Pizza hut...

Var precis med älskling och åt på Pizza hut, kände mig dock mätt men ändå inte när jag åt. Kanske för att jag glömde bort att äta lunch, så magen fick sig en chock att helt plöstligt få mat i sig. ^^ Sedan skyndade vi oss iväg till bussen i regnet, gick in på videobutiken och handlade läsk, köpte smultrondricka, aa den är super! :D Påminner lite om mumindrickan som finns i Finland. :) Imorgon ska vi iväg till Torvalla och se när älsklings lillebror spelar fotboll. Ska bli skoj och förmodligen för honom med, minns hur roligt jag tyckte det var när syskonen kom och tittade när man spelade. 
 
 
Just nu! :)

Halloj!

Var ett tag sedan som jag skrev, har hunnit besöka Södertörn en gång till, upprop var det då. På måndag börjar skolan på allvar. Var och klippte mig igår också, tycker det är jättekort nu, men det blir ju bättre med tiden och håret blir tjockare också. ^^ Jag förstörde mitt hår genom blonderingar förut, men nu har jag inte färgat det på något år, utan bara utväxten hos frisören. 
 
 

Hej...

Ska iväg till Skärholmen nu och shoppa! :) Sen ikväll ska vi fira min killes pappa som fyllde år igår.
Bild från igår kväll när jag och hjärtat gick in mot Gamla stan och skulle möta upp mina syskon och andra på krogen! ^^

Hallon...

Ska äta goda hallon till mellanmål! :)
Ska åka in till stan runt 16, gå till Igorsport och titta efter träningskläder och sedan möta upp mitt hjärta! :)

Jag ska iväg...

Till Södertörns högskola, börjar ju inte förrän 3 september, men man måste fixa passerkort och annat innan man börjar helst, så lika bra att fixa allt på direkten så man har.

God morgon...

Vaknade för en timme sedan och har duschat och ätit frukost och sådana saker, snart lär pappa ringa och säga att han och min gudfar är utanför. Ska åka upp till landet under dagen bara, hämta båten och fixa lite annat! :)
Idag har jag och David varit tillsammans i 10 månader med! ♥
Älskar dig hjärtat mest av allt! ♥

21/8

Hej!
Idag har jag träffat Andrea, sedan var jag hemma på kvällen och åt middag. Imorgon ska jag åka upp till landet och hämta vår båt som har varit inne på service. Så ska bara fram och tillbaka, så blir tidig uppstigning imorgon, runt 8 eller nått. ^^ Sen är det inte lång tid kvar tills jag får min lön, woho! :)
Från kräftskivan i helgen! ^^

Träna...

Ska snart iväg och träna! :) Ska först bara diska! Blir kondis och rygg idag! :)

Njuter...

Av en varm kopp med choklad! :) Snart blir det förmodligen sängen här! :)
Sov så gott! =)

Back home!

Hejsan, jag är tillbaka. ^^ Har haft en jättemysig helg med min älskling och hans familj. :)
Igår var det kräftskiva och det blev även fotbollsspel, bland annat pricken och jag vann. ^^ På dagen var vi ner och badade också, helt otroligt att jag badade. xD
Kräftskivan
Vi grillade marshmallows och satt och mös en stund framför elden, jag och mitt hjärta! =)
Idag var det kanonväder och jag och älskling tog promenader i skogen och tittade ut över havet, jättefint! :)
En grotta i skogen
Lingonbuskar
Sedan åkte jag, älskling och hans pappa in till Dalarö och åt en jättegod middag. =)
Utsikt från restaurangen (Hotell Dalarö Strand, tror jag den heter)
Förätt
Jättegod lamfilé, den bara smalt i munnen. =)
En rolig kanna som det har varit kaffe eller te i till tidigare gäster, men den var så häftig så var tvungen att fota. ^^
Vi hade världens tur med vädret, var strålande sol när vi åt och på dagen. Sedan när vi lämnade restaurangen för att gå till bilen då började det ösa ner regn och när vi väl kom fram till bilen var vi alldeles blöta, så det blev en lång och varm dusch när vi väl kom hem. =)

Kräftskiva...

Nu har jag nog njutit av kräftor eller ska njuta av dem. Alltså är detta är tidsinställt inlägg. Är ute på Gålö med älsklingen och hans familj på kräftskiva. Jag hoppas att jag har det bra just nu. xD Men det borde jag ha va? ;)
Kommer hem på söndag, så då kan jag berätta om helgen! :)
En av havets alla läckerheter! :)

9 år sedan...

Som du lämnade oss, min kära farfar! ♥ Jag har svaga minnen av dig innan du fick dina hjärnblödningar! (Han fick två stycken, en som han återhämtade sig ifrån och en som han tvingades leva med i flera års tid) Du fick lida i fem års tid och den dagen när farmor ringde och berättade var det väldigt sorgligt men samtidigt visste jag att nu slapp du lida något mer och fick hamna på en bättre plats! Vi ses kanske någongång farfar, men i mina tankar finns du i alla fall och alltid i mitt hjärta!♥
Min pappa, farfar, farfars far och farfars farfars far. Älskar den här bilden! :)

Snart dags att åka...

Har packat klart och ska snart till centrum och ta ut lite pengar. Sedan bär det av mot Gålö och kräftskiva! :) Gott det skall bli!
Ha en trevlig helg! =) Kommer upp några tidsinställda inlägg under dagen! :)

Tittar på hockey...

DIF spelar hockeymatch just nu mot Bern, är ca 8 minuter kvar av sista period och DIF leder med 3-1. :) Är dock inte så intresserad av hockey, men ibland kan det vara skoj att se på. :) Brukar föredra att se på landslaget, för Elitserien är så jäkla lång och slutspelet tycker jag är flum bara. Fast just nu är det inte Elitserien som spelas dock, plus att DIF spelar ju Allsvenskan iår, men jag tvivlar inte på att vi kommer tillbaka upp. Utan nu är det en cup som spelas. Jag alltid varit en fotbollstjej, alltid älskat fotboll! När jag var mini och min syster spelade fotboll, så var jag typ hennes lags maskot. ;) Haha. xD Sedan spelade jag fotboll själv i flera års tid, fram tills jag blev skadad och fick problem med magen/illamående osv. :(

Sol...

Solade i tio min precis, dock tycker jag inte att det syns direkt, min hy är som en fin adelsdam på 1800-talet typ. xD Brukar mamma säga i alla fall, är jättevit. Börjar få huvudvärk, inget skoj! Beror nog på vädret att det var strålande sol på morgonen och nu regnar det. -_- Jätteskoj! Vi åker inte till Gålö ikväll, utan blir imorgon vid lunchtid istället. Kanske jag hinner träna imorgon med, beror väl på hur sent jag vaknar. xD

Pust!

Idag körde jag 40 min på "inlinesmaskinen" brände 900 kalorier och kom 1,7 mil. :) Sedan blev det armar, lite bröst och mage. Samt stretching. :) Sedan blev det en sväng in på ÖB och köpte duschtvål bara. ^^ Iväg till Sabis för att handla lite grönsaker. Kom hem och fixade lunch, det blev pasta med stekta schampi, chili, vitlök och lök. Sedan en halv orange paprika med. Namnam!
Snart ska jag väl ta cykeln bort till min syster också och fixa med hamsterburarna och sådant, men ska ta det lugnt en stund med också. :)

Dags att...

Gå iväg till gymmet! :D Åh vad skönt det ska bli, för i helgen blir det inget gymmande i och med att jag kommer befinna mig på Gålö under helgen, dock vet jag att Davids bröder älskar fotboll, så kanske blir lite fotbollsspelande i alla fall. ^^

16/8

Hejsan! Idag har jag inte gjort något speciellt, vara sovit fram till halv elva, sedan har jag segat framför tvn typ. xD Haha känns ju bra. :P Sedan var jag iväg med min bror och handlade på maxi, lagade middag och nu blir det tv med, för David håller på och jobbar. Imorgon ska jag dock iväg och träna när jag vaknar och kanske sola. På kvällen blir det att vi kanske åker iväg till Gålö, jag och David ska på kräftskiva där i helgen med hans familj. Åh vad gott med kräftor, åt det tidigare i veckan med dock, men det är så gott så skulle kunna äta det hela tiden! ^^
'
Funtar på om jag ska vandra hem en snabbis och vattna blommorna och sådant, mamma och pappa är fortfarande borta på semester så! ^^ För det skulle vara skönt med en promenad känner jag, inte för att det är så långt att gå men att få röra på sig lite ändå! :)

Städdag...

Idag har jag städat hela lägenheten, dammsugit, våttorkat golven, plockat med grejer, tvättat osv. Jag hade så fullt upp att jag till och med glömde bort vad lunch ens var för något. -_- Inte bra! Nu sitter jag och typ slötittar på matchen mellan Sverige - Brasilien. Brassarna leder med ett mål mot noll.

Matta, handdukar och glas...

Var några av sakerna som jag köpte på IKEA, blev även bordstabletter och ljusstakar! :)
En härlig fluffig matta för 249 kr! :)
3 stycken ljusstakar i mörkgrön färg för bara 9 kr.
'
6 stycken drickglas! :) De är munblåsta. ^^
Detta är lite av det som jag köpte! :)

Till Ikea ikväll...

Ska åka med syskonen till IKEA ikväll, ska handla lite småsaker, men som sagt var det sker inte förrän om ca 2 timmar som vi åker iväg. Det gick föresten bra på rundan i skogen, joggade nästan hela vägen! :) Sedan har jag tagit en dusch, ätit lunch och tittat på tv bara.

Ut...

Nu ska jag ut i skogen på en powerwalk/jogging. Igår kväll blev det gymmet, då körde jag "inlinesmaskinen" i 24 min och nådde då en mil. Sedan blev det ett tungt benpass. Märks att styrkan kom fort! :D Tar 40 kg på de flesta utav SATS maskiner utan problem. :)

Semester...

Woho! Jag har semester i 3 veckors tid nu tills skolan börjar! :) I fredags åkte jag och David upp till landet, umgicks med föräldrarna, syster plus hennes kille. I lördags var vi förbi mina kära morföräldrar också! På kvällen bastade jag och David och hoppade i havet. Basta är jätteskönt tycker jag, annars skulle det vara konstigt om jag är finne. ;) Åkte hem med bussen idag, för David ska jobba imorgon. Såg på handbollen på bussen i mobilen, helt otroligt att det fungerade så bra som det gjorde! :) Och ett silver i handboll klagar jag inte på, riktigt duktigt av dem!
Sedan kom vi hem runt 19 tiden, åt middag sedan har jag hållit på och städat lite grann här.
Snart ska jag sova antar jag, ingen idé att vända på dygnet när skolan ändå börjar om tre veckor så! ^^ Plus att jag ska träffa bästa vän imorgon vid 11. :)
Säger god natt redan nu! :)

God natt...

Blev några flumbilder! xD
Och en sov gott bild! Hejdå! Sov sött, vakna torrt! Okej! Bra, okej jag är trött! xD

7/8

Halloj!
Ikväll ska jag laga laxpasta till mig och min fina till middag!
Har varit hemma idag med, men börjar må rätt så bra nu, så imorgon SKA jag jobba! Snart kommer mitt hjärta hem då måste vi gå och handla lite små saker, typ dill och sådant. xD Är jättesugen på frukt, typ banan och äpple, men det kan jag inte äta, pga allergi! :( Buhu! Så himla segt. Kan typ bara äta citrusfrukter och päron går fortfarande också, men vet att päron lär försvinna snart med, för det var det sista som min pappa kunde äta, så försöker att inte äta det allt för mycket, för känns som om jag gör det att det då kommer bli en allergireaktion av det med. -_-

Tv och sen säng...

Nu blir det tv! Sedan väntar sängen! :)
Sov så gott!

Träning

Du behöver inte träna i flera timmar på gymmet, utan det kan räcka med 30-60 min, för kroppen är inte lika effektiv längre då och det blir inte samma effekt som innan. Något som man också kan göra är att köra ett tufft pass under en kort stund. Ifall du dock är nybörjare skulle jag rekommendera er att inte köra allt för hårt i början, utan kroppen måste bli van först. En annan sak är att träna det som ni verkligen gillar att göra, ifall du inte gillar att gymma så gör inte det, utan försök komma på något som verkligen passar dig! :)

6/8...

Har varit och handlat mat nu för ett tag sedan, ikväll blir det kycklinggryta. Får se om jag ska jobba imorgon eller inte, just nu mår jag helt okej, så hoppas jag gör det imorgon med. ^^För jobbar bara denna vecka sedan har jag tre veckors ledigt, eller aa ska till skolan på upprop 28 augusti i en timme, men studierna börjar inte förrän 3 september. Till helgen har jag tänkt att åka upp till landet och till föräldrarna som redan har varit där i två veckor nu. ^^ Då kan jag bada, basta osv. Vår sommarstuga ligger på en ö i Roslagens skärgård, så där kan man verkligen koppla av vilket man behöver ibland!

Vill ha

Detta skulle jag vilja ha just nu. :)

Tröja - Sweden rock
Byxor - HM
Armband - Cocoo
Väska - Nelly
Skor - Dinsko

Seg...

Är hemma från jobbet idag med, höll på att spy imorse, nu är jag mest seg och känner att huvudvärken kommer krypandes fram. Tog en dusch nyss i alla fall, det brukar hjälpa om man inte mår helt hundra så. xD Igår gick jag igenom allt kurslitteratur som jag behöver till första kursen, det mesta fanns på biblan, men tror det är lite för tidigt att låna än ifall jag vill ha böckerna under hela kursen så. Dock är det riktigt skönt att biblan hade typ alla böcker förutom en. För annars går det på minst 1300 kr.
Nej nu måste jag snart föna håret och orka gå och handla lite mat som jag ska ha till middagen senare idag. ^^

Halloj...

Körde ett pass på gymmet idag, blev fokus på benen idag och styrkan kommer verkligen tillbaka fort märker jag, speciellt i benen, har aldrig varit direkt svag i benen i och med att jag spelade fotboll i flera års tid. ^^ Nu ska jag snart duscha, även fast jag redan har gjort det idag, men efter man har tränat så vill man göra det igen.

Sen middag...

Har ätit middag precis nästan, både jag och hjärtat glömde helt bort det och kom på vid 22 att det kanske är dags att fixa middagen. Vi åt tacos. :) Snart ska vi se på Alcatraz, vi har inte så många avsnitt kvar nu heller, synd att det inte ska komma en säsong två. :( I onsdags var vi ute på restaurang med Davids familj + släkt, fick rödvin över min jacka, för servitrisen råkade spilla det, så fick lämna in den på kemtvätt, ska dock få pengar tillbaka för det. Min jacka ser som ny ut igen, men fy fan vad den stinker från medlet som de har använt, har den ute på balkongen just nu och hoppas den ska lukta betydligt bättre sen, annars vet jag inte hur jag ska kunna använda den. xD Var hemma från jobbet idag också, har inte mått något vidare idag, jätte illamående och helt orkeslös. Dock så har jag orkat städa massa nu på kvällen, blir så rastlös av att bara sitta still. Jag hoppas på att jag mår bra imorgon när jag vaknar, vill helst hinna träna innan jag ska iväg till Davids kusin på öppet hus, han har precis fyllt 18 så då ska vi fira honom och lär bli utgång senare på kvällen med. ^^

RSS 2.0