Mot stan...

Ska gå till tåget om en halvtimme och det är världens vår väder ute! :D 10 grader, åh! Skinnjacka och Converse blir det idag. :) Converse är typ de bästa dojorna som finns, har 6 olika par tror jag. xD Men vill ha fler. Jag ska försöka hitta några tröjor i stan, eller skulle bli glad om jag fann en i alla fall, börjar tycka det känns lite fattigt bland mina tröjor, när jag var yngre gick jag mest i bandtröjor som är för killar egentligen, men det gör jag inte direkt längre, ska göra tubtoppar av några när jag orkar.
Haha ser arg ut. xD Men det är jag inte, idag är jag bara WOHO! :D

Halloj!

Fy fan vad det är segt att David är i NY. Känns konstigt att man inte kan sms när man vill eller ses, han kommer hem på fredag dock, då ska vi ha en myskväll! :D Igår så hade jag inget att göra riktigt, så jag bestämde mig för att storstäda den ena toan, det tog rätt så lång tid, tvättade rent väggarna med nämligen. Idag funtar jag på att ta tag i nästa toalett, har tänkt att städa lägenheten fin tills mamma och pappa kommer hem från Thailand. De kommer nästa lördag, tror jag. xD Samtidigt som lägenheten blir fin så får jag träning med. :D Perfekt. Ikväll har jag yoga med som jag skall iväg på. Imorgon ska jag träffa min bästavän Andrea, vi ska in till stan och shoppa! Ska bli så skoj att få umgås en dag med varandra. :)

AHHHH!!!

Min mössa har kommit! :D Alltså min studentmössa! :)
Nu vill jag ha 12 juni! Strålande sol och en härlig dag! :)

Glas...

Förra helgen lyckades jag förstöra ett av Davids glas, denna gång vaknade vi vid halv sju på morgonen av att ett annat glas flyger i golvet, han hade lyckats kasta sin kudde på glaset som stod på golvet i sömnen. Shit vad det lät! Tyckte det lät som om glaset gick sönder, men det klarade sig i alla fall. ^^ Haha men jag var inte beredd att vakna på det sättet. xD

19/2

Moi! Jag har varit med David hela helgen, eller aa i fredags var jag med vänner med och spelade biljard, tråkigt nog så blev en kompis bestulen på sin telefon på tuben och vi kom på det precis när idioten klev av. Så några valde att åka hem medan vi andra drog till Biljardpalatset. Jag lyckades skjuta klottet i lampan. xD Igår var jag och David här och grannen ovanför tycker det är helt okej att ha en nattklubb hemma typ, vårt golv vibberade till och med, jag gick upp och sa åt honom, men det hjälpte inte, åh orkar inte med dem! Så kvart över 12 bestämmer sig jag och David för att åka hem till honom. Där var det i alla fall tyst! :D Så jag somnade på soffan det första jag gjorde. xD Sen åkte vi samma buss idag, jag skulle hem och han iväg och jobba. Har tvättstugan just nu, men väntar på maskinerna skall bli klara.
Jag är jättesugen på jordgubbar! :O

Tralalalala...

Sitter och lyssnar på The All-American Rejects! ;D De är awesome, bara så ni vet. ^^ Idag var jag till doktorn och fick en pensionärsskena till handleden. xD Får hoppas på att den hjälper, hon tyckte dock att jag hade ont på ett väldigt ovanligt ställe och visste inte riktigt vad det skulle kunna vara, möjligtvis en överansträning sa hon, så ska tillbaka i mars och se om skenan har hjälpt något. Jag skall alltså undvika att använda höger hand, haha det är svårt det alltså, jag gör det mesta med höger så. Nu på kvällen har jag pluggat lite samhällskunskap, skriver om trafficking, ska jämföra Sverige och Finland. Jag tycker det är sjukt hur lite trafficking (människohandel) uppmärksammas här i Sverige, är ändå den tredje största internationella brottsligheten i världen. (Efter droghandeln och vapensmugling). Det är i alla fall intressant att läsa om, även om det är ett riktigt tungt ämne. Imorgon har jag en skön skoldag, har bara religion, sedan får jag åka hem. På eftermiddagen/kvällen kommer sedan kompisar hit och min pojke, så skall vi äta middag och sedan dra ut och spela biljard, riktigt skoj kommer det bli! :D
Nej dags att sova kanske, sov så gott! :)

Fullt upp...

Med städning idag! Först var jag till skolan, när jag kom hem så somnade jag och sov ett tag. xD Vaknar och bestämmer mig för att städa mitt rum ordentligt, jag fick mig allt ett riktigt träningspass. Gick igenom Connys gamla kläder, så nu går det att öppna min dörr helt :D Hans kläder har fått stå där ett bra tag. Sedan drog jag ut sängen och dammsög, under sängen, under skrivbordet och vid alla sladdar man har där. xD Lyfte på massa tyngder osv. Nu har jag mest småplock kvar, men tror inte att jag orkar det ikväll. Borde ändå sova snart.
Igår var det ju alla hjärtans dag, jag firar dock inte den dagen tycker man skall vissa kärlek och uppskattning varje dag. :) Men var först på yoga, sedan åkte jag hem till mitt hjärta. :) Riktigt mysigt, jag hade bakat muffins för att ändå ge någonting, de blev goda. ;D
Så såg dem ut. :) Sedan sa han "Älskar dig" igår till mig, så jag har gått runt och svävat på molnen nu ett tag. :D Jag är så himla lycklig, han är verkligen den bästa, vill inte ha någon annan. Jag älskar dig David! ♥
Imorgon har jag yoga igen, för den är inställd nästa vecka på tisdagen, så därför får jag gå imorgon istället. Fast allra först på morgonen skall jag till arbetsterapeuten imorgon, de skall hjälpa mig med min handled. Har dock inte världens koll på vad en sådan gör, men det blir nog bra. xD Tror jag skall få en handledsskena, eller det var vad doktorn trodde.
På fredag ska jag och en massa andra ut på biljardkväll. :D Jag hoppas på att jag vinner! ;)

Nej nu har jag inte tid att skriva mer, borde gå och lägga mig, så jag inte är helt död imorgon! :D

Jättetrött...

Jag ska nog snart ta och sova, låg och läste några kapitel ur en bok som vi har i skolan, Rävungen heter den, väldigt bra bok må jag säga. Bara det att jag var så trött så jag råkade somna en stund med. Hade en lugn dag i skolan idag, först var det diskussioner kring internet, sex och samlevnad skall vi börja med i hälsopedagogiken, sedan var det lunch, engelska b, satt och skrev på mitt hyllningstal och efter det hade vi ledarskap och skulle skriva en uppgift som var lite suddig, vår lärare var sjuk nämligen, antar jag. Sedan kom jag hem och åkte iväg till Maxi med min bror. Kom hem och åt middag, läste somnade och läste. xD Det är de jag har hunnit med idag typ. Imorgon börjar jag klockan 8, inte mysigt inte. För då behöver jag gå upp vid 05.45 imorgon. Har velat hugga av min handled idag med, har haft jätteont i den idag, i helgen har den inte gjort allt för ont, men idag, aj! Hoppas det blir bättre när jag ska till läkaren på torsdag, ifall hon kan hitta något fel.
Nej sängen nu snart, sov så gott! :)

Bråttom...

Iväg till tåget nu och åka till skolan!

Falling slowly...

Jag sjunger inte så värst bra, men tycker det är roligt i alla fall! ;D

4 månader...

Kvar till studenten idag! :D Åh vad tiden går fort, känns som jag precis började på barn och fritidsprogrammet på JENSEN och snart står jag där med klassen i rålis och springer ut. Sedan blir det flak, hem och ha mottagning och sedan festa!
Såhär ser min studentklänning ut! :)

Haft...

En mysig helg med min pojk. ^^ Vi var med varandra från fredag kväll till idag på morgonen, då han åkte iväg och jobbade. Igår åkte vi iväg till Vegabaren och käkade middag, åh det är så gott där! :D Sveriges första hambugar bar. Idag var jag en sväng till centrum, tittade runt lite grann efter något att ha under min studentklänning, för den var genomskinlig, så skall köpa någon underklänning, men ska ta med klänningen nästa gång och prova med den. På eftermiddagen drog jag iväg till min syster och gosade med hamstrarna. :)

Nu drar jag...

Iväg till Brandbergen, till min sötis! :D Jag vill se på Lost, vi har bara tre avsnitt kvar av sista säsongen nu! :D Hoppas han också vill det, men man vet aldrig.

I skolan...

Väntar på först lektion! :)

Nu i skrivandet stund...

Håller jag på och borstar tänderna. Var uppe vid 7 första gången, åt frukost med sötisen och sådana saker, sedan gick han iväg på visningen. Jag valde dock att sova en stund till, ska ta tåget som går vid halv. Ska möta Maria och äta lunch. :) Sedan börjar min sam b lektion vid halv ett, efter det har jag religion, sedan får jag gå hem! :D
Nej nu börjar jag få bråttom! :) Ha en bra dag!

Jag må ha varit...

Hemma från skolan idag, men snart kommer min sötis hit! ♥ För jag har nog ändå tänkt att gå till skolan imorgon så, mår helt okej. Han ska på visning imorgon i närheten där jag bor imorgon med, så då blir det närmare att vara här. Inte för han bor långt bort nu heller för den delen, men då skulle vi bo typ 7 min promand ifrån varandra. xD

Lite bättre...

Tror jag nog att jag mår nu, men är fortfarande riktigt seg och min näsa är inte min vän. xD Nässpray skulle säkert hjälpa, men det är bland det värsta jag vet, svider jättemycket då. Har lämnat in skolarbetet nu och suttit och fixat lite på mitt projektarbete.
Jag vill bli frisk så jag kan börja träna igen!

Fortfarande...

Sjuk, blä på det, men börjar känna mig lite bättre. Ska snart ta och gå och duscha, så mår jag förhoppningsvis bättre efter det. Har en konstant huvudvärk med, jätteirriterande. Sedan måste jag plugga, ska lämna in en uppsats ikväll.

Sjuk...

Blä så segt att vara sjuk, men har tagit och sovit rätt så länge, vilket jag behövde. Nu har jag plugg jag måste ta tag i, hälsopedagogik, vi har fått i uppgift att besvara "Var är hälsa?" Inte allt för svårt tycker jag.
Har ingen lust att ta någon bild just nu, så slänger in en från igår istället! :)

Usch...

Min förkylning är ingen vidare rolig. Tror inte jag kommer sova något vidare i natt, för går knappt att andas med näsan och gillar inte andas med munnen när jag ska sova. Jag känner mig dock jättetrött just nu, så ska snart ta och lägga mig i sängen i alla fall. Imorgon har vi idrottsdag, jag valde vandring i Hellasgården, men om jag mår lika dåligt imorgon så lär jag vara hemma istället, har ingen lust att gå då, men hoppas såklart på att jag mår bra. Jag var i alla fall iväg på yogan ikväll, tog en treo innan jag åkte så mådde rätt så bra då.
Ser lite seg ut med. xD Men nu ska jag lägga mig i sängen och kanske glo på tv innan jag somnar eller något sådant.
Sov så sött! :)

Mot...

Skolan då! Ska ta tåget vid halv två, så snart dags att börja klä på sig och gå ut i kylan. Min förkylning har bara blivit värrre, hostar massa, ont i halsen och snorig! Låg och sov i en och en halvtimme, fast vaknade lite då och då, men det var varmt och skönt under täcket, så hade gärna legat kvar. Sedan gjorde jag iordning en god tomatsoppa, det är gott och går jättefort att tillaga. :) Har receptet bland mina andra recept som ni hittar vid sidan.
Jag hoppas att min förkylning blir bättre nu så jag inte missar yogan ikväll, för det skulle inte vara något vidare!
Ha en trevlig dag! ♥

Hej...

Kom precis hem från min kära pojk. ♥ Var ute igår kväll, för min bror fyllde år och idag börjar jag inte förrän halv tre, har bara programrådsmöte. Väldigt skönt, så funderar på att gå och sova en liten stund, har inte sovit så mycket i natt och ska ändå klara av att sitta och diskutera massa saker senare på mötet. Ikväll har jag yoga med! :D Wiho, det är så skönt.
Vad ska ni göra idag? :)

God morgon...

Har varit vaken en liten stund nu, vaknade före klockan. Imorse var jag uppe vid tjugo i sex och sjöng för min bror tillsammans med föräldrarna. Hade jätteont i halsen då dock. xD Förkylningen är som värst på morgonen. Sedan har jag drömt mardrömmar om min student igen, gör det rätt så ofta känns det som. Denna gång visste jag inte heller vilken tid utspringet var och jag hade inte hunnit köpa alla grejer som jag ska ha på mig. xD Klänningen är i alla fall fixad och mössan, så jag har det viktigaste. ;) Nu måste jag gå och duscha, sedan ska jag åka in till Skanstull och möta Maria, Sophia och Sandra. Vi ska äta lunch, sedan blir det en tripp till skolan, har bara engelska b i 70 min, sedan hem och träffa syster.
Mina ögon är fortfarande trötta. xD

Nu har vi nog funnit rätt...

Detta ställe är ett lyxhotell som faktiskt var billigare än Vings hotell! :) Jag klagar inte på detta ställe i alla fall, var riktigt fint och vi lär få en riktigt skönt semester här! ;D Green betyder att EU har gett vattnet vid stranden grönflagg (att det är en bra miljö i vattnet alltså att det är rent osv.)  Det enda tråkiga är att vi missar midsommar i sådana fall. :( Det är den viktigaste traditionen för min del, då är man på landet med släkten och äter gott och njuter av svensk sommar, men lär nog inte tycka synd om mig själv när jag väl är där. ^^

Sitter och tittar på...

Resor till Grekland... men det är riktigt svårt att bestämma sig vart man vill bo. Ska förmodligen åka dit med David, men vi vill att det ska vara fint, men då kostar det ju lite grann med. Sedan vill jag ha det nära till havet och han vill ha internet på hotellet. xD Jobbmänniska. ^^
Första hotellet som är min favorit, Ocean Beach Club på ön Kreta, här var jag när jag var två år gammal.
Hotell nummer två: Grecotel Kalliston, ligger på Kreta detta med. (Detta är dock alldeles för dyrt för min del) :)
Hotell nummer tre: Carda Beach Hotel som ligger på ön Kos
Alla bilder är tagna ifrån Ving, där jag sitter och tittar efter resa så. :)

En hel helg...

Tillsammans med mitt hjärta! ♥ Åkte till David i fredags, sedan kom jag hem nu för en timme sedan typ. Igår var vi till min syster på tv-spelskväll och jag vann några matcher! ;D Sedan gosade jag med min hamster. På eftermiddagen igår fick jag också ett sms från en av mina ex, där han skrev, "Tänker på dig :(" blev bara arg av smset och valde att inte svara. Men när man väl har valt bort något så saknar man det oftast, han får skylla sig själv. Jag har min fina och vill inte ha någon annan.
Där ville min hamster sova igår, men nej då fick han släppas in i buren sen igen!
Imorgon fyller min bror 23, då ska vi ut och fira honom, jag börjar ändå halv tre på tisdag så då kan jag festa på måndagen.

RSS 2.0