Skål ;)

Haha dricker vatten och skålar med er :) Haha ^^ Har pratat med min lärare för en stund sedan, var skönt att få prata av sig och få veta hur vi ska göra osv. Då känns det bättre, dock så lär jag ju tycka det är jobbigt fortfarande att vara där. Fast jag skall kämpa, men bara för barnens skull. De som gör att jag orkar vara på skit stället.
Idag åt vi kycklingtacos till middag :) Tycker det är tusen gånger godare än med köttfärs. Det skall även bli väldigt skönt med fredag imorgon, eller eftermiddagen i alla fall ^^ Ska iväg till stadion med syster och hämta ut säsongsbiljetterna, första matchen är på måndag mot gnaget. Vinst till DIF blir det då :) Sen vill hon gå till centrum och äta asiatiskt, får se om jag äter eller bara gör sällskap ^^ Måste spara mina pengar till krogen som vi drar ut på om två veckor ca :D För då fyller jag 18 :D

Vill inte...

Ha praktik mer. Hatar stället, de enda som gör att jag orkar är barnen. Idag så smälde i dörren och skrek en vis i personalen skit högt. Får ju som sagt inte skriva något, men jag blev väldigt chockad, fattar inte vad de håller på med. Idioter är de i alla fall!

God morgon...

Vaknade och gick in och duscha. Var som en zombie som vanligt när jag vaknar. Sedan åt jag precis frukost. Tycker denna vecka går skit segt. Förmodligen för att jag inte får så många timmars sömn. Sen har jag inte lyckats sova enda från det att jag somna tills det att klockan ringer, utan vaknar på natten. Huvudvärken vägrar att försvinna med. Aja nu ska jag ta och klä på mig och sånt, slutar 16 som vanligt. Segt, vill sluta nu ;) Och jag längtar efter skolans halvdagar ^^

Tårta...

Åt tårta precis, för syrran fyller år. Dock så mår hon inte bra, så hon ville inte äta xD Stackarn! ^^
Själv börjar jag känna av lite huvudvärk, öronen och halsen. Hoppas jag inte håller på och blir sjuk utan att det bara är idag som jag känner såhär. För jag har ingen tid alls att vara sjuk. I och med att jag har kvar en vecka på praktiken och det får jag inte missa om jag skall få något betyg (förhoppningsvis ett bra också ^^)
Måste samla ihop mina smutsiga kläder med, för imorgon skall det tvättas, fast jag slipper, är inte min tur nämligen som tur är :) Orkar inte med att det bara är torsdag imorgon dock. Vill ha helg, för på lördag kommer Manuel hit :) Plus att jag får sova ut :)
Lagom snart väntar nog sängen med, har haft jättesvårt att sova på senaste tiden. Så ska försöka somna lagom tidigt idag och hoppas på att jag lyckas. Så ni får ta och sova så gott :)

24 år...

Grattis systeryster på födelsedagen idag! :)

30/3...

Trött. Sitter och kastar i mig frukost, ska gå till tåget snart och åka till praktiken, som börjar 9 och slutar 16, vill ha helg nu! Orkar inte gå upp såhär tidigt ^^

Fotboll ikväll!

Fotboll ikväll då :D Har köpt chips och dipp ^^ Haha, här skall det allt tjockas sig :) Sverige möter Moldavien. Kim Källström spelar från start :D Yay! Min favorit fotbollsspelare :)

Är...

Så trött! Vill bara ligga kvar i sängen och sova, längtar till helgen då får jag sova ut och då är Manuel här med :D Känns som denna dag kommer bli jobbig på praktiken, just för att jag är så pass trött, det svider fortfarande i ögonen. Ska leda en aktivititet idag med, hoppas det går bra xD Sen blir det EM-kval ikväll mellan Sverige och Moldavien? (vet inte om det stavas så) Så det ska jag se på :) Ni får ha det så bra, måste hinna fixa mig nu :)

Vaknade mitt i...

Natten. Eller jag drömde, men var ändå vaken. Jag låg i sängen stirrade mot garderoben och ser en zombie liknande varelse komma emot mig. Fy fan säger jag. Drömma med öppna ögon var inte så mysigt, fick nästan panik när jag låg där och såg hur det kom närmare och närmare. Tillslut så lyckades jag vakna helt ur drömmen. Tyckte ändå detta var märkligt, för jag har aldrig varit med om det förut. Tur att det inte varade så länge. :) Och jag hoppas jag slipper vara med om det igen xD

Trött...

Är trött! Vill gå och sova. Sov inte många timmar alls inatt. Fryser gör jag med :( Ikväll blir det nog ingen träning just för att jag känner att min kropp inte kommer orka när jag har sovit så lite. För sömnen är en viktig del när man tränar med. Jag är för seg för att tänka vad jag skall skriva, så detta inlägg får bli lite tråkigt ^^ Ha en bra kväll i alla fall :)

Sovit dåligt...

Kunde inte somna först. Sedan när jag väl somna så drömde jag massa konstigt så vaknade flera gånger. Jag hatar verkligen det här med att ställa om klockorna, speciellt när det är framåt en timme. Aja får se hur det går på praktiken idag när jag är så pass trött som jag är.

Dumma sommartid...

Är inte trött! Tycker inte om sommartid! xD Känns som om jag aldrig kommer somna, fast förhoppningsvis så gör jag det snart. För imorgon väntar en ny vecka på praktiken. ^^
Ni får sova så gott :)

Måste berätta om min dröm...

Som jag drömde inatt. Var i skolan och fick reda på att klassen skulle åka till LA den 7 april, visst tänkte jag först, sen frågade jag när vi skulle åka hem. Då sa de 18 april, så jag la mig ner på golvet som en liten unge och grät och sparkade med benen, slog med händerna i golvet och skrek "NEEEEJ!" Sa att jag inte ville åka med, för jag skall fira min 18 årsdag den 15. Fast de tvingade med mig, taskigt! ;) Haha tror inte jag skulle tacka nej till en gratis resa till LA egentligen, dock har jag ingen längtan alls till Usa. Sen sa jag att jag inte har något pass, fast det har jag inte heller. Så fick gå till polisen och be de skynda sig, vi skulle åka om någon dag nämligen. Sen skulle vi åka ner till Göteborg med tåget för att åka ifrån Landvetten? Stavas det så, istället för Arlanda, aa mysko dröm i alla fall xD För jag fick aldrig reda på vad jag och klassen skulle göra i LA ^^

Idag börjar...

Pensionärsjävlar på semester :D Haha, ska se på det :) Hoppas det är lika bra som när de sprang runt i Stockholm. Börjar 21.30 på kanal 5 :)

Sista avsnittet...

Av The walking dead ikväll :( Får hoppas avsnittet är lika bra som alla andra ^^
Åt precis middag, blev lövbiff med pomes. Var jag inte direkt så sugen på dock. Är nästan aldrig sugen på nötkött längre, eller fläsk (mår illa av fläsk) Konstigt nog så klarar jag av att äta bacon, typ det enda fläskköttet som jag kan äta. Som tur är så älskar jag kyckling, lax och skaldjur, andra firrar funkar med, men lax är godast :)

Ansiktsmask...

Sitter med en ansiktsmask just nu :) Fast det syns kanske inte så bra på bilden ^^
Sen ska jag försöka städa lite på rummet, gå undan med smutskläderna och stoppa in de rena i garderoben, bädda osv. Så är inte så mycket att göra, men är mest bara på humör på att ta det lugnt just nu ^^

Åt lunch...

För en stund sedan. Blev 2 kokta ägg, minus äggulan och en knäckemacka med kalkon. Var inte direkt så hungrig efter träningen. Jag får alltid så, att jag tappar nästan matlusten när jag tränar, brukar vara tvärtom vad jag vet. ^^ Det är skönt att jag äntligen har kommit igång igen med träningen :) Ska försöka att träna minst tre gånger i veckan.

Har tränat...

Gick till gymmet idag, tar väl ca 20 min eller nått. Sedan körde jag motion i 40 min till :) Lite armar och mage gjorde jag med :) Så nu väntar en härlig dusch!

27/3...

Konstigt det känns att klockan är halv 11, när den egentligen bara skall vara halv tio xD Jag gillar inte sommartid, då försvinner en timmes sovmorgon :O Jag känner mig fortfarande lite små trött. Får se om jag gymmar idag eller inte, känner fortfarande lite träningsvärk på visa ställen. Ska nog ta och städa lite på rummet, inte för det är så stökigt direkt, men det kan alltid bli bättre :) Vill att det skall se bra ut ifall Manuel kommer nästa helg med ;)

Sitter på mitt...

Rum, lyssnar på Lifehouse - Everything. Har fortfarande lampan släkt, i fönstret brinner ett levande ljus. Jag känner mig överlycklig, fast jag vet egentligen inte varför. Ska snart ta och sova tror jag :) Gick upp rätt så tidigt idag och sen så blir det sommartid i natt. Ställa klockan en timme fram.

Sov så gott :)

Banana split...

Hehe vet inte om jag skall räkna detta som recept, men eh! Vi kan göra det i alla fall :)
Idag så åt vi Banana split här hemma, var lite svårt att vispa grädde och smälta choklad i mörkret dock ^^
4 port
1 dl grädde
100 g choklad (använde marabou)
4 bananer
12 jordgubbar
glass
maränger
Vispa grädden. Smält chokladen över ett vattenbad, aa resten tror jag inte ens att jag behöver skriva ^^

Denna helg...

Var väl behövd :D Från att mitt psyke låg helt i botten från praktiken, till att ligga på topp just nu :) Skönt. Snart ska vi äta middag, blir kyckling, gott, bland det bästa jag vet när det gäller mat och tyvärr så gillar jag inte mycket. På tisdag flyttar Manuel hem till Örebro igen :D Längtar efter honom :) Nä nu ropar mamma att jag skall hjälpa till att duka fram, så bäst man gör det xD

Earth Hour...

Ikväll är det Earth Hour, vilket betyder att världens befolkning skall tänka på miljön och släcka lamporna i en timme ikväll mellan 20.30-21.30.
Gör som jag och miljoner andra människor, släck lampan ikväll :)

Är helt...

Stel i ryggen och nacken, inget mysigt. Nångång i maj eller efter sommaren, skall jag nog boka tid hos nån massör, i typ Centralbadet eller såg ett billigare ställe som låg på Östermalm som heter Spaparadiset tror jag. För jag är stel rätt så ofta, fast jag har en överrörlig rygg och då får man lätt värk och att det stelnar till.

Köpte...

En tröja inne på HM idag ^^
Jag köpte en grå tröja, fast det fanns inte på deras hemsida xD
Den var billig, kostar bara 99 :-

Sen kom jag och mamma hem och åt vårrullar, gott :) Nu vet jag inte riktigt vad jag skall hitta på. 
Har världens lust att åka och träna, fast jag har träningsvärk lite här och var, så bättre att vila och träna imorgon istället :)

God morgon :D

Vaknade strax före 9 idag. :) Trodde det var söndag i och med att jag var ledig igår. Så blev glad när jag kom på att det "bara" var lördag. Så jag har hunnit äta frukost och duschat. Nu ska jag klä på mig och föna håret, sedan vandra iväg till centrum med mamma. Har nästan blivit till en vana att gå ut till antingen centrum eller något annat ställe på lördagar xD Skriver mer senare, ha en bra lördag :)

Snart ska jag...

Ta och sova :) Såg att Socialdemokraterna hade valt en ny ledare nu, får hoppas han är bra då xD Har suttit och pratat med min kusin och Manuel på fb stora delar av kvällen :) Och Sandra på sms ^^ Får se om jag tränar imorgon eller ifall jag bara promenerar lite imorgon, kroppen måste ändå vila med så.
Just nu sitter jag och lyssnar på Heart - Alone, har gjort det hela kvällen typ xD

Ni får sova så gott allesammans :)

Shopping...

Köpte detta i centrum idag :)
Glitter - 199 :-
Skärp, Glitter - 99 :-

Heart - Alone...

Brukar aldrig gilla när tjejer sjunger, dock älskar jag denna låt :)


Ätit våfflor...

Åt bara två dock xD Mer än så blir för mycket för min del. Jordgubbarna äter jag nog imorgon istället :) Är inte så sugen just nu. Följde med min bror till centrum förut. Köpte ett skärp och en väska :) Visar senare ^^ Ska sätta mig i vardagsrummet och titta på Så ska det låta nu, sen väntar Smallville :D

Körde ett pass...

På gymmet idag igen :) Nästan samma som igår, fast denna gång så träna jag benen/rumpa också. ^^ Sen åkte jag och pappa till Maxi och handla, fy fan vad folk det var, fast inte så konstigt när det är löning. Idag är det våffeldagen med ;P Så då får man äta sånt. Sen köpte vi jordgubbar med :) Gott! Ska ni äta våfflor idag då? ^^

Mot...

Gymmet och träna :D

Morgon!

Vaknade för ett tag sedan, så skönt att bara få sova :) Somnade på superhumör igår med :D Manuel flyttar hem till Sverige på tisdag, så vi kanske ska ses i helgen :) Mys! Det är soligt ute, dock så är det kallt, eller bara 2,8 grader. Kanske ska åka in till stan idag, till Stadion och hämta ut min säsongsbiljett. Fast det beror på om syster hinner. ^^ Senare så blir det nog träning tillsammans med pappa :) Ska försöka lägga mest fokus på konditionsträning ett tag framöver, fast jag tycker det är tusen gånger roligare med styrka. Fast kommer såklart köra styrka med :D Annars blir det tråkigt ^^ Sen efter jag har fyllt 18, skall jag nog gå förbi gymgrossisten och köpa något protein/fettförbrännarpulver. Så det hjälper än också! ^^ Nä nu ska jag ta och klä på mig :) Ha en toppen fredag! :)


Skönt att inte...

Behöva ställa klockan imorgon :) Är som sagt ledig, för förskolan är stängd. Duscha förut och använda smultronbalsam, så mitt hår doftar gott :D Sen låg jag och titta på "Nu blåser vi Sverige" på tv6 play, den var bra ^^ Men orkar bara se två avsnitt, ser de andra två imorgon eller något. Börjar känna mig lite småtrött, så snart blir det nog till att sova. Fast det vet man aldrig om jag gör ändå xD Brukar kunna vara vaken i några timmar till då.
Ni får sova så gott! :)

Tränat!

Åh vad skönt! :D Började träna idag igen :) Nu jäklar ska jag inte bli sjuk! Körde 30 min på crosstrainern, sedan 11 min på rodmaskinen, skulle köra 1 km först hade jag tänkt, men körde 1,5 km istället :) Sen tränade jag bara magen, var rätt så trött i kroppen efter motionspassen så ^^ Imorgon blir det nog träning igen :D Nu jävlar skall jag köra på allvar igen :D Ska ta och äta lite vattenmelon nu :) Bara för att göra Elise avis ;)

Helg! :D

Nu börjar min helg :D Fan vad skönt att vara ledig imorgon :) Behövs! Ska nog ta tag i några skoluppgifter imorgon dock ^^ Igår kväll var jag på skit humör! Nu mår jag tusen gånger bättre :) Skönt, kanske för att jag har helg? Haha ^^ Idag var vi ute nästan hela dagen, skönt, fast det blåste kallt. Sen på eftermiddagen ville några pojkar spela fotboll med mig, åh så skoj! Älskar fotboll :D Bästa sporten! Nä nu ska jag ta och hitta på något annat! Skriver väl senare :)

God morgon...

Idag är sista dagen innan jag får helg :D Har ätit frukost och håller på och klä på mig. Pappa kom in för en stund sedan och frågade mig, "Ska du gå ut så där? Med det där rufsiga håret?" Haha, då började jag skratta ^^ Mår skit illa just nu, inget roligt alls :( Nä nu måste jag ta och skynda mig lite, så jag kan gå iväg till tåget sen xD

Har ätit...

Vattenmelon precis, gott :) Nu väntar en dusch, sedan ta det lugnt och sen sova! Imorgon är sista dagen på praktiken för denna vecka, för på fredag är förskolan stängd, vilket innebär att jag är ledig :) Skönt med långhelg!

Trött!

Är jätteseg just nu! Har lust att sova, men klockan är för lite för att kunna sova än xD Orkar inte tänka just nu på något att skriva xD

Sitter och äter...

Frukost xD Hoppas på att vädret blir lika varmt och fint som igår, för det var underbart :) Idag kommer min lärare förbi min praktikplats med ^^ Nä jag hinner inte direkt skriva, ska käka upp de sista tuggorna av mackan och sedan måste jag fixa mig innan jag sticker iväg! Ha en bra dag :)

Sitter och tittar...

På resor till London! Jag och min syster skall åka dit i höst :) För då har jag hunnit sommarjobbat och fått lön, så jag har råd med flyg, hotell och shopping så klart :D Åh ska bli så skoj! När jag tittar nu så kan jag och min syster förmodligen bara behöva lägga ut ca 3000 kr för flyg och hotell, är inte så farligt direkt :)

Hemma...

Kom hem för några minuter sedan. Träffade på Sule på väg hem också :D Skoj! Var ett tag sedan vi sågs. Hon bor i Farsta och där byter jag från pendeln till t-banan ^^ Imorgon skall min lärare komma på besök till förskolan. Så får se vad hon säger, min handledare kommer dock inte vara där, men det går nog bra ändå xD Får se om jag sticker iväg och tränar ikväll, min kropp känns rätt så seg, eller benen känns tunga, men då kanske det är bra att träna xD

Sprang runt när vi var ute på eftermiddagen i vårsolen (värmen) och lekte is och sol. Fast jag var is hela tiden och alla barnen var sol xD Haha ^^ Aja så länge de är nöjda så. Nej nu ska jag ta och äta något :) Ha det så bra!

Guten morgen!

Shit vad varmt det är ute :O Redan 7 grader i skuggan, känns lite för varmt med vinterjacka, men vårjackan kan bli för kall när jag jobbar ute med barnen xD Fast jag såg att det skulle bli 11 grader här i Stockholm idag, aja får se hur jag gör sen xD Har precis duschat och ätit frukost. Nu ska jag bara klä på mig kläderna, föna håret och borsta tänderna. Sedan är det dags att gå till tåget och ha ännu en dag med praktiken. Slutar 16.00 som vanligt. Är dock jättetrött känner jag, vill sova hela dagen om jag hade kunnat xD Nä nu börjar klockan bli mycket! Höres ikväll :)

Färdig...

Med tvättstugan :) Skönt! Nu har jag inte tvättstugan på två veckor tidigast :) Nu sitter jag och lyssnar på The click five - I take my chances. Den är bra :) Eller de flesta låtarna med The click five är bra :)
Om två veckor börjar Allsvenskan med :D Djurgården möter då gnagarsvinen. Då jävlar skall vi vinna :D Har säsongsbiljetter detta år med :) Imorgon väntar praktiken med och efter den funderar jag på att åka iväg och träna, men beror lite på hur jag mår, har inte varit helt frisk de senaste dagarna, blir väl så när jag jobbar med barn.
Vill egentligen titta klart på de sista fyra avsnitten som jag har kvar av Paradise hotel Danmark. Fast det skulle ta över 2 timmar och då skulle jag vara död imorgon, så får bli någon annan dag xD
Nu ska jag snart ta och scruba ansiktet, sen borsta tänder och sova :)
Sov så gott!

Tvättstuga...

Håller just nu på med tvättstugan, ska gå ner igen till halv. Sedan har vi den fram till 22. Segt! Hoppas vi blir klara lite innan i alla fall, för jag är supertrött xD
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2429374/neta?claim=fuvhfhwf2qb">Följ min blogg med bloglovin</a>

Hej!

Idag fick jag sommarjobb :D Vecka 27 - 31 jobbar jag på Taxi 020 :) Så början av juli till början av augusti, känns bra :D För då har jag en vecka ledigt innan jag börjar skolan igen :) Skönt, tidigare har jag haft så att jag har jobbat sista veckan innan skolan med. Ikväll väntar tvättstugan, precis som förra veckan, blä xD

21/3...

God morgon, jag är jättetrött och mår inte så himla bra. Har ont i mitt ben :S Sedan värker även huvudet och jag mår illa. Fast jag känner att jag måste gå till min praktik. Ikväll har jag tvättstugan igen, fy :( Hoppas jag mår bättre då, för jag är nästan alltid sjuk eller något liknande när jag har tvättstugan, mysko det där xD Denna vecka börjar jag 9 och slutar 16, hela veckan. Fast på fredagen är jag ledig :) Nice! Nu ska jag ta och klä på mig och såna saker, så jag slipper stressa ner till tåget som går om ca en halvtimme ^^ Ha det så bra :)

Mitt huvud värker...

Inget roligt :( Ska nog ta en tablett, borsta tänderna och sen börjar The walking dead :D Imorgon väntar en ny vecka på praktiken. På fredag är jag ledig :D För då har förskolan stängt, väldigt skönt att bara ha praktik fyra dagar, denna kommande vecka. För egentligen har vi studiedag i skolan med den dagen, så jag får den :)
Sov så gott :) Hoppas ni får en bra kommande vecka :D

Har...

Duschat :) Var väldigt skönt, efter att ha städat och gått på promenad till största del i helgen! :) Vi köpte en tvål med scrub i idag. Så nu är min hud jättelen med :) Ska nog ta och se på några avsnitt av Paradise hotel Danmark, har inte många kvar nu så! Sen vid 22.30 är det The walking dead! :D Åh älskar den serien, men idag är det nästsista avsnittet! :(

Fixat...

Klart mina shorts :) Behövde sy med symaskinen, men har inte orkat ta fram den, men idag så. :) De blev snygga tycker jag i alla fall :) Ett par leiv's jeans hade gått sönder nämligen, så då köpte jag lite nitar och ett litet rivjärn (för att få slitningar) och fixade ett par shorts av dem istället :)

Kär!

Måste köpa denna klänning sen när jag får pengar :)

Våren är...

Snart här :D Shit vad det är varmt ute :) När vi kom hem igen, så såg jag att det var 15 grader i solen :O Inte konstigt att jag tyckte det var varmt! Snön smälter rätt så fort nu, börjar se gräset lite här och var, trevligt! Nu ska jag nog ta och putsa mina fönster, för de ser inte så vackra ut :O
Fortfarande rätt så mycket snö kvar på gården dock :(

Nu ska jag...

Ut på en promenad i det fina vårvädret, solen skinner för fullt i Stockholm :) Underbart! ♥

God morgon...

Buhu, känner att jag har lite halsont :( Då får jag inte träna! Däremot så tror jag mamma vill gå till centrum vid 11 (de öppnar då) Sedan ville min syster titta på skor med vet jag, så blir väl några promenader, sen kan jag alltid köra lite styrka hemma :) Förhoppningsvis så mår jag bra imorgon, eller senare fram mot kvällen så jag kan gymma! :) Funtar på att köpa ett par vanliga pilotbrillor om jag hittar några snygga i centrum :) Mina har försvunnit :O För pilotsolglasögon passar mig bäst, än alla andra konstiga som det finns ;) Nu ska jag bädda sängen och klä på mig och allt sånt där! :)

Imorgon...

Måste jag verkligen komma iväg till gymmet! Har inte varit där på ett tag nu :( Bara för jag har varit småsjuk och haft mycket med praktiken och sånt. Borde ställa klockan på ringning, så jag kan vara där till 10 då de öppnar :) Skulle vara skönt att börja dagen med ett svettigt och tufft träningspass xD Sedan så måste jag palla mig iväg till gymmet efter jag kommit hem från praktiken! För jag älskar att träna, men motivationen är inte alltid på topp tyvärr. När jag väl kommer in i rutinen så kommer det dock gå tusen gånger lättare. Sen så har jag varit sjuk till största delen och inte velat träna pga det, men hoppas jag slipper det nu!
Nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket och sova :)

Besviken...

På månen! :O Var inte så stor som jag trodde den skulle vara, visst den var större än vanligt, men inte överdrivet stor xD Försökte ta kort med pappas systemkamera, men blev inget bra :( Dock så tyckte jag om denna bild som jag tog på ett träd, så är det lyktstolpens sken som gör bilden häftig enligt mig ^^

Färdig för idag...

Med städningen, eller i alla fall på några timmar. Finns inte så mycket direkt att göra mer än lite småsaker förmodligen xD
Fint igen :) Älskar min säng ♥

Pust...

Har hållt på och städat rummet för fullt. Är inte riktigt klar än, håller på och våttorkar lite här och var xD Sedan skall jag fixa till på skrivbordet. Fixade under sängen med, drog ut alla påsar som jag har där under och gick igenom dem och dammsög xD Musiken har spelats med! Allt blir lättare med musik xD Mamma håller på och gör en äppelkaka, åh den är så god :) Nä nu ska jag fortsätta städa höres! :)

Städa dags!

Vakna för en stund sedan och nu ska jag ta tag i städningen! Mitt rum ser hemskt ut xD Fast det är egentligen mest lite påsar som ligger lite här och var och kläder! Så det går nog rätt så fort. :) Fast funderar på att städa mitt rum noga idag, men får se om jag orkar ^^
Usch vad hemskt det ser ut xD

En vecka avklarad...

På praktiken, har jag bara tre veckor kvar. När jag kom hem så åt jag lite mellis, sedan la jag mig på soffan och tittade på The walking dead, spelade in avsnittet som gick i söndags. Sen så somnade jag på soffan, oj då xD Sedan var det dags för middag. Kunde dock inte äta så mycket, började må illa och fick jätteont i halsen?! :S Mysko det där alltså. Kul att Djurgården vann idag också :D Sista matchen som avgör då :) Heja DIF! ♥ Dock så är jag inte direkt någon hockeytjej, utan fotboll är min grej xD Ska bli skoj, snart drar Allsvenskan igång också :D

Fredag!

Vad skönt det skall bli med helg :) Åt frukost precis och snart är det dags att gå iväg till tåget. Idag ska jag inte direkt vara så länge på förskolan, utan sitta i ett kommunhus och lyssna mest hela dagen xD Tror jag ska få sluta vid 14.00 idag, lät så på min handledare, hade varit skönt! Nästa fredag är jag ledig, för då har förskolan stängt :) Långhelg ^^ Nej nu ska jag fixa mig! Ha en bra fredag :)
Såhär känner jag mig nästan just nu xD Vette tusan varför ^^

Längtar...

Efter våren. Få sätta på sig conversen och skinnjackan. Gå ut på promenader. Grilla osv. Åh, sommaren längtar jag också efter xD Värmen och att det är ljust. Även de vackra solnedgångarna på landet. Sen så längtar jag såklart efter april, Manuel flyttar hem till Sverige och jag fyller 18 :) Förmodligen så skall vi gå ut den 16 och äta middag ute på någon restaurang, med familjen, trevligt :) För den 15 är jag så upptagen ändå xD Först skola på förmiddagen, sedan hem och åka in till stan igen. Gå på Djurgården - danskarna (mff) Sedan ut på krogen med syskonen :) Trevligt ^^
Idag fick jag sitta och observera några pojkar när de byggde hus utav klossar, jag tyckte det gick bra. Var inte så svårt att skriva ner allting. Imorgon skall jag på en föreläsning i något kommunhus någonstans nära Kärrtorp tror jag. xD Kan väl kanske bli intressant att höra vad alla säger och hur det går till på såna saker. Sen tyckte jag min handledare sa att jag fick sluta 14 imorgon, skulle vara väldigt skönt :)

Huvudvärk...

Fy fan, har världens huvudvärk och det känns som jag skall spy snart. Tog en tablett för en stund sedan och jag hoppas verkligen att den hjälper. För annars blir det jobbigt på praktiken. Att ha huvudvärk tillsammans med småbarn ^^ Jag slutar 16 idag ^^ Nä nu skall jag klä på mig och föna håret, sen måste jag gå iväg till tåget.
Ha en bra dag :)

Sommarjobb...

Har sommarjobbat på Taxi 020 i tre somrar i rad. Detta lär bli mitt fjärde år. Hade gärna provat något annat. Men en som skulle höra av sig ringde inte och jag kan inte vänta för länge med att svara 020. Bättre att ha ett jobb och tjäna pengar. Dessa pengar kommer läggas på en resa till London med min syster och shopping där i höst :D Kommer bli så skoj! :D Har velat åka till London hur länge som helst nu! Och jag och min syster har alltid sagt när jag fyller 18 så sticker vi iväg :) Och det fyller jag ju detta år :) Jag hoppas min lön blir rätt så bra detta år, i och med att jag fyller just 18 och då skall man tjäna rätt så mycket! Så hoppas verkligen! Lär säkert jobba i fem veckor detta år med skulle jag gissa på. Fast jag hoppas på att få jobba rätt så mycket i och med att jag vill få ihop rätt så mycket pengar så jag kan åka xD Nä nu känner jag mig seg och trött... skall ta och sova om en liten stund!
Sov så sött :)


Min praktik...

Tyvärr så har jag hamnat på min sämsta praktikplats någonsin. Längtar efter att min coach skall komma på besök så jag kan säga allt som personalen gör. Barnen är hur söta som helst, men pedagogerna (ifall jag nu ens skall kalla de för de, för de beter sig långt ifrån pedagogiskt) de är hemska. Skriker på barnen osv. Jag kan inte riktigt skriva någonting om vad som händer i och med att det är tystnadsplikt. Jag trivs i alla fall inte med personalen. :(
Kom hem runt 5, då bakade jag och min syster kakor, som blev hur goda som helst, smakar som kladdkaka :D Fast i kexform ^^ Sen har jag inte direkt hunnit gjort så mycket idag xD

Måste ha varit...

Väldigt trött igår. Somna runt 21, vakna vid 00, gick på toa och fixa sängen och allt sånt. Sedan vakna jag runt halv fem och var pigg, fast lyckades somna om. Känner mig dock rätt så seg nu, säkert bara för jag har sovit i ca 10 timmar ^^ Idag börjar jag 9 och slutar 16. Min tredje dag redan ^^ Tiden brukar ofta gå rätt så fort, förutom sista dagarna, för då är jag så spänd på mitt betyg xD
Ha en bra dag :)

Hej!

Jag kom hem för en stund sedan. Hade som sagt stängning idag. Gick bra ^^ Tiden rusade iväg. Tyvärr så kan jag inte nämna något om min dag i och med att det är tystnadsplikt. Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och titta på Paradise hotel, har snart sett klart på den xD Har kanske 10 avsnitt kvar eller nått. ^^

God morgon...

Vakna för ett tag sedan, duschade och åt frukost. Idag börjar jag inte förrän vid 11. Skönt :) Fast slutar 17.30, så är väl hemma vid 18.30 eller något sånt. Hatar att ha mens, när jag väl somnade, så vakna jag av världens jävla värk! Skit! Hoppas det går bra idag när jag skall vara bland barnen, för de ville gärna sitta i mitt knä och såna saker, så jag hoppas att det går bra. Det var riktigt skönt med sovmorgon i alla fall, längtar inte efter då när jag skall vara med om en öppning, för då skall jag gå upp vid 5 eller nått. Fy fabian ^^ Juste vet ni vad?! :D Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 18 :D:D:D WIHO! Längtar :) Nä nu ska jag ta och fixa mig och sen gå iväg till tåget :) Ha en bra dag! :)

Skit...

När jag kommer ner till tvättstugan, så känner jag världens mensvärk! Länge sen jag hade såhär ont, fy fan i helvete. Ligger nu med en vetepåse på magen och ska trösta mig med saltiner ^^ Orkar inte skriva mer :) Gör det kanske senare ^^

Haft praktik...

Första dagen klar, av 18 eller nått, för jag är ledig den 25 mars, för då är förskolan stängd, sen den 8 april, ska vi tillbaka till skolan och ha yrkesdag. Snart är det dags att ha tvättstuga, fy bubblan vad tråkigt. Börjar 11.00 imorgon, ska vara med om en stängning vid 17.30, segt. ^^ Men lär väl gå bra ändå.

Nu sticker jag...

Iväg till min praktik, är skittrött, kunde inte somna igår :( Somna efter 01 någongång. Så jag har inte sovit så himla många timmar, i alla fall inte tillräckligt många. Har ingen aning när jag slutar idag, i och med att detta är första dagen på fyra veckors praktiken, skall bli riktigt skoj :) Ha det!

Imorgon...

Väntar fyra veckors praktik, på en förskola åldrarna 3-5 år :D Ska bli jätteroligt :) Slippa skolan ett tag och pyssla med det som jag ser fram emot att göra om några år! :) Ska snart ta och sova, börjar 9 imorgon ^^
Sov så gott :)

13/3...

Idag var jag och mamma till centrum. Köpte ett par hörlurar från Clas Ohlsson, inga märkvärdiga. De funkar bra ett tag i alla fall ^^ Sedan in på akademibokhandeln, där köpte jag en receptbok, på cupcakes och annat. Billig var den ^^

Scarlet Rose - Edguy

The moment when you held me tight 
won`t come back any more 
And at the end of that night 
you slammed the door 
My dream it died away 
just when I saw red 
And nothing but a memory 
is left inside my head 

Nothing is forever in life 
But a memory believe it`s true 
And when I gaze in the rain 
i`m crying just for you 

The scarlet rose has died 
Lost inside the night 
Left in my mind like a dream and full of pride 
The scarlet rose has died 

The one and only way to catch the 
beauty of a dawn 
Is to take a picture 
of the growing sun 

I got that experience 
no one could steal away 
One moment of your life is mine 
I remember day by day 

Nothing is forever in life 
But a memory believe it`s true 
And when I gaze in the rain 
i`m crying just for you

Irriterande!

Mina grannar är idioter! De spelar musik så jag vaknar, sedan håller på på och bankar för fullt varje dag. Så himla irriterande! Grannfejden nästan kanske? ;) Haha, nä... men seriöst de är jävligt jobbigt att höra musik dygnet runt, kunde de inte spela bra musik i såna fall. Än deras mentalsjukhus musik, låter seriöst som det, *Dunk dunk dunk* Har liksom ingen riktig melodi, blä! Aja, jag skall ta och klä på mig nu och borsta håret och sånt, sedan måste jag gå iväg till centrum och köpa hörlurar, har tappat bort mina :O Klarar mig inte utan musik!

Grattis 120 år!

År 1891
På Alberget 4A
I hjärtat av Stockholms stad
Där bildades vi...



Djurgården bildades för exakt 120 år sedan idag! 
GRATTIS!

Har varit...

På dop idag ^^ Kom hem för en stund sedan och åt middag, antar jag att det var i alla fall xD Känner mig rätt så seg och funderar på att titta på Paradise hotel, har kommit till avsnitt 35 eller nått, så halvvägs xD Sen ska jag väl se på finalen ikväll dock tror inte jag att Sverige kommer ha någon chans med någon av dessa låtar.

Hemskt det som händer...

Och då menar jag såklart jordbävningen i Japan, som ledde till en stor tsunami. Alltså det är hemskt, över 1000 människor har dött, ifall jag minns rätt. Just nu är efterskalvet i full gång. Vad håller på att hända med vår jord? Thailand, Pakistan, Haiti osv.

Glad och stolt!

Först så skrev vi idrottsprov idag, som jag tror gick bra :) Sedan var det lunch. Sedan hade vi lite omdömens snack, från ett projekt som kallas Brastad. Vi skulle planera aktiviteter och annat för att uppnå målen som står i läroplanen. Mina två lärare (barn och fritidsläraren och svenskläraren) var så nöjda med vår redovisning, som jag och en tjej i klassen hade hållt. Min svensklärare sa att hon hade lust att börja gråta för hon tyckte det var så bra! :D Sedan skulle de egentligen säga vad vi kunde tänka på till nästa gång. Då säger min svensklärare, aa alltså jag vet inte vad ni skulle göra, gå upp på en universitetsnivå i såna fall ^^ Sedan ställde de sig upp och applåderade. Jag fylldes med en sådan glädje då och att det kändes som att allt slit var till någon nytta, tror aldrig en lärare tidigare har applåderat för något har varit så bra. Så nu kan jag känna mig stolt och lugn innan jag går ut på praktiken på måndag, två mvg:n på senaste läxförhören och nu det bästa omdömet någonsin tror jag! :)

Har...

Varit i centrum, efter skolan. Köpte en dopgåva till Wilmer som skall döpas på lördag. Sedan lämnade jag tillbaka plånboken med, för den gillade jag inte, när korten inte fick plats. Blev jättesugen på chips och dipp, så köpte det med, så nu skall jag titta på paradise hotel och äta ^^ Orkar inte plugga, gör det senare, eller går upp imorgon bitti och fixar, är så trött just nu.

Guten morgen!

Vakna runt nio. Har duschat och ätit frukost. Min hals värker, blä! :( Skolan börjar 11.15 idag med svenska c. Sen har vi lite specialldag idag med vårt schema. Vi har fsf i bara en halvtimme, sen har vi samhällskunskap från 14.20 - 17.00, vi skall ha stadsvandring. ^^ Sen iväg till centrum med systeryster för att hitta en dopgåva. Skriver väl mer ikväll! Juste en sak, jag är pigg för en gångs skull! :D

Snart dags att...

Sova, ska bara se några till Paradise hotel avsnitt ^^ Börjar 11.15 imorgon, skönt, sovmorgon :) Detta är sista sovmorgonsveckan på fyra veckor, för nästa vecka börjar praktiken, ska vara på en förskola, åldrarna 3-5 år :D Det är den åldern som jag vill jobba med sen när jag är klar! :) Nä men nu skall jag fortsätta titta på Paradise hotel! :)
Sov gott allesammans!

Segt att...

Börja skriva på uppsatsen, har kommit på alla idéer kring uppgiften men orkar inte börja skriva. Får sätta på lite musik så kanske det går lättare. För det lär nog gå rätt så fort att skriva uppsatsen egentligen, max en timme skulle jag gissa på. Imorgon ska vi ut på stadsvandring med. Vår grupp fick regeringen och skall prata om vad de gör osv. Så måste plugga in det som jag skall säga med. På fredag har vi prov i idrott och hälsa b, iskunskap. Så måste plugga på det imorgon. Nä nu skall jag sätta igång med att skriva så jag blir klar någongång och kan börja titta på Paradise hotel och fixa med mina shorts ;)

Har...

Haft idrottsdag idag, var mest massage och lite skattyoga. Sen åkte jag hem för att sedan åka iväg till Hammarbykaj och äta thaimat, vidare till Bromma och köpte rätt så mycket fiskar. Än så länge så ligger de bara i påsar, ska ha ut de om en timme eller nått ca. Måste träna på en redovisning och börja skriva på en uppsats som skall in imorgon ^^ Lite stressigt men det skall nog gå! Om jag hinner skall jag fixa mer på mina shorts med, gjorde skit ont i fingrarna att böja på själva piggarna på nitarna. Skriver väl mer senare, ha det!

Hemma...

Hade nästan skrivit klart ett helt inlägg, då hänger sig min dator. Ångest! Kom hem för en halvtimme sen. Är trött! Köpte nitar idag på Blue fox. Egentligen skall man få 100 stycken för 100 kr, men jag fick 167, de orkade inte räkna dem, snällt! :) Så nu skall jag dekorera mina shorts :) Gick in på hm divided med och där hade de min kära kjol! Överlycklig! :) Orkar inte skriva något nu direkt, är så trött och irriterad över att min dator gjorde som den gjorde xD
Sov så gott :) Imorgon har jag idrottsdag föresten, då skall jag ha skrattyoga xD

Wiho, det är tisdag...

Haha ^^ Eller det är den internationella kvinnodagen, idag med ^^ Och fettisdagen? om jag inte minns helt fel. Vid kvart i elva skall jag börja gå mot tåget, skolan börjar halv ett. Så innan dess skall jag och Sandra äta. Sen har vi två långa lektioner. Iväg och äta middag och sen mot Dramaten och se på teater med klassen, boring! Eller jag vill hem och sova, vaknade upp med en äcklig huvudvärk, tog en tablett och det värsta är över, men känner fortfarande att den är kvar och det blir knappast bättre av att grannarna håller på att banka och ha en lång skoldag xD Ni får ha en bra dag :)

Bläää!

Är sjukt trött och skolan var seg idag ^^ Kom hem och åt middag precis ^^ Nu har jag äckligt ont i nacken, inte snällt inte! Imorgon kommer det vara ännu segare, för då skall vi iväg på teater klockan 18.30 till ca 21.00, så kommer komma hem efter 22 nångång, ännu jobbigare! Nä jag skriver mer senare ^^

Lagom trött...

Och seg idag, huvudvärken kryper sakta fram, helvete! ^^ Jag har duschat och ätit frukost, så nu skall jag ta och klä på mig och föna håret och sånt. Sen gå till tåget och åka in till min skola på Kungsholmen :) Slutar 17.00 idag, segt! Fast skönare att börja sent efter lovet, än att gå upp före 6 på morgonen xD Nä nu hinner jag inte skriva mer, ha en bra dag!

Okej då...

Ett avsnitt till ;) Måste se vem som åker ut ^^ Sen skall jag stänga av och sova :)

Toppen lov...

Mitt lov har varit så mysigt och skönt! Inget stress eller någonting och att få ha varit med Manuel på ett vackert fjäll :) Underbart! Men imorgon/idag börjar skolan igen, har eftermiddagsvecka :) Sen väntar praktiken i fyra veckor. Ligger och tittar på paradise hotel, har ofta tänkt för mig själv... aa detta är sista avsnittet, men så har det inte blivit ^^ Men detta måste bli sista, så jag orkar med skolan imorgon :)
Ni får sova så gott allesammans :)

Tankar...

Hela tiden så får jag frågan "Är ni tillsammans än?" Alltså jag och Manuel. Nu kan jag säga, nej det är vi inte. Dock så gillar vi båda varandra, men vi har bara träffas två gånger, så vi behöver inte stressa med att bli tillsammans, det kommer när det kommer (om det kommer, men det hoppas jag på) Visst vi beter oss nästan som om vi är det och jag kommer vara världens lyckligaste ifall vi skulle bli det. Manuel flyttar hem i början på april, då kan vi ses mycket oftare, så då får vi väl se vad som händer.
Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge :)

Linne beställt...

Detta linne har jag beställt från Sweden rock, så snygg! Tycker jag i alla fall :)
349 :- dock så var det lång leverans tid, bara för den inte fanns i lagret :O Taskigt! Men jag överlever nog ^^

Sitter och tittar...

På Paradise Hotel Danmark ^^ Den gick tydligen i somras :O Så jag ser den på tv6 play ^^ Danmarks är tusen gånger bättre än Sveriges. Dock så låter det ju förjävligt när de pratar ;) Så min kväll lär nog mest bara gå ut på att sitta och titta på det, ligger på avsnitt 5 eller 6, av typ 64 eller nått xD
Sen så beställde min syster en jacka ifrån Sweden rock, så då beställde jag ett linne samtidigt med, som jag har velat ha ett tag, men visar den senare :)

Home...

Köpte ett linne inne på hm, men bara ett helt vanligt blått, så orkar inte ta bild på den xD Sen köpte jag en plånbok, men den var inte så bra märkte jag när jag kom hem. Får inte alla kort, cp skit. Så får väl lämna tillbaka den imorgon eller nått. Annars var den fin ^^ För jag behöver verkligen en ny plånbok, för min går inte att stänga så fort jag har lite mynt i den ^^ Illa alltså. Sen bakade jag scones när jag kom hem xD Gott. Äh, jag orkar inte skriva just nu xD

Mot...

Centrum skall jag vandra med mamma! Skriver mer senare :)

Idag...

Så tog vi en taxi bort till Vendelsö och firade pappas vän (min förra chef) på sin 50 års dag. Var mest bara taxifolk där om jag fatta det hela rätt. Så kände inte direkt så många xD Sen vid 20.00 tog vi en taxi tillbaka hem. Då satte vi oss och spelade Rapakalja. Fast sen började mamma och bror bråka, så då slutade vi spela tråkigt nog. För jag sitter och garvar hela spelet igenom xD Jävla piss att aik gick till slutspel med, men ut skall de på direkten :D Ska snart ta och sova ^^

Ni får sova så gott :)

Namnam...

Åt precis skumtomtar xD De sålde en stor kartong för bara 40 spänn på maxi med tomtar :) Färska som tusan var de med :) Gott ^^ Jag och föräldrarna skall snart åka iväg till min föredetta chef, han fyller 50 idag ^^ Så vi lär väl vara där i några timmar i alla fall. Sen blir det väl melodifestivalen, även fast det suger sen på kvällen xD Nästa helg skall jag på dop, då döps lilla Wilmer. Min brors bästakompis barn. ^^ Ni får ha en bra lördag :)

5/3

Solen skiner ute :) Och plus grader är det med! Skönt, försvinn dumma snö ;) Usch snart börjar skolan igen :( På tisdag så skall vi på teater, på dramaten, vid halv sju på kvällen, segt! Kommer jag komma hem sent. Sen på onsdagen är det idrottsdag, då har jag skrattyoga xD Nä nu skall jag ta och duscha. ^^ Sen måste jag äta frukost antar jag, höres!

Tittar på...

Cheaters, fy fabian för människor som är otrogna! Men töntigt med såna program xD Men kan bara tänka mig hur det måste kännas för personen var flick/pojkvän är otrogen. Ska snart ta och sova med, är trött! :)
Sov så gott! :)

Äntligen!

Börjar Smallville igen :D Sista säsongen nu! :( ♥

Pust ;)

Först var jag och pappa iväg och tränade ^^ Körde kondis och ben. Sen gick vi in och handlade lite växter och ny sten till mitt akvarium. Sen iväg till maxi och handlade. Kom hem och gjorde rent akvariet. Så nu är det fint igen :D Ibörjan på nästa vecka så skall vi köpa mer firrar. ^^ Ikväll skall jag se på Smallville som äntligen börjar :D Och äta räkor till middag :) Namnam!

Fixa och dona...

Jag och min pappa skall snart börja städa akvariet. Fy vad tråkigt ^^ Jag har lust att gå till centrum med och bara titta runt lite grann ^^ Men vi får se hur det blir med det! Känner mig fortfarande rätt så seg, kommer nog inte vakna till helt idag xD
Helt ofixad xD Men vafan, skall städa så då orkar jag inte! ;)

God morgon...

Eller nått! Känner mig rätt så seg idag. Har ont i halsen. Inget mysigt :( Ryggen är alldeles stel. Kanske sov konstigt eller nått. Nu skall jag ta och äta frukost! Höres! ^^

RSS 2.0