen från den. Skall snart krypa ner under täcket och sova. Skall först se klart på The Big Ban Theory ^^ 


Sov så gott sen :)

Jävla idioter det finns!

Jag och pappa åkte iväg till maxi. Vi tog taxin dit bort! När vi väl håller på att parkera på en taxi-ruta så kommer någon jävla "tattare" han var säkert full och påtänd och hade väl nån annan kärring med sig. Så ställer han sig typ 5 cm från pappas dörr. Plus att man får inte ens stå där? Så pappa tar ner rutan och frågar om han skall stå där länge. Och det skulle han. Så pappa ber honom att flytta på sig. Då säger han åt pappa att flytta på sig :S Men då förklarar pappa att han inte kan det, för då hamnar han i en handikappsruta. Då säger han åt honom att skaffa bättre glasögon?! Öhm, okej. Sen tar han upp sin ruta, så jävla feg. Sen så knackar pappa på hans ruta och ber honom att flytta, då bara smäller han upp sin bildörr så vår sidospegel åker in i vår bil. Shit vad arg jag blev, kokade hela jag! Så jag hoppar ut ur bilen och tog idiotens regnummer. Fattar inte hur svårt det hade varit att flyttat på sig, när han ändå står på ett ställe där man bara får släppa av en människa och sen måste man åka?! :S

:O

JAG FATTAR! :O Helt otroligt, brors kompis förklarade för mig och det var ju piss enkelt egentligen ;P Nu känns det lite mindre nervigt i alla fall ^^

God morgon! ^^

Vaknade för ca en halvtimme sedan, har hunnit äta och nu sitter jag och gör lite matte b uppgifter ^^ Hoppas det går bra imorgon på provet :) Sedan skall jag läsa ut min bok, har väl ca 70 sidor kvar eller något sånt nu! Känner mig i alla fall säker på konjugatregeln och kvadreringsregeln ^^ Skall plugga in pq och faktorisering ^^ Snart har vi lov också, skall bli så skönt med det :) Längtar massor! På fredag har vi avslutning :)

Känner saknad...

Efter en person (typ vem som helst)... men jag saknar mitt ex mest. Vill bara kunna ligga där på hans axel och bli omfamnad och känna mig trygg. Saknar den där närheten. Saknar egentligen allt som har med ett förhållande att göra men fortfarande så känner jag saknaden efter dig mest. Att kunna prata och se på dig. Kunna skratta med dig. Du kan aldrig försvinna ur mina tankar heller, där har du borrat dig fast. Mitt hjärta får du dock gärna stanna kvar i för alltid, för även om det inte är vi så kommer jag alltid att älska dig. Minnena kommer alltid finnas kvar, både de bra och de sorgligare.

Trött...

Oj jag råkade somna förut ^^ Skulle ligga i sängen och läsa, men det gick inget vidare :P Är fortfarande trött ^^ Fryser gör jag med.

Matte b...

Fy fan vad det är tråkigt! Sitter här och tittar på lite uppgifter och fattar typ inget alls :P Haha! ^^ Låter bra till provet som vi har på måndag. Eller jag fattar ganska många uppgifter, men sen kommer vi till avsnittet faktorisering och där är det några uppgifter som är helt mysko :P eller i alla fall när man inte fattar hur man skall göra ^^ Haha! Problem alltså.

Enda från dag ett...

När Jay klev in hos juryn har jag förståt att han skulle stå som segrare i Globen :) Han krossar verkligen alla! Hoppas han får spela in bra rocklåtar nu och inte något skräp ^^ Dock tyckte jag att Minnah gjorde vinnarlåten bättre än Jay ^^ Men i det stora hela så är Jay bäst :)

Räkor...

Har precis ätit middag :) Älskar verkligen räkor och sedan skall man ha ett kokt ägg till också, fast minus gula :P Snart börjar postkodmiljonären. Så den skall jag se på. Sedan blir det idol. ^^ Sitter och lyssnar på musik på spotify. Wiho! ^^ Nä jag har inget vettigt att skriva just nu:P

Kallt!

Haha, vilken slapp men kall dag det var idag. Vi åkte skriskor vid ett till typ två, sedan körde vi en snabb lek för det var så himla kallt. Så vi hade typ skola i 1 timme och 15 min något sånt ^^ Sedan gick jag och Sandra och köpte en munk och satte oss inne i gallerian, där köpte vi även en varm choklad, men fy fan vad äcklig den var! Smakade bara varmt vatten?! :S Aja, det var "gott" ändå, för då blev man någolunda varm. Ikväll skall jag se på idolfinalen, och Jay kommer vinna, annars är det konstigt. Skall äta räkor till middag också :) Gott! Måste läsa min nobelpris bok också ^^ För jag skall ha ett argumenterande tal om den på tisdag :O

Vad gör jag...

Uppe redan? :O Börjar ett idag. Men missade mitt läxförhör förra veckan när jag var sjuk så skall åka innan till skolan och göra det, sedan skall Maria och Sandra möta upp mig så skall vi gå och äta lunch och sen dra in till Kungsan och åka skriskor med klassen och vi skall hålla i aktiviteterna plus Sophia! ^^ Får se hur det går :) Lär nog gå bra, hoppas jag :) Det skall dock komma en decimeter snö idag :O Inte mysigt!

Jävla piss...

Börjar bli äckligt förskyld igen! Orkar inte :( Så jag orkar inte ens börja tänka på att plugga just nu! Får väl se om jag läser igenom lite papper och sånt senare ikväll^^ Jag har absolut inget vettigt alls att skriva om! Haha, fast imorgon skall klassen åka skridskor i Kungsan. Fast det har jag redan nämnt. Sedan till middag blir det älskade räkor! Älskar det, vi äter det nästan varje fredag på vintern, för då är räkorna bäst :) Tur man har att mamma jobbar på en fiskgrossist ibland ^^

Home...

Nu är jag hemma. Skit onödig dag i skolan. Visst jag höll i mitt tal och det gick helt okej, tappade ifall inte bort mig, men tyckte att jag fick en darr på rösten. Sedan hade vi lunch mellan 12.10 - 13.45 och hade lektion fram till 14.30 ca. Fast jag gjorde inte direkt något, för vi hade ingen dator så då kunde vi inte jobba. Så det får jag göra hemma. Hade kunnat vara hemma strax efter ett idag. Skriver mer senare måste ta och vila en stund eller nått ^^ Så jag orkar plugga senare!

Ljus...

Har massa stearinljus som lyser upp rummet på ett mysigt sätt. Nu skall jag lägga mig på sängen och få in talet i huvudet. Det går nog bra, hoppas jag. Blev inte så mycket övning förut när jag sa att jag skulle det nämligen ^^ Läste bara igenom det någon enstaka gång. Tar och säger god natt redan nu dock, även fast jag lär vara vaken en bra stund till. Börjar ändå 11.15 imorgon och har bara två lektioner så. ^^
Sov så gott allesammans :)

Tal!

Imorgon skall jag hålla ett argumenterande tal i svenska c. Jag skall prata om att jag är för en egen arena till Djurgården. Har precis blivit klar med talet och nu skall jag plugga in talet i mitt huvud ^^ Så det sitter när man väl skall stå där och tala imorgon. Skriver mer senare, har inte direkt tid nu, måste öva, öva och öva!

Usch...

Jag mår äckligt illa ;( Gjorde precis middag och har ätit. Sedan under maten så var jag jättenära på att spy :S Inget mysigt! Får hoppas att det lägger sig. Om 45 min ca skall jag titta på Jamie Oliver, när han besöker Stockholm! :) Lär nog vara roligt att se på! Imorgon är sista skoldagen med lektioner, för denna vecka. På fredag skall vi bara åka skridskor inne i Kungsan. Min syster skall få höra på mitt tal sedan och ge mig tips och sånt, men det tar vi efter jag har sett på tv! :) Skriver mer senare, mår inte så himla bra just nu så :P

Snart gå jag och...

Lägger mig. Skall bara se klart på The Middle först. Sedan skall jag läsa lite i sängen. Har idrott imorgon bitti, segt. Är inte på humör, är inte helt frisk än heller. Så vi får se hur det går. Börjar 08.30 och slutar 15.55, blä vad jag hatar onsdagar. Tycker inte om heldagar, även fast vi bara har tre lektioner ^^

Sov så gott! :)

Stressen lägger...

Sig allt mer och mer...:) Har varit väldigt stressad om talet jag skall hålla på torsdag. Efter jag pratade med min lärare som jag har i svenska c, så blev jag lugn. I detta tal kommer vi inte behöva källhänvisa osv. Jag byte ämne och skall istället prata om att jag är för att Djurgården skall få en egen arena. För det mesta om det kan jag redan i huvudet, eller t.ex. när Stockholm Stadion byggdes osv. Har sett på en teater idag, handlade om ett barn som inte ville födas för den tyckte att världen var för hemsk (klimatförändringen) Sedan var det att stressa iväg till skolan och hinna in på vi för att köpa en väldigt sen lunch. Springa upp för alla trappor, äta upp maten. Sedan ha programrådsmöte.  Sen hade jag svenska i kanske 40 min. Så denna dag har varit ganska lugn. Kvällen lär väl mest gå ut på att plugga, plugga och återigen plugga ^^

Så mycket...

Skolarbeten just nu! Känner att jag måste skriva en hel del på många arbeten. Imorgon börjar vi ändå inte förrän vid 12.00 så nu skall jag dricka cola så jag håller mig vaken och orka skriva en hel del. Hoppas jag på i alla fall. Skriver om brist på vatten/torka just nu. Visst är det intressant och hemskt att läsa om det. Fast jag har aldrig riktigt orkat engagera mig i dessa miljöförändringar. Jag lyssnar gärna på det. Men jag läser inte om det direkt hemma på min fritid, så det är lite segt arbete. Speciellt när det skall vara på 3 - 5 sidor.
Skriver mer imorgon, måste sätta igång på allvar nu! ^^

Sov så gott!

"Armbandet"...

Blev till en ring också ^^
Funderar dock på att köpa en kedja och sätta nertill på den och göra så det går ner till handleden och göra ett armband på det viset ^^  Får se vad jag hittar på sen ^^

Min första ring...

Har lyckats göra en ring... första gången jag provar att göra en överhuvudtaget ^^ Men jag blev nöjd faktiskt :) Även fast tålamodet inte var på topp hela tiden. Med de små svarta stenarna ^^

Smyckedelarna...

Ska bli ett halsband
Ska bli ett armband
Har jag inte bestämt mig för än ^^
De var lite av alla saker som jag beställde :) Från pagoni.se De hade jättebra smyckedelar och mycket att välja på! De skickade med en liten present också :)

Vaknar upp med...

Världens migrän! Var tvungen att gå upp och dra ut strömmen till adventstjärnan. Kändes som jag skulle spy. Sedan somnade jag om. Men har fortfarande ont ;/ Tog en tablett nys i alla fall. Men inget roligt, när man precis har varit sjuk, så får man det som jag hatar mest, migrän. Nä inget roligt. Nu skall jag äta frukost, sen skall jag ligga i mitt mörka rum och bli av med huvudvärken. ^^

Nu skall jag göra något...

Som de flesta brukar göra om nätterna! Jo nämligen ta och sova! Eller snart i alla fall ^^ Fick ta en alvedon precis, har huvudvärk och ont i bihålorna. Jobbigt! Får hoppas att det hjälper snart. Jag är så glad att jag äntligen kom på ett ämne :) Allt som min syster har sagt, har jag bara sagt "Nej, nej, nej" osv. Haha, värsta negativa personen xD Wiii, imorgon får jag mina smyckedelar! :D Då skall jag åtminstone göra en ring :) Hoppas det går bra.
Ni får sova så gott allesammans :)
Hoppas ni hade en bra andra advent :)

Äntligen! xD

Har jag kommit på vad jag kan argumentera om! :) För ett tag sedan så skrev jag ett inlägg om uppdrag granskning och deras avsnitt såld. Det handlar om en 14 årig tjej som blir såld och ingen reagerar! Så jag tänker prata om att jag tycker det är fel av socialtjänsten! ^^ För detta är ett ämne som har legat mitt hjärta nära det senaste. Sitter och dricker cola :O Har varit sugen på det länge ^^ Så gick och köpte det förut på macken, shit vad det snöade ute :O Såg ut som en snögubbe när jag kom in! Håret var dränkt i snö. Haha! Imorgon skall jag börja skriva på mitt tal. Har studiedag :) Sedan på tisdag skall vi träffas 12 vid Farsta och titta på en teater som en i min klass är med i. Sen blir det möte med programrådet. Så veckan som kommer blir inte så jobbig i alla fall ^^

God morgon eller nått!

Sitter här med några tända ljus och lyssnar på musik. Försöker komma fram till något jäkla ämne att argumentera om, men nej banne mig skall jag inte komma på ett piss. Åh blir arg! Får ångest. Inget är intressant alls just nu. Visst skulle jag kunna ta dödsstraff som ämne, men det känns för lätt?! Läste några sidor ur boken förut också. Måste ha läst ut den ganska snart så jag kan skriva ett argumenterande tal om den med. Ifall författaren gjorde sig förtjänt av nobelpriset i litteratur eller inte. Vill komma igång med träningen också! Tränade för sex dagar sedan :O Jävla sjukdom bajs. Hatar förskylningar och sånt. Nä vilket argsint inlägg detta blev :O Men om jag känner mig frisk imorgon så sticker jag nog iväg och simmar. :) Fast idag har jag mått bra hela dagen typ :) Frös lite förut bara, men jag hoppas att febern är borta och allt annat sånt. Kvällen lär väl användas åt att komma på ett ämne att argumentera om sedan titta på tv! Vem kan slå Filip och Fredrik! :) Haha, de är roliga! Nä nu skall jag snart äta middag ^^ Skriver väl kanske senare om jag inte har hamnat i en djup depression (för mitt tal) ;)

Sett på...

Blues Brothers precis. Haha älskar den filmen ^^ Rolig men lite galen! Har sett den några gånger innan, men mindes inte direkt hur den var, mindes någon enstaka scen mest bara. Har gått runt och frusit för fullt hela dagen. Inget mys alltså! Kanske var för tidigt att ge sig ut på en promenad :O Men jag kände att jag behövde frisk luft. Har jag gjort något plugg än? Nä, såklart inte ^^ Haha, får ta och läsa innan jag skall sova. Sedan imorgon MÅSTE jag börja med mitt argumenterande tal. Annars blir det jobbigt och stressigt. Ska bli så skönt med jullov! Längtar massa efter det. Har ingen skollust alls just nu. Men det sägs att andra året är värst på gymnasiet, fast så himla jobbigt har det inte varit?! ^^ Kanske för att jag går en slapp linje så ^^
Tar och säger god natt redan nu ^^
Sov så gott alla! :)

Usch...

Jag sitter och fryser ihjäl :O Det är iskallt! Går runt med en filt runt om mig ^^ Men det hjälper inte heller. Var ute på en liten promenad förut. Förskylningen börjar bli bättre i alla fall. Köpte en julklapp till min syster förut också, så nu är det inte många kvar att köpa :) Skall nog ta och läsa lite ur en bok snart. Måste ha läst ut den ganska snart. För sedan skall jag börja skriva ett argumenterande tal om den.
Massa snö ute ^^ Det var skönt att få se lite av solen med :) Fast det var svinkallt ute dock ^^

God morgon!

Fint väder det är ute. Klarblå himmel! :) Men iskallt ute. Skall nog ta en liten promenad. Tror att frisk luft är bra för kroppen. Börjar känna mig mycket bättre nu i alla fall. Har mest bara haft värk i kroppen nu. Men magen är bra igen ^^ Senare så måste jag plugga. Måste komma på ett bra ämne att argumentera om, men kommer inte på något alls ;( Jobbigt! För vi skall ha talet på torsdag. Då kan det vara bra att kunna det innan ^^

Måste bara säga...

God natt och sov så gott! :)♥

Inga smycken...

Idag ;/ De skickade dem idag, så då kommer de på måndag :) Har jag något att se fram emot i alla fall ^^ Jag har mått bättre idag i alla fall. Nu är det mest när jag äter som jag mår illa. Men inte hela dagarna långa i alla fall ^^ Roligt att Jay och Minnah gick till final :) Det var det som jag trodde enda sedan Minnah fick komma tillbaka. ^^  Just nu så sitter jag och lyssnar på musik på Spotify! Just nu spelas Kamelot, de är jättebra :) Får en att tänka tillbaka på när jag och Conny såg dem på Klubben på Fryshuset. Rolig konsert var det ^^

Börjar känna mig...

Lite bättre. Fast i morse ville jag bara spy. Som tur är så är det helg och på måndag studiedag. Så jag skall se till att jag är helt frisk till tisdag och skall passa på att plugga i helgen. Jag vill att posten skall komma någon gång! Var nere för ungefär en halvtimme sedan. Då hade inget kommit än ;/ Hoppas på att mina smyckedelar skall ha kommit! :D

Hm...

Jag känner mig bättre ibland. Sen kan jag må jättedåligt, kändes som jag skulle svimma för en stund sedan ;( Jag hoppas verkligen att jag kan komma iväg till skolan imorgon! För jag behöver det verkligen. Måste göra mitt läxförhör som jag missade idag. För imorgon är sista fredagen som man får möjlighet att göra den på. För fredagen efter det så skall vi åka skridskor hela dagen och veckan efter så har vi julavslutning :) Shit vad denna termin har gått fort. Kan inte förstå att det har blivit december redan! Ifall jag åker till skolan imorgon så skall jag nog köpa presenten till min syster också. Så har jag det klart. Kom på att jag måste köpa en till hennes pojkvän med. Fast han kommer till Sverige den 27 december. Så det kan jag antingen köpa den 23 när jag får min lön, eller efter julafton ^^ Jag hoppas att jag får mina smyckedelar imorgon :) För då kan jag fixa min ena ring och tänka ut vad jag skall göra med de olika hänga, så jag kan köpa delar till de med sen! Nä detta blir nog mitt sista inlägg för idag :) Måste snart plugga lite teori till körkortet sedan sova tror jag :)
Sov så gott! :)

Min mage är...

Konstig! Så fort jag äter så värken den jättemycket ;( Imorgon tror jag dock att jag klarar av att gå till skolan. Fast jag börjar bli väldigt förskyld också. Vaknade upp med att det gjorde jätteont i halsen. Huvudvärk, sedan värker det i ryggen med =S Nä att vara sjuk är inget roligt! Måste väl göra lite plugg idag med antar jag! Men det gör jag senare i såna fall, har ingen ork alls just nu.

Sova time...

Nu skall jag ta och krypa ner under täcket. Magen värker för fullt. Det blev värre när jag åt middag också ;/ Ändå så åt jag "snäll" mat för magen. Taskigt alltså! Jag hoppas på att jag mår bra imorgon. För annars kommer det bli lite jobbigt! Missar i såna fall ett läxförhör + genomgången till vårt argumenterande tal som vi har nästa vecka i svenska c. Jag vet inte ens vad jag skall argumentera om just nu.
Julgranen på gården har väldans mycket snö på sig ^^

Sov så gott! :)

Mår inte direkt...

Bättre. Min mage gör jätteont! :( Får se hur jag mår imorgon, för jag hoppas att jag kan komma iväg, men mår man inte bra så gör man det inte. Köpte precis massa smyckedelar, så jag kan göra egna smycken :) Fast köpte mest bara ringstommar och hängen till halsband/armband osv. För det andra köper jag sen på Panduros här i Stockholm istället :) Sidan jag köpte på heter pagoni.se Där behövde man inte betala frakt heller, jättebra :)

Hemma...

Och är sjuk! :( Inget mysigt. Har varit si sådär sen i helgen. Men idag så hade jag ont i magen och var nära på att spy flera gånger på morgonen. Och när jag sitter så gör det ont i magen ;/ Så då hade jag ingen lust att åka iväg till skolan idag. Imorgon måste jag dock gå, för då har vi ganska viktiga saker i skolan! Min snälla pappa har också köpt en hoppboll till mig, som jag skall ge till mitt kusinbarn :) Så nu är det bara syster, kusin och mamma/pappa kvar :) Jag vet redan vad jag skall köpa också! :) Men det kan jag ta imorgon efter skolan. Ifall jag mår bättre. För vi slutar 12.25 imorgon. Det som är skönt med förmiddagsveckorna, att man slutar tidigt. Fast jag föredrar nog eftermiddagsveckorna ändå ^^ För då får man sovmorgon och man kan vara uppe nästan hur länge man vill ^^ Bad Maria skicka min NoFA uppgift som jag började med igår, skall skriva om Torkan/Brist på vatten. Så skall ta och plugga lite sen, men nu funderar jag på att vila framför tv:n ett tag innan jag börjar med det ^^

RSS 2.0