Höstlov...

Kommer väldigt välkomnat om jag säger så! ;D Har varit sjukt stressad denna vecka. Hade tre inlämningar till fredagen och inga små heller! Jag hann i alla fall som tur var. :) Igår var jag på inflyttningsfest hos min syster, det var trevligt! :) Idag är jag sjukt seg däremot, ska nog gå och sova tidigt idag, fast klockan är ju egentligen efter halv elva nu, då borde jag få vara trött! Imorgon ska jag nog dra iväg till gymmet och träna, då jag äntligen har tid till det! På tisdag ska jag upp till sommarstugan en snabbis, sen säga hej till släktingar. I helgen ska jag se när Linda sjunger och sedan drar vi vidare till Tunnan och efter det hem till dem. :) Trevligt lär det nog allt bli!
Bålen som serverades igår! ;D

God morgon...

Klev upp för en stund sedan, nu har jag duschat och ätit frukost. Däremot så mår jag jätteilla nu, gjorde det igår med efter jag hade ätit. Välkommen tillbaka gamla symptom av min blodbrist. Jippi! Jag jublar, kommer knappt kunna äta om det går lika långt som förra gången. xD Fast just nu så kommer illamånedet efter jag har ätit, förut så var det under tiden som jag åt. Däremot så är jag så sjukt jäkla trött hela tiden. Så orkar inte riktigt göra så mycket, bara att vara fokuserad i skolan i några timmar per dag är jobbigt. Sen ska man hem och försöka göra läxor, funkar inte. Men igår gjorde jag klart två stycken, stolt över mig själv! ;) Idag har jag pedagogiskt ledarskap och sedan är det engelska b. Slutar 13.40, men nej nu ska jag ta och klä på mig och sånt :) 

Ha en bra dag!

Andas ut...

Har tre inlämningar till fredag och jag är klar med två av dem! :D Så himla skönt. Har bara samhällskunskap b att skriva nu dock är den bland de knepigaste av dem, för jag har missat alla genomgångar på den för då hade jag praktik. Men jag ska se till att försöka skriva något bra av det hela. Imorgon har jag två lektioner sen ska jag hem och plugga lite, på kvällen har jag yoga! :) På fredag blir det ännu mer plugg, måste ju bli klar med sam b. Sedan kanske Conny kommer hit och ska vara med på min systers inflyttningsfest som är på lördagen! :) Efter helgen så väntar höstlov :D Wiho! Ska bli skönt, har dock plugg då också att göra, för vi har prov veckan efter i olika saker. Jättedåligt tycker jag.  Men men det ska nog gå bra ändå. :) Ska tapetsera om köket också på lovet, tack pappa xD
Nu ska jag snart gå och sova! :) Sov så sött!

Hej!

Jag lever :D Men det här med att blogga har glömts bort lite. Har så mycket i skolan och med blodbristen så orkar jag inte ha fokus på att skriva här riktigt. Ska försöka lite då och då i alla fall. :)

Yoga ikväll...

Idag börjar jag på yoga! :) Ska bli riktigt roligt! Min bror ska också börja, sen är det Linda som är instruktören! :) Jag tror det kommer bli kanon och jag älskar yoga, grymt jobbigt är det, men man får en härlig känsla i kroppen efter det.

Jag vet inte varför...

Haha jag sjunger som en kratta :)


London...

Har haft det jättebra i London! :) Fast kom hem på natten mellan söndagen/måndagen. Så sov bara i tre timmar då, sen var det dags att gå till skolan. Så vad har jag då hittat på i London?
Jo jag var på en musikal på torsdagen, såg Mamma Mia! :) Den var riktigt bra. Sedan har jag shoppat, åkt London Eye, var till vax museet, vandrat i Hyde park och runt omkring i London. Var såklart till Hard rock café med, det var de första Hard rock cafeét. Där var det nice, spelade bra musik och ett trevligt ställe. Hittade också till Converse butiken, men vägen dit blev lite rolig. Fick för mig att den låg på en gata... men där var det inte ni! Utan nej nej, det var sexbutiker, gaybarer osv. Det roliga var att det stod ett gammalt par runt 60-70 års åldern som stod och tittade in i ett skyltfönster där och snackade om vad de skulle köpa. xD Haha! Galet alltså. Jag älskar London, riktigt häftig stad. Kommer åka tillbaka dit flera gånger. :)
Hard rock café
M&M's world
Hyde park corner
Jag och Beatles
London eye :)
Big Ben (Den var verkligen stor, eller hela Westminster huset var gigantiskt) Riktigt häftigt.
Kärlek ;)
Hyde park :)
Hyde park
Jag älskar deras telefonkioskar ;)
På väg hem till Stockholm igen.

Nu är det...

Bara 2 dagar kvar tills jag och min syster är påväg till London :D Åh galet alltså! Kommer bli så skoj! :) På torsdagen så landar vi 09.10 (lokaltid) så drar vi till hotellet på direkten och lämnar väskorna. Sedan ska vi ut och springa på stan. Sen på kvällen är det musikal, vi ska se Mamma Mia :) Sen blir det såklart shopping och lite annat, men berättar sen när jag har kommit hem istället! :D
Har bara drama imorgon i skolan, jätteskönt. Sen ska jag iväg och växla pengar, skriva ut lite kartor, packa. Sen har jag tandis på kvällen och tvättstugan med. xD Så har ganska fullt upp imorgon.
Nej nu ska jag sova tror jag, sov så sött :)

Grattis...

På din 53 års dag världens bästa pappa! :)♥

Halloj...

Igår hade jag min sista dag på praktiken :( Lite sorgligt, för det har varit så skoj och så söta/roliga barn. :) Jag fick i alla fall mvg :) De hade disco igår på fritids. Då stoppade de musiken, så säger min handledare till barnen att det var min sista dag idag och så kom hon fram med presenter till mig, då blev jag nästan lite rörd, speciellt när alla barnen bara kommer springandes mot mig och ger mig en kram. Fick en jättesöt blomma, en bok om vad lekar har för betydelse och ett lycka till kort! :D
När pappa kommer hem ska jag dra iväg med honom och slänga sopor. xD Om fem dagar drar jag och min syster till London med, åh så roligt :D Hoppas tiden går fort fram till torsdag!

RSS 2.0