Får man inte längre komma med åsikter i skolan?!

Usch vad arg jag är på en lärare i skolan! Jag får inte föra fram mina egna tankar och åsikter?! Utan man skall bara tiga och vara nöjd. Trodde skolan skulle lära elever att få säga vad man tycker och tänker, för vi bor ändå i Sverige där vi har demokrati! Fast det kanske hon har missat? Eller så klarar hon inte av när någon elev vågar gå emot hennes åsikter! Usch, vill skriva lite värre ord om henne, men det hjälper inte direkt. Jag sa i alla fall till henne vad jag tyckte om en sak som hon har sagt att vi skall göra, då fick man bara till svar "Jag tror jag svimmar." Jävla kärring! Så glad att jag snart slipper ha henne något mer, bara fem veckor kvar, sedan slipper jag ha henne i något ämne! Tror hela klassen är glada för det! För vår coach är bäst på att lära ut i barn - och fritidsämnena! Nä skulle kunna skriva mer skit om henne, men det tjänar jag knappast något på. Skall istället skicka ett mail till min coach och undra om vi inte har rätt att säga vad vi tycker längre.


Kommentarer
Postat av: nilo

HAHAHAHAHAHAHAHAHA "Jag tor jag svimmar" Jäkla wannabe-doris!! :P Jag tror jag får en aaaaaaaaaaanfaaaaall!! hahaha PRECIS efter att hon hade sagt "Jag tror jag svimmar" så borde du typ sagt "Jaja, men svara på min fråga nu" eller nåt haha :P Nee men förstår hur det känns.



Vår engelska lärare har typ INGEN koll alls. Hon har typ tappat bort allas arbeten, men det visste hon inte, för hon trodde istället att vi inte hade lämnat in nåt, så typ 90% av klassen hade fått IG i engelska :P Hon glömmer bort saker jämt, som när vi skulle titta på film, så sa hon att vi fick välja mellan två filmer, nån kärleksfilm oså en som hon trodde att vi inte hade sett, fast som hon i självaverket hade spelat upp för oss för typ 2 lektioner sen :P

2010-11-12 @ 19:59:27
Postat av: elise

Dålig stil! Tänker på inger damp :p

2010-11-12 @ 21:11:10
URL: http://elisevoldberg.blogg.se/
Postat av: Agneta

Sv Zahra: Haha fan vilken dålig lärare ni har :O Vem har ni i engelska?! :O



Sv Elise: Haha, nä men Inger är tusen gånger bättre ^^

2010-11-12 @ 21:43:50
URL: http://neta.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0