Var i skolan...

I en timme idag. Sedan fick jag åka till vårdcentralen med min handled, där skickade de mig vidare till röntgen, så fick åka till närsjukhuset. Doktorn ringde mig sedan på eftermiddagen och sa att man inte kunde se något fel på bilderna, så har blivit skickad vidare till en specialist. Får se när jag får tid dit dock.
Mitt hår känns väldigt lent just nu, hade en hårinpackning i förut när jag duschade! :D
Yogan blir framflyttad idag med till torsdag istället, tråkigt, jag som ville köra idag! xD

1,1 mil...

Idag blev det en km mer på cykeln på gymmet! ;D Sedan blev det rygg och mage, strecthing med såklart! :) Efter träningen åkte jag och mamma till Maxi och handlade lite grann, åt middag och somnade. xD Ska väl snart ta och prova att gå och lägga mig, men det kommer nog inte gå allt för bra. Börjar 09.35 imorgon i alla fall, det är skönt det! :D
Sov gott sen! :)

En mil...

Var på gymmet idag och körde en mil på cykel, sedan blev det benträning och lite från det som vi gör på yogan, stå på huvudet bland annat. :) Vågar inte riktigt köra armar och sådant än, där jag behöver använda mycket styrka i just handlederna, min handled är fortfarande dålig. Nu får jag hoppas på att jag inte blir sjuk denna gång, för att jag har tränat, känns som jag blir sjuk så fort jag börjar, men borde ha lite skydd ifrån yogan nu. ^^

25/1

Hejsan på er! Har precis käkat en jättegod apelsin! :D Haha, imorgon börjar jag halv ett, riktigt skönt. :) Har så hela veckan förutom måndagen då jag har heldag och när jag har eftermiddagsvecka så att säga. Skoldagen gick väldigt fort idag och sista lektionen hade vi ingen lärare utan fick arbeta själva, men då kunde man passa på att skratta rätt så mycket med. xD Hann ändå klart med det som jag skulle göra så. Imorgon har jag redovisning om "Rätten till bistånd." Får hoppas på att det går bra. Igår hade jag yoga med, till och med krigarpositionerna börjar känna rätt så lätta nu. Yay! Sedan spenderades kvällen/natten hos mitt hjärta! :) ♥ Är jättelycklig! :D


Sorry för...

Att jag inte har skrivit, var sjuk förut, sen har jag haft skola och fullt upp med annat. Jag kan i alla fall meddela att jag fick MVG i alla kurser som tog slut nu. :D Förra helgen var jag hos Linda och såg på Smurfarna, yay! Nu är det gjort, vi skulle egentligen ha sett den på bio förut när den kom ut, men hände så mycket annat då, så hann aldrig. I fredags var jag ledig, då var det begravning för pappas mormor. Begravningen var jättefin och väldigt känslosam. På kvällen åkte jag sedan hem till mitt hjärta, vi såg på film. Sedan igår så var vi på IKEA och David köpte en ny säng. Väldigt skönt, innan har han haft en 90 säng. xD Nu är det i alla fall 160 säng! :D Sedan åkte vi hem till mig och hade en trevlig kväll med familjen, middag och spelande. Idag följde jag med David till tåget, han skulle iväg och jobba. Sedan gick jag till centrum, kom hem med huvudvärk och gick och la mig. Åkte iväg till Maxi och handlade taco grejer, fixade middag. Jättegott var det med tacos. :) Har pluggat med, för imorgon är det dags för redovisningarna av barnyogan i ledarskapskursen. Måste få in texten i huvudet, positionerna är inte svåra, speciellt inte för mig som går på yoga, så förhoppningsvis så sitter texten helt imorgon. Nu funtar jag på att ta och städa på mitt rum, ser förjävligt ut här inne! :O Inte okej! xD

Nu drar jag...

Iväg på yoga! Är jättetrött dock, skolan började idag och gick upp vid 10, åkte hemifrån vid halv tolv. Hade lektion klockan halv ett. Sam b, hade bara mitterminsomdömme, sedan hade jag historia, fick göra mitt prov tidigare. Så hade skola i en timme, jättevärt. xD Imorgon blir nog en lika onödig dag, då har jag drama och ska typ bara lyssna på att jag har fått mvg i kursen.

Plugg, plugg, plugg...

Har hållit på och pluggat idag, skrivit klart loggboken till projektarbetet, fixat min film rec. som skulle ha varit klar innan lovet. xD Nu ska jag snart börja plugga på mitt prov som jag har imorgon i historia, källkritik. Om jag får minst vg på denna så har jag mvg i kursen! :D Dock tycker jag det är tråkigt att historian tar slut nu på fredag, men får väl glädja mig åt att då börjar religionen sen veckan efter, världens lättaste ämne tycker jag.
Jag har ingen lust alls att börja skolan imorgon, tur att vi har eftermiddag, så jag börjar inte förrän halv ett imorgon. :) Annars vet jag inte hur jag skulle lyckas ta mig upp ur sängen imorgon. xD

Grattis...

Juniorerna till guldet! :D Sverige har fortfarande en ljus framtid inom hockeyn. Sedan var det skönt att en Djurgårdare fick avgöra matchen. :)

Idag...

Ska jag, Andrea och David se premiären av The Darkest Hour! Får hoppas på att den är bra. :) Vi ska se den på Söder. Är även en svensk med i filmen, Joel Kinnaman, som är med i Snabba Cash, jättedålig film var det dock. xD

Har precis...

Gjort en kopp med varm choklad och lyxade till den med lite grädde till och med!

1 mil...

Körde jag idag på motionscykeln! ;D Haha jag hade tänkt att börja försiktigt, det vet jag inte riktigt vad det är. xD Körde ben sen efter det, hade gärna tränat armar istället, men min handled gör fortfarande ont, så kommer inte riktigt kunna göra något, förmodligen bara göra den värre då!
Nu ska jag gå och duscha. :)

5/1

Snart ska jag iväg till gymmet och träna! :D Jag håller tummarna på att jag klarar mig från alla dessa förkylningar och allt som hade jag hade förra året, så jag faktiskt kan träna. På tisdag börjar yogan igen med! :) Skoj det. Fast jag och min bror kommer köra rep. från förra terminen, för min syster ville också börja nu, så då kör vi med henne, fast nivå 1-2 är jobbigt med, men hade kunnat välja att gå upp till nivå 2. xD Får jag göra nästa gång eller nått!
Nu jäklar, nu skall jag köra. xD

Förlängt...

Mitt gymkort hos SATS. :) Hoppas bara på att jag skall hålla mig frisk detta år! Igår så var jag med Andrea, vi solade, haha i fem minuter. xD Har aldrig gjort det innan, men det var varmt och skönt. Sedan åt vi på Taco Bar. Gick runt lite i butiker, åkte in till stan. Vi hade tänkt att gå på bio, men det mesta var utsålt, eller bara tråkiga saker. Vi ska på bio på fredag istället, då en film har premiär. :) Då följer David med också. Åkte till honom sen på kvällen med och sov över, så gick upp tidigt imorse och åkte sen hem, låg i sängen men kunde inte somna?! :O Hade inte sovit många timmar alls, men somnade tillslut. xD Hade tvättstugan sen på kvällen med mamma, det var lite segt dock. Fast tvätta är typ alltid segt.

Sov gott...

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen, kanske glo lite på tv innan jag somnar, fast jag är rätt så trött redan nu dock.
Sov så sött!

Agneta goes...

Pro gamer ;) Haha jag ska spela lite The sims 3 nu hade jag tänkt, har alltid gillat att spela sims, men det går i perioder och brukar inte ha allt för långa perioder, men detta spel är jag grym på i alla fall. ;)

Nytt år... ny vecka...

Detta år har jag inte direkt något löfte. Har inte kommit på något bra eller aa det skulle kunna vara att ha det så jäkla kul på min studentdag, men det vet jag nog redan att jag kommer ha. xD Om mindre än ett halvår tar jag studenten. Snart fem månader kvar. Om ett år börjar jag min andra termin av sju på uni/högskolan, har inte bestämt mig än. Jag är redan nervig inför högskolestudier, är inte som på gymnasiet, men jag är duktig i skolan, så förhoppningsvis så skall jag ha motivationen i 4 år till. Ska iväg till min syster idag har jag tänkt med, göra rent hos hamstrarna och gosa lite med min lilla plutt. :)

Nyår...

Först åt jag middag hemma tillsammans med familjen och systers kille. Hummer, oxfilé och potatisgratäng! :D Åh vad gott det är, sånt skulle jag kunna äta varje dag typ. ;) Sedan skulle vi vidare till Linda vid Globen, 7e våningen, med världens utsikt! :D Möte upp min sötis vid stationen med. Hos Linda spelade vi ölspelet och två vattenfall på raken var inte mysigt skall ni veta. xD Raketerna var överallt på himlen i stan vid tolv slaget, riktigt fint och nyårskyss till mitt hjärta! :) På natten började jag dock må rätt så dåligt, ont i huvudet och bihålerna, så jag och David åkte hem till honom, stannade vid grillen och köpte med mat, haha xD Vi somnade väl runt halv sex eller nått och sov fram till kvart i två!
Jag fortsätter att dricka Pommac! ;) Gillar inte skumpa.
En glad bror!
Man ser ingen vidare bra, men det är Skanstull och annat som man ser därborta. :)
Nyårsklänningen
Gott nytt år i efterskott! ;)

RSS 2.0